Durduk yerde kavga çıktı

inş cnm bana dengesizsin dedi

suç tamamen sizde , bence hep böyle yapıyorsanız çok sürmez . Daha dikkatli olmak zorundasınız .

unutmayın sizinle mutlu olmak için beraber , sizi mutlu etmek için değil .

Ya hep bişeyler yapıyorsun ve bahane aradı diyorsun.
Emin ol çoktan ayrılmıştı sevmese o kadar problemli davranıyorsun ki .
Çok üzülüyorum sevgiline artık .

kızlar hep sevgilime hak veriyosunuz çünkü onun yaptıklarını anlatmadım size,benim bu davranışlarımı oda bana yapıyo hemde daha beterini ama ben yapınca dengesiz oluyorum haksızlık değil mi bu?

Allah kardeşlerinizi oğullarınızı kimden krusun anlayamadım,kırıcı bi yorum olmuş doğrusu ben durduk yerde trip yapmadım ki
hiçbir kavga tek taraflı değildir,erkeklerde melek değildr

facebook hesabı yok çok şükür:)gerilmeyin ben rahalamak için anlatıyorum sizlere

haklısın cnm ben hata ettim zaten ama oda çok abarttı gerçekten mesela bşy anlatayım;sınavlarımın olduğu dönem fotokopi filan çektiriyoruz sürekli arkadaşlarla o hafta sıkça gittim fotokopiye okulun içinde dışarda değil,orda çalışan bi cocuk var ben dikkat etmedim.bi akşam sevgilim dedi ki ne diye sık sık giidiyosn oraya bana söyle ben çektiriyim sana istediğin zaman bana 2 gün trip yaptı hiç suçum yokken daha neler neler var ama işte ben yapınca dengesiz oluyorum

E niye ayrılmıyorsun o zaman lorena
böyle kıskanç adamla ömür mi geçer

Canım kendiside aynı ama :18:

ilişkinin devamını getiren şey ne ben gerçekten çok merak ediyorum
kızlar ilişkinin sürmesi için canla başla çalışır
ama bi erkek bi sorun gördüğün şak diye bitirir ilişkiyi
bitirmese de kızı bitirir
ne bileyim sorunlu bi ilişkidense bitirmeyi yalnız kalmayı tercih ederim ben

Sizin şöyle mutlu geçen bi'gününüz yok mu çok merak ediyorum.
Bu ilişki böyle nasıl devam ediyor onu da çok merak ediyorum.
O kıskanç sen ondan kıskanç. Habire birbirinize abuk sabuk sebeplerden kısıtlamalar yapıyosunuz.
Ee hani aşkın mutlu hali, mide de kelebekler, gülücükler falan?
Siz evlenseniz bi'düşün nasıl olur?
Şu durumunuz ikiye katlanır bence:44:

hangisi bilmiyorum ama şu salak sitkomlardan birinde vardı
"eşim beni artık dövmüyo,yoksa beni sevmiyo mu" diye
Ona benzettim halini...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…