Durduk yere neden böyle?

Canım o seni aramayı sormayi kesmeden sen kes çünkü malumun ilanı belli ki kesecek arkadaşliginizi sonra pişman olmazsin buna mi vakit ayirdim diye

Birine sevdiği hakkinda kötü yorumda bulunduğunuz içindir. Sizin cocukta gözüniz olduğunu bile düşünebilir. Doğrucu davut olmayın size fikriniz sorulmazsa görüş belirtmeyin. Sonra bu duruma düşersiniz. O insani da hayatinizdan çıkarın bence gerceklere katlanamamış

demekki artik seninle gorusmek istemiyor ''eski'' arkadasin. Bir benzeride benim basima geldi biliyormusun? Yolda arkadasimi gordum selam verdim beni gormemezlikten geldi ve kafasini cevirdi hemen daha iki hafta once gorusmustuk en son ve guluserek ayrilmistik . Bende senin gibi kafaya takmistim ilk zamanlar sonrada dedimki kendime o seni dert ediyomu kendine ki ben edeyim dedim. Bosver sende kesinlikle yazma bence .

Başlık sahibine neden bu kadar yüklenilmiş anlamıyorum. Herkesin karakteri, kişiliği, olaylara karşı verdiği tepkiler, bakış açısı farklıdır.. Konu sahibinin belli ki hareketli bir hayatı var, sevgili adayıyla buluştuğunda burnunda kalan sümüğüne kadar paylaşıyor burda. Bunu da paylaşmak istemiş. Yine mi sen yine mi senin konun demek haddimiz değil.

Konuyu beğenmiyorsanız zahmet edip yazmazsınız olur biter. Bu çelişkiyi de anlamıyorum. Hem konuyu beğenmiyorsunuz hem de parmaklarınızı yorup her başlığına da yazıyosunuz. Konu sahibini sorgulayacağınıza kendi çelişkinizi sorgulayın bence önce.

Başlık sahibine neden bu kadar yüklenilmiş anlamıyorum. Herkesin karakteri, kişiliği, olaylara karşı verdiği tepkiler, bakış açısı farklıdır.. Konu sahibinin belli ki hareketli bir hayatı var, sevgili adayıyla buluştuğunda burnunda kalan sümüğüne kadar paylaşıyor burda. Bunu da paylaşmak istemiş. Yine mi sen yine mi senin konun demek haddimiz değil.

Konuyu beğenmiyorsanız zahmet edip yazmazsınız olur biter. Bu çelişkiyi de anlamıyorum. Hem konuyu beğenmiyorsunuz hem de parmaklarınızı yorup her başlığına da yazıyosunuz. Konu sahibini sorgulayacağınıza kendi çelişkinizi sorgulayın bence önce.
Burda arkadaşlarıyla sıkıntı yaşayıp konu açan bir sürü kişi var ki bence anormal değil ben bekar bir insanım benim için arkadaşlarım,ailem ve derslerim önemli bekar olduğum için flörtlerim de oluyor konularım da doğal olarak bunlar ekseninde yani tutup da gelin görümce konusu açamam ki. Eşinin dişini fırçalamamasından tutun da afedersiniz osurduğuna kadar konu açan insanlar var. Teşekkür ederim beni anladığınız için. Ailemde de büyük sıkıntılar var onla ilgili de konular açmıştım hatta ilk üye olma sebebim buydu. Yorumlar hoşuma gidince zorlandığım her şeyi danışmaya başladım ama yanlış demek ki.

Bi derdini aktarabileceği uygun kişi buldugunda ona yüklenip, sanki bundan sonra sıkı dostuz imajı verip, tüm negatif enerjisini aktarıp, gündemi değişince de o kişiyi sallamayan insan modeli...

Salla düşünmeye değmez

Sizin konularınızın hep ana teması aynı.

Arkadaşımızın evli abisi size yakınlaşmaya çalışır,

arkadaşınızın hoşlandığı çocuk size ilgi gösterir arkadaşınız da bunu hissedip sizle arayı soğutur(şu anki konunuzda bunu demeye getiriyorsunuz açık ve net),

babanızın komşusu(öyle hatırlıyorum) eve giriş çıkış saatinizden rahatsız olur. Ve daha hatırlamadığım o kadar şey. Yaklaşık 1 aydır buradayım ona rağmen hep bu tarz başlıklarla dikkatimi çektiniz.

Derdiniz ne çözemedim. Bir derdiniz var ama ne? :)

Onceki konuları unutmayıp onceden de sunu demiştin vs demek cok itici ya...Bize ne onceki dertlerinden illa bağlantı kurmak zorunda mıyız? Neden konu sahibi sorunluymuş gibi hep takip edilip yüzüne vurulsun

Onceki konuları unutmayıp onceden de sunu demiştin vs demek cok itici ya...Bize ne onceki dertlerinden illa bağlantı kurmak zorunda mıyız? Neden konu sahibi sorunluymuş gibi hep takip edilip yüzüne vurulsun
Kimseyi takip edecek kadar işsiz değilim. Zaten özellikle belirttim “henüz 1 aydır burdayım buna rağmen saçma konularınla dikkatimi çektin” diye.

Bir de konu sahibinin yapamadığı açıklamayı bir başkasının yapması daha da itici.

Kimseyi takip edecek kadar işsiz değilim. Zaten özellikle belirttim “henüz 1 aydır burdayım buna rağmen saçma konularınla dikkatimi çektin” diye.

Bir de konu sahibinin yapamadığı açıklamayı bir başkasının yapması daha da itici.

Burda kimseye konuların saçma diyemezsin...

Aynen. Ben yargılanmak istesem gider gerçek hayattaki arkadaşlarıma anlatırım. Belli ki buraya yazma sebebim yargılanmak istememek. Bunu anlamak zor mu ya

Aynen. Ben yargılanmak istesem gider gerçek hayattaki arkadaşlarıma anlatırım. Belli ki buraya yazma sebebim yargılanmak istememek. Bunu anlamak zor mu ya

Öyle çok ki bunu yapan...O yüzden de artık herkes konuları okumayı gizli ayara getirdi ama yetmiyor bu sefer hafızalarında tutuyorlar....1 ay olmuş buraya üye olalı, neymiş takip etmiş hep saçma konular açıyormuş konu sahibi...Ya kardeşim kalkıp ta saçma demeye ne hakkın var ya...Çok sinir oldum...

Ya birisi yana yakıla konu açıyor, ordan biri çıkıp bu geçen de kocasının şusunu demişti vs diyor başlıyor alay etmeye, sonra kankaları da destek vermeye başlıyor, resmen alay ediyorlar konuyla...Kabus gibi, sanki cadılar bayramı

Öyle çok ki bunu yapan...O yüzden de artık herkes konuları okumayı gizli ayara getirdi ama yetmiyor bu sefer hafızalarında tutuyorlar....1 ay olmuş buraya üye olalı, neymiş takip etmiş hep saçma konular açıyormuş konu sahibi...Ya kardeşim kalkıp ta saçma demeye ne hakkın var ya...Çok sinir oldum...

Ya birisi yana yakıla konu açıyor, ordan biri çıkıp bu geçen de kocasının şusunu demişti vs diyor başlıyor alay etmeye, sonra kankaları da destek vermeye başlıyor, resmen alay ediyorlar konuyla...Kabus gibi, sanki cadılar bayramı
Biri de acıyorum sana falan demiş sanki yakınen tanıyor oturup çay kahve içmişliği var. Burası bdv illaki dert anlatıyoruz bazen acınacak duruma da düşüyoruzdur adı üstünde bir “derdim” var. Tırnağım kırıldı törpü markası önerisi olan var mı yazmışım gibi tepkiler geliyor. Geçmiş konularımı okuma özelliğim de kapalı bir de. Maşallah iyi hafıza.

Aslında saçma değil, orda yanlış kelime kullanmışım. Açtığı konular gerçekçi değil. Bu daha uygun oldu.
Hala daha takip etmişsin diyorsun, kimseyi takip etmiyorum.
Hayır ben burada bazen yazarların konularına üzülüyorum çünkü empati yapıyorum. Eminim birçok kadın da bunu yapıyor. Kimsenin bize uydurma hikayelerle duygu sömürüsü yapmaya hakkı yok. Bunu ıspatlayamam tabi ki ama işte insan görüyor uydurma olduğunu. Biraz anlayarak okusanız siz de anlar, unutmazsınız.

Aslında saçma değil, orda yanlış kelime kullanmışım. Açtığı konular gerçekçi değil. Bu daha uygun oldu.
Hala daha takip etmişsin diyorsun, kimseyi takip etmiyorum.
Hayır ben burada bazen yazarların konularına üzülüyorum çünkü empati yapıyorum. Eminim birçok kadın da bunu yapıyor. Kimsenin bize uydurma hikayelerle duygu sömürüsü yapmaya hakkı yok. Bunu ıspatlayamam tabi ki ama işte insan görüyor uydurma olduğunu. Biraz anlayarak okusanız siz de anlar, unutmazsınız.
Hikaye uyduracak olsam hit alacak tarzda uydururum arkadaşımın bana soğuk davranmasının nesi gerçekçi değil hangi dünyada yaşıyorsunuz? Yazmayın artık.

Hikaye uyduracak olsam hit alacak tarzda uydururum arkadaşımın bana soğuk davranmasının nesi gerçekçi değil hangi dünyada yaşıyorsunuz? Yazmayın artık.
Konuyla alakası yokken araya bir cümle sıkıştırıyorsun “biriyle konuşuyor arkadaşım ama çocuk onun arkadaşlarına ilgi gösteriyor“ diye sonra kaldığın yerden devam ediyorsun. Kendi kendine imada bulunuyorsun işte. İstiyorsun ki “hıı çocuğun sana ilgisi var ondan arkadaşın seni kıskanmış” bunu duymak istiyorsun. Kısacası ego tatmini.

Kabul etmesen de dışarıdan bakınca görünen bu. Şayet öyle bir şey yok diyorsan da insanların aklına bunu getirmeden olayı anlat biz de ona göre yazalım. Kusura bakma eleştiri olumlu ve olumsuz olur tek taraflı değil.

Konuyla alakası yokken araya bir cümle sıkıştırıyorsun “biriyle konuşuyor arkadaşım ama çocuk onun arkadaşlarına ilgi gösteriyor“ diye sonra kaldığın yerden devam ediyorsun. Kendi kendine imada bulunuyorsun işte. İstiyorsun ki “hıı çocuğun sana ilgisi var ondan arkadaşın seni kıskanmış” bunu duymak istiyorsun. Kısacası ego tatmini.

Kabul etmesen de dışarıdan bakınca görünen bu. Şayet öyle bir şey yok diyorsan da insanların aklına bunu getirmeden olayı anlat biz de ona göre yazalım. Kusura bakma eleştiri olumlu ve olumsuz olur tek taraflı değil.
Bunu anlatma sebebim son günlerde olan tek olağandışı durum bu. Yani bu konu dışında moralini bozacak bir durum olmadı o sebeple yazdım. Çocuğun benden hoşlandığını düşünsem açık açık yazarım..

Back
X