- 7 Aralık 2018
- 7.331
- 18.887
- 248
- 28
- Konu Sahibi Cileklivanilinn
İyi günler hanımlar. Bir arkadaşım var nerdeyse iki güne bir görüşürüz görüşemezsek araşırız falan. Bir derdi vardı bu süre boyunca hep yanında oldum,o da beni yanında istedi sabah akşam derdini dinledim tavsiyeler verdim ve ona çok iyi geldiğimi,kendisini bu kadar anlayan başka birilerinin daha olmadığını söylerdi. Bu süreçte birinden hoşlanmaya başladı fakat çocuğun pek ilgisi olduğu söylenemez. Çünkü arkadaşımın arkadaşlarına ilgili davranıyor ve onları beğendiğini söylüyor arkadaşımsa bunu farklı algılıyor çocuğun onun dikkatini çekebilmek için yaptığını falan. Ben son günlerde çok meşgulüm annemin yanına şehirdışına çıkmam gerekti fakat döndüğümden beri hiç konuşmuyoruz. Ben ararsam açmıyor mesaj atınca dönüyor fakat hep bir bahanesi var. Aramızda kötü hiçbir şey yaşanmadı. Bundan önce 2 oturmamızda bir gariplik sezdim sanki bir şey var gibiydi sordum ama bir şey olmadığını söyledi. Şimdilerde ise o kadar da yakın olmadığı başka bir arkadaşımızla görüşüyor sürekli. Bir de işi düştüğü için yazdı 1 kere o kadar. Anlam veremiyorum sizce sorun ne olabilir?