Merhabalar,3 yııllık evliyim 1,5 yaşında çocuğum var.Çalışıyorum.Çocuğuma annem evimizde bakıyor.Eşimle son 6 aydır tartışmalarımız kavgalarımız arttı.Genellikle tartışmalarmız çok büyük sorunlardan çıkmıyor.Ev içinde fikir ayrılıklarından,eşimin bencilliğinden rahatına düşkün olmasından bana yardım etmemesinden kaynaklanıyor.Yani ben bu sebeplerden muzdaripim.Bu konularaı defalarca kendisiyle konuştum ama faydasız değişmiyor.Çalıştığım için hem ev işi hem çocukla ilgilenmek ayrıca işyerindeki stres beni bunaltıyor.Çünkü eşim hiç bana yardımcı olmuyor.Bende düzeni severim.haftasonu2 günlük tatilde inanın dinlenmeye hiç fırsatım olmuyor iş yapmaktan.Tabi beyefendi rahat çamaşırı yıkanıyor evi temizleniyor,yemeği hazır..Ama ben yoruldum artık ve bende eşime karşı en ufak birşeyde ters konuşmaya başladım.O da benim agresif olmamdan herşeyden şikayetçi olmamdan dert yanıyor.Ama beni kendisinin bu hale getirdiğini hiç düşünemiyor.Oluır olmaz şeylere kapris yapıp küsüyor birde.2 gündür benimle konuşmuyor.Ne olduğunu anlayamadım bile.Kötü birşeyde demedim.Annemde biliyor.hani tartışsakta konuşmasa küsse anlıyacağım ama ortada küsecek bir durum olmadı.Dün özellikle geç geldi bizle yemeğe oturmamak için çok iyi biliyorum.Ben yinede gelince ona yemek hazırlamak için mutfağa girdim.Bırak dedi ben hallderim.Ne oldu diye sordum neden böyle davranıyorsun dedim.Bundan sonra böyle muhatap olmayalım birbirimizle ömrümüzün sonuna kadar dedi.bende bişey demeden çıktım mutfaktan gittim yattım.Annemde olunca insan daha bir rahatsız oluyor böyle durumlarda.Annemde haliyle rahat değil.Kadın hem çocuk bakıyor hemde bizi böyle görünce üzülüyor.Bende yoruldum bunaldım artık.Beni el üstünde tutması gerekiyorken üstüne üstelik küsüp konuşmaması beni son derece üzüyor.Suçum olsa neyse ortada hiçbişey yoktu.ayrıca ben çalışmasam bir sürü borcumuz var ödeyemez evin kirasını ben ödüyorum aldığım maaşın yarısından fazlası borca gidiyor.Kırıcı olmam hep yapıcıyımdır.Evin tüm düzenini 4 4 lük yapmaya gayret ederken neden???Ben nasıl davranayım şimdi bu kocaya bende onun dediği gibi muhatap olmuyorum 2 gündür bakalım ne zamana kadar böyle gidecek???