canım bize otur deseler suç oturma deseler suç onlara da yazık yahu . kurcalamasaydın keşke o kadar gidip otursaydın. onun şuan soğuk olma nedeni bence hiç bir yaptığımla yaranamıyorum ya olmuştur. çok fazla üstüne gitmişsin bence. şahsi düşüncem yani yargılamak için demiyorum asla canım. ama onun bu dediğinden soğuyup soğumadığını çıkarman saçma olmuş. iyi bir anına denk gelmiştir sana güvendiğini göstermek için böyle demiştir alttan al biraz düzelirsiniz muhtemelen :109:
inş cnm bana dengesizsin dedi
suç tamamen sizde , bence hep böyle yapıyorsanız çok sürmez . Daha dikkatli olmak zorundasınız .
unutmayın sizinle mutlu olmak için beraber , sizi mutlu etmek için değil .
Ben erkek arkadasinizda hicbir suc goremedim. Esas kavga ciksin diye bahane bekleyen sizmissiniz gibi geldi bana.
Oyle dese suc, boyle dese suc. Hakkatten de insanlar birlikte mutlu olsun huzurlu olsun diye sevgili oluyor. Kimse kimsenin kaprisini bu kadar cekmez. Kendinize ceki duzen verin derim, yoksa boyle uzun surecegini sanmiyorum iliskinizin.
Ya hep bişeyler yapıyorsun ve bahane aradı diyorsun.
Emin ol çoktan ayrılmıştı sevmese o kadar problemli davranıyorsun ki .
Çok üzülüyorum sevgiline artık .
kızlar hep sevgilime hak veriyosunuz çünkü onun yaptıklarını anlatmadım size,benim bu davranışlarımı oda bana yapıyo hemde daha beterini ama ben yapınca dengesiz oluyorum haksızlık değil mi bu?
bizim ülkenin erkeklerine de yazık. nasıl davranacaklarını bilemedikleri, işleri güçleri trip yapmak olan kızlarla ilişki yürütmek zorunda kalıyorlar. kıskansalar suç, kıskanmasalar suç... allah kardeşlerimizi, oğullarımızı korusun.
Allah kardeşlerinizi oğullarınızı kimden krusun anlayamadım,kırıcı bi yorum olmuş doğrusu ben durduk yerde trip yapmadım ki
hiçbir kavga tek taraflı değildir,erkeklerde melek değildr
bu kadar kavga etmeye rağmen o adam senden ayrılmadı
senin ağzınla kuş tutman gerekirken kavga çıkarıyorsun lorena
ben mi ağzımla kuş tutayım diyorsan, ki diyorsun
evet sen ağzınla kuş tutacaksın
çünkü ayrılamıyorsun lorena bu çocuktan
ya bu deveyi güt ya bu diyardan git arkadaşım
forumca gerildik
Sevgilinin facebuk hesabını yolla bize, yolla da bi konuşalım seni vazgeçilmez yapan neymiş
başka erkek olsa dakikasında ayrılmıştı çünkü
facebook hesabı yok çok şükür:)gerilmeyin ben rahalamak için anlatıyorum sizlere
Ya geçen akşam dışarı çıkacağız yurttan kızlarla ben genelde sevgilime sadece haber veririm izin olayı bana manasız geliyor.
Ama o sorduğu için arada pohpohlamak adına sorarım
Hayır demedi tamam dedi git. Bi kızın sevgilisi izin vermedi kız gelemedi
Diğerinin sevgilisi sürekli aradı ne zaman dönceksin dedi , huzur vermedi.
Benim ki işten çıkınca aradı , bir iki mesaj attık sonrada döncem dediğim saatte kalkıyor musunuz diye aradı.
Kızlar bana çok şanslı olduğumu söyledi. Çünkü ben arkadaşlarımla biyere gittiğimde karışmaz , sürekli rahatsızlık vermez.
Şimdi ben bu bana git dedi , karışmadı , izin verdi kesin niyeti başka mı demeliyim ?
Dedi ki ne yapayım seni köle gibi yurda kapatıp hayatını b.k mu edeyim ?
İlişkinin başlarında sorun olur bu tarz şeyler sonra zamanla , tanıdıkça aşarsın.
Ama senin erkek arkadaşın ne yapsa suç.
Kaybedeceksin haberin olsun.
Seviyor diye bu kadar katlanmaz insan. Fena patlayacak , ne yapsan kar etmeyecek.
Farkında mısın bilmiyorum ama biz burada her konunda erkek arkadaşına hak veriyoruz hep.
Değiştir canım biraz kendini.
haklısın cnm ben hata ettim zaten ama oda çok abarttı gerçekten mesela bşy anlatayım;sınavlarımın olduğu dönem fotokopi filan çektiriyoruz sürekli arkadaşlarla o hafta sıkça gittim fotokopiye okulun içinde dışarda değil,orda çalışan bi cocuk var ben dikkat etmedim.bi akşam sevgilim dedi ki ne diye sık sık giidiyosn oraya bana söyle ben çektiriyim sana istediğin zaman bana 2 gün trip yaptı hiç suçum yokken daha neler neler var ama işte ben yapınca dengesiz oluyorum