Durduk yere çok ağır şeyler yaşatıyor

Kirginmelek

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
19 Aralık 2019
67
-4
3
34
Eşimle sürekli problemler yaşıyorz. En son problemde avukata kadar gittim elimde darp raporu küfür hakaret mesajları vardı. Sonra bi şekilde düzeldi herşey bir hafta oldu. Şimdi hiç biley yokken durduk yere Telefonu aldı silicem mesajları delil var deyip duruyorsun burda oturuyosan yok edeceksin onları diye kıyameti kopardı mesajları sildi. Ne yapacagımı şaşmış durumdayım iyiyken bile herşey sorun. Ne yapmalıyım?

Eşimle sürekli problemler yaşıyorz. En son problemde avukata kadar gittim elimde darp raporu küfür hakaret mesajları vardı. Sonra bi şekilde düzeldi herşey bir hafta oldu. Şimdi hiç biley yokken durduk yere Telefonu aldı silicem mesajları delil var deyip duruyorsun burda oturuyosan yok edeceksin onları diye kıyameti kopardı mesajları sildi. Ne yapacagımı şaşmış durumdayım iyiyken bile herşey sorun. Ne yapmalıyım?
Geri dönmen bana istediğini yap anlamına geliyor.
Eşin de verdiğin mesajı gerçeğe dönüştürüyor.
Neden şaşırdın ki?

Deliller duruyor mu?
Kopyası?

Deliller gitmiş geçmiş olsun. Yedeklerinizi bundan sonra başka bir bellekte saklayın.
Madem öyle oyun oynamış sizde ona oyun oynayın. Onu kışkırtın ve size yine o tarz mesajlar atmasını sağlayın.
Yada en yakındaki bir telefoncuya gidip telefonunuzadaki silinenleri geri getirtin. Bazen işe yarıyor.
Sohbet yedeklerini saklıyorsanız whatsaap üzerindeyse konuşma oradanda bulabilirsiniz.

Back
X