kızlar sinirlerim çok bozuk nasıl davranmalıyım söyleyin
bugün dersten çıktım mesajlaştık sevgilimle,benim bir saat boşluğum vardı napıcaksın dedi bende gidip dersin olduğu yerde beklerim dedim oda tek başına kalma dedi arkadaşlarnla kantine git dedi.bende dedim ki bizim snftaki erkek arkadaşlarda var ama haberin olsun.tmam dedi kız arkadaşlarn var sonuçta onlarn yanına otur v.s(onlarla değil kantinde oturmam konuşmamı bile sorun ediyo normalde)bende şaşırdım tabi artık böyle bişeyi sorun etmemesine,sen benden soğudun mu yazdım gitmiycem tek bekliycem yazdım.oda ne alakası var yanlz kalmanı istemedim yazdı.cvp vermedim.
sonra dedim ki noldu sana böyle dedim gel yanımda bekle demek yerine sorun etttiğin şeyleri normal karşılıyosun dedim.yoğun olduğum zamanlarda seninle ilgilenemiyorum dedi.snra gel dedi gitmedim tartıştık biraz.
az öncede mesaj attım barışalım mı askım dedim çok soğuk davrandı zorla cevap verdi.
demek bahane arıyodu...
tmam belki ben sorun çıkardım ama sevgilinz birden sorun ettiği şeyi normal karşılasa ne düşünürdünüz
ama suç bende bundan sonra görcek..
ben ortada bi sorun görmemedim
Gerçekten durduk yere çıkmış..
Hazır normalleşmişken kendine bunu yapmasaydın keşke..otur arkadaşlarınla rahat rahat sobet et.. bu şekilde sevgilinin anlamsız kıskançlığını beslemiş oluyorsun...hem de bırakacaktın o seni merak edecek kıskanacaktı..
artık üstüne gitme bence,soğuk konuşuyorsa soğuk davrandın ben de aramadım dersin..önce o arasın..ararsa normal olursun..
bende ama büyük bişey olmuş gibi davranıyo demek ki bahane aradı kavga çıkarmak için
Çok fazla kurcalamışsın bence, git otur demiş işte atar yapmanın ne alemi var, sıkıntı yapma böyle...
canım hiç sesini soluğunu çıkarma bu mevzu üstündede durma kendiliğinden düzelcektir sana olan tavrı çünkü ayrılcak küscek bişey yokki
kızlar sinirlerim çok bozuk nasıl davranmalıyım söyleyin
bugün dersten çıktım mesajlaştık sevgilimle,benim bir saat boşluğum vardı napıcaksın dedi bende gidip dersin olduğu yerde beklerim dedim oda tek başına kalma dedi arkadaşlarnla kantine git dedi.bende dedim ki bizim snftaki erkek arkadaşlarda var ama haberin olsun.tmam dedi kız arkadaşlarn var sonuçta onlarn yanına otur v.s(onlarla değil kantinde oturmam konuşmamı bile sorun ediyo normalde)bende şaşırdım tabi artık böyle bişeyi sorun etmemesine,sen benden soğudun mu yazdım gitmiycem tek bekliycem yazdım.oda ne alakası var yanlz kalmanı istemedim yazdı.cvp vermedim.
sonra dedim ki noldu sana böyle dedim gel yanımda bekle demek yerine sorun etttiğin şeyleri normal karşılıyosun dedim.yoğun olduğum zamanlarda seninle ilgilenemiyorum dedi.snra gel dedi gitmedim tartıştık biraz.
az öncede mesaj attım barışalım mı askım dedim çok soğuk davrandı zorla cevap verdi.
demek bahane arıyodu...
tmam belki ben sorun çıkardım ama sevgilinz birden sorun ettiği şeyi normal karşılasa ne düşünürdünüz
ama suç bende bundan sonra görcek..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?