X xAerc Aktif Üye Kayıtlı Üye 15 Kasım 2015 56 24 88 20 Eylül 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi xAerc #1 Yeni spora başladım spordan sonra iki keredir wc ye gittiğimde kanlı akıntı görüyorum. Aslında geçen ay da böyle bir şey olmuştu o zaman spor yapmıyordum ama o zaman çok dikkate almamıştım. Kötü birşey midir acaba hastaneye gitsem mi ki??
Yeni spora başladım spordan sonra iki keredir wc ye gittiğimde kanlı akıntı görüyorum. Aslında geçen ay da böyle bir şey olmuştu o zaman spor yapmıyordum ama o zaman çok dikkate almamıştım. Kötü birşey midir acaba hastaneye gitsem mi ki??
Emira SY Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 14 Aralık 2015 11.972 28.956 598 20 Eylül 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi xAerc #2 Yumurtlama zamanı mı canim
X xAerc Aktif Üye Kayıtlı Üye 15 Kasım 2015 56 24 88 20 Eylül 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi xAerc #3 Emira SY .!.: Yumurtlama zamanı mı canim Genişletmek için tıkla... Hayır değil daha 2 hafta dan fazla var
Emira SY .!.: Yumurtlama zamanı mı canim Genişletmek için tıkla... Hayır değil daha 2 hafta dan fazla var
melike222 Rabbim sen koru sana emanetiniz Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 17 Eylül 2014 8.274 12.959 248 20 Eylül 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi xAerc #4 Enfeksiyonda olabilir veya kist
Emira SY Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 14 Aralık 2015 11.972 28.956 598 20 Eylül 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi xAerc #5 xxAynurxx .!.: Hayır değil daha 2 hafta dan fazla var Genişletmek için tıkla... İstersen kadın hastalıkları uzmanına görün enfeksiyon kist veya polip vs olabilir. Ya da yakın zamanda ilişki olduysa tahriş filan olmuş olabilir
xxAynurxx .!.: Hayır değil daha 2 hafta dan fazla var Genişletmek için tıkla... İstersen kadın hastalıkları uzmanına görün enfeksiyon kist veya polip vs olabilir. Ya da yakın zamanda ilişki olduysa tahriş filan olmuş olabilir
X xAerc Aktif Üye Kayıtlı Üye 15 Kasım 2015 56 24 88 20 Eylül 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi xAerc #6 Emira SY .!.: İstersen kadın hastalıkları uzmanına görün enfeksiyon kist veya polip vs olabilir. Ya da yakın zamanda ilişki olduysa tahriş filan olmuş olabilir Genişletmek için tıkla... Yok bekarım ağrı falan hiç birşey yok o yüzden şaşırdım aslında
Emira SY .!.: İstersen kadın hastalıkları uzmanına görün enfeksiyon kist veya polip vs olabilir. Ya da yakın zamanda ilişki olduysa tahriş filan olmuş olabilir Genişletmek için tıkla... Yok bekarım ağrı falan hiç birşey yok o yüzden şaşırdım aslında
Emira SY Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 14 Aralık 2015 11.972 28.956 598 20 Eylül 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi xAerc #7 xxAynurxx .!.: Yok bekarım ağrı falan hiç birşey yok o yüzden şaşırdım aslında Genişletmek için tıkla... Himmm çok geçmiş olsun canım ya inşallah önemli birşey değildir. İhmal etme yine de
xxAynurxx .!.: Yok bekarım ağrı falan hiç birşey yok o yüzden şaşırdım aslında Genişletmek için tıkla... Himmm çok geçmiş olsun canım ya inşallah önemli birşey değildir. İhmal etme yine de