Durduk yere neden böyle?

Cileklivanilinn

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2018
7.331
18.887
248
28
İyi günler hanımlar. Bir arkadaşım var nerdeyse iki güne bir görüşürüz görüşemezsek araşırız falan. Bir derdi vardı bu süre boyunca hep yanında oldum,o da beni yanında istedi sabah akşam derdini dinledim tavsiyeler verdim ve ona çok iyi geldiğimi,kendisini bu kadar anlayan başka birilerinin daha olmadığını söylerdi. Bu süreçte birinden hoşlanmaya başladı fakat çocuğun pek ilgisi olduğu söylenemez. Çünkü arkadaşımın arkadaşlarına ilgili davranıyor ve onları beğendiğini söylüyor arkadaşımsa bunu farklı algılıyor çocuğun onun dikkatini çekebilmek için yaptığını falan. Ben son günlerde çok meşgulüm annemin yanına şehirdışına çıkmam gerekti fakat döndüğümden beri hiç konuşmuyoruz. Ben ararsam açmıyor mesaj atınca dönüyor fakat hep bir bahanesi var. Aramızda kötü hiçbir şey yaşanmadı. Bundan önce 2 oturmamızda bir gariplik sezdim sanki bir şey var gibiydi sordum ama bir şey olmadığını söyledi. Şimdilerde ise o kadar da yakın olmadığı başka bir arkadaşımızla görüşüyor sürekli. Bir de işi düştüğü için yazdı 1 kere o kadar. Anlam veremiyorum sizce sorun ne olabilir?

Sizden sıkılmış olabilir bazen insanlar gerçeği duymak istemezler ve siz gerçeği söylediğiniz için sizden uzaklaşır daha haha hihi yapacakları günübirlik arkadaşlıklara yönelirler madem istemiyor mesafenizi koyun hiç sormayın ne oldu vs diye insanoğlu mutlu iken kimi kırıp döktüğünü umursamaz :kahve:

Sizden sıkılmış olabilir bazen insanlar gerçeği duymak istemezler ve siz gerçeği söylediğiniz için sizden uzaklaşır daha haha hihi yapacakları günübirlik arkadaşlıklara yönelirler madem istemiyor mesafenizi koyun hiç sormayın ne oldu vs diye insanoğlu mutlu iken kimi kırıp döktüğünü umursamaz :kahve:
Sıkılacağı bir durum olduğunu sanmıyorum çünkü grup halinde de görüşüyorduk

O kendi hayal dünyasında mutlu ve bu durumu bozan kim olursa olsun duymak konusmak istemeyecek,sizinle alakali oldugunu dusunmuyorum.Sonuç hüsran oldugu zaman sizinle tekrar baglanti kuracaktir.Kaybetmediniz kaybedildiniz ustune bir de tecrube kazandiniz.

Sizin konularınızın hep ana teması aynı.

Arkadaşımızın evli abisi size yakınlaşmaya çalışır,

arkadaşınızın hoşlandığı çocuk size ilgi gösterir arkadaşınız da bunu hissedip sizle arayı soğutur(şu anki konunuzda bunu demeye getiriyorsunuz açık ve net),

babanızın komşusu(öyle hatırlıyorum) eve giriş çıkış saatinizden rahatsız olur. Ve daha hatırlamadığım o kadar şey. Yaklaşık 1 aydır buradayım ona rağmen hep bu tarz başlıklarla dikkatimi çektiniz.

Derdiniz ne çözemedim. Bir derdiniz var ama ne? :)

arkadaşınızın hoşlandığı çocuk size ilgi gösterir arkadaşınız da bunu hissedip sizle arayı soğutur(şu anki konunuzda bunu demeye getiriyorsunuz açık ve net),

babanızın komşusu(öyle hatırlıyorum) eve giriş çıkış saatinizden rahatsız olur. Ve daha hatırlamadığım o kadar şey. Yaklaşık 1 aydır buradayım ona rağmen hep bu tarz başlıklarla dikkatimi çektiniz.

Yoo konumun ana teması o değil. Yanlış tespit.

O kendi hayal dünyasında mutlu ve bu durumu bozan kim olursa olsun duymak konusmak istemeyecek,sizinle alakali oldugunu dusunmuyorum.Sonuç hüsran oldugu zaman sizinle tekrar baglanti kuracaktir.Kaybetmediniz kaybedildiniz ustune bir de tecrube kazandiniz.
Diğer arkadaşımızla görüşüyor. Ben her şeye evet haklısın demeyi sevmiyorum çünkü yapıma ters.

Bunun pek çok sebebi olabilir. Belki şu an ki arkadaşı ona şu aşamada daha iyi geliyordur veyahut siz farkında olmadan onu kıracak bir şey söylemiş, yapmış olabilirsiniz. En uç ihtimal olarak da aklıma hoşlandığı çocuğun size ilgisi olduğu ve arkadaşınızın bunu öğrendiği ihtimali geliyor. Yani uzar da uzar ihtimaller.

Arkadaşınız sizin için bu kadar değerli ise, bence kendisine sorun. En net cevabı ondan alırsınız. Baktınız hala, aynı tas aynı hamam o halde sizde kendinizi geri çekin. Üstüne düşmeyin daha fazla.

Kesinlikle okuduğumdan anladığım bu 👍
Siz anlamak istediğinizi anlamış burdan da bunu duymak istiyorsunuz.
Oyalanacak bişeyleriniz yok mu kuzum sizin?

Bazı insanlar gerçekleri duymak yerine sürekli pohpohlanmak ve onlara öyle değil demeden ağızlarına bakarak dinlenilmek isterler.
Ne yazık ki doğruları söylemen ona ağır gelmiş. Yani dost değil kendisine ne kadar saçma şey söylerse söylesin haklısın diyecek bir yandaş arıyormuş.

Evet bende anlamadım var bir gariplik ama ne

Bazı insanlar gerçekleri duymak yerine sürekli pohpohlanmak ve onlara öyle değil demeden ağızlarına bakarak dinlenilmek isterler.
Ne yazık ki doğruları söylemen ona ağır gelmiş. Yani dost değil kendisine ne kadar saçma şey söylerse söylesin haklısın diyecek bir yandaş arıyormuş.
Kendisi diyordu bana hep gerçekleri söyle diye

Bazı insanlar sıkı fıkı olduktan sonra başka arkadaş arayışını giriyor çünkü artık siz monoton gelmiş olabiliyorsunuz

Back
X