psikiyatriste gidin ilaç terapi ne varsa yapın kullanın. normal değil bu durumunuz.Biliyorsunuz boşanma aşamasındayım bu süreç çok zor geçiyor sürekli resimlerimizi görüyorum heryerde iyi anılar aklıma geliyor yapacaklarımız aklıma geliyor yaptıklarımız iyi şeyler hep. Nasıl geçecek hayatıma devam edemiyorum o gayet kendindedir ben yemek bile yiyemiyorum ama mesaj atmayı kestim 2 gün oldu asla yazmıyorum. Sizce 16sına kadar belki dönme ihtimali olur mu
Olsa siz kabul etmeyin biraz zor olacak ama sonra iyi ki diyeceksiniz sizsiz hayata devam edebilmiş gayette. Neden boşanıyorsunuz pekiBiliyorsunuz boşanma aşamasındayım bu süreç çok zor geçiyor sürekli resimlerimizi görüyorum heryerde iyi anılar aklıma geliyor yapacaklarımız aklıma geliyor yaptıklarımız iyi şeyler hep. Nasıl geçecek hayatıma devam edemiyorum o gayet kendindedir ben yemek bile yiyemiyorum ama mesaj atmayı kestim 2 gün oldu asla yazmıyorum. Sizce 16sına kadar belki dönme ihtimali olur mu
Biliyorsunuz boşanma aşamasındayım bu süreç çok zor geçiyor sürekli resimlerimizi görüyorum heryerde iyi anılar aklıma geliyor yapacaklarımız aklıma geliyor yaptıklarımız iyi şeyler hep. Nasıl geçecek hayatıma devam edemiyorum o gayet kendindedir ben yemek bile yiyemiyorum ama mesaj atmayı kestim 2 gün oldu asla yazmıyorum. Sizce 16sına kadar belki dönme ihtimali olur mu
Şiddet, hakaret. Adam gitmiş, arayıp mesaj atıp adama yalvarıyor adam da hakarete devamOlsa siz kabul etmeyin biraz zor olacak ama sonra iyi ki diyeceksiniz sizsiz hayata devam edebilmiş gayette. Neden boşanıyorsunuz peki
Ablacım valla yordun, kocanı bu kadar özlüyor olman hakaret bağımlılığındansa söyle anan baban hakaret etsin sana. Çocuğuna sahip çıkacağına ne koca takıntısıymış arkadaş. Adamın sana mesajda yazdıkları doğru diye düşünüyorum takıntılı saplantılısın sen.Biliyorsunuz boşanma aşamasındayım bu süreç çok zor geçiyor sürekli resimlerimizi görüyorum heryerde iyi anılar aklıma geliyor yapacaklarımız aklıma geliyor yaptıklarımız iyi şeyler hep. Nasıl geçecek hayatıma devam edemiyorum o gayet kendindedir ben yemek bile yiyemiyorum ama mesaj atmayı kestim 2 gün oldu asla yazmıyorum. Sizce 16sına kadar belki dönme ihtimali olur mu
İnanamıyorım ya.Şiddet, hakaret. Adam gitmiş, arayıp mesaj atıp adama yalvarıyor adam da hakarete devam
Maşallah yok yok bulunmaz hint kumaşı dicem de ortalık bunlarla doldu. Bazı kadınlar cidden belasını arıyor yavvŞiddet, hakaret. Adam gitmiş, arayıp mesaj atıp adama yalvarıyor adam da hakarete devam
La havle.Neyse gidip ütümü bitireyim ben.Biliyorsunuz boşanma aşamasındayım bu süreç çok zor geçiyor sürekli resimlerimizi görüyorum heryerde iyi anılar aklıma geliyor yapacaklarımız aklıma geliyor yaptıklarımız iyi şeyler hep. Nasıl geçecek hayatıma devam edemiyorum o gayet kendindedir ben yemek bile yiyemiyorum ama mesaj atmayı kestim 2 gün oldu asla yazmıyorum. Sizce 16sına kadar belki dönme ihtimali olur mu
Şiddet küfür konusunda ne kadar hak vermesem de (ki onu da hafifletti konu sahibi itisme bilmem ne dedi) adamın mesajı ve konu sahibinin konuları, bana da farklı fikirler verdi açıkçası.Ablacım valla yordun, kocanı bu kadar özlüyor olman hakaret bağımlılığındansa söyle anan baban hakaret etsin sana. Çocuğuna sahip çıkacağına ne koca takıntısıymış arkadaş. Adamın sana mesajda yazdıkları doğru diye düşünüyorum takıntılı saplantılısın sen.
Niye, caniniz dayak ve küfür mü çekti?Sizce 16sına kadar belki dönme ihtimali olur mu
boşanma sebebiniz nedir ?
Merhaba arkadaşlar 3 yıldır evliyim severek evlendik kıskançlıklar oluyordu ama aşıyorduk sonra şiddette oldu beni sürekli aşagalaması küfürleri herşeyi kabul ettim. İyiyken çok iyi ama en ufak tartışmada etmediği laf kalmıyor aşagalıyor hakaret ediyor el hareketi yapıyor.1 yaşında kızımız var bu arada. Yazları onun işi çeşmede oraya gidiyoruz bu yazda gittik herşey çok iyiydi kızım ananesinde. Son ay saçı beyazlaşmış senin yüzünden göbeği çıkmış senin yüzünden diyip sürekli sataştı kötü davranmaya başladı yine aşahalayıcı sözler beni kovdu bende ailemin yanına geldim 1 ay orda tek kaldı. Döndü döner dönmez boşanma davası açtı ben hala yapamıyorum 1 ay sonra mahkeme var ben sürekli ona mesaj yazıyorum yalvarıyorum resmen dönmüyor bile ne yapmam lazım çıkmazdayım
buraya aynı şeyi elli kere yazmama konusunda da kendini durduramıyorsun anlaşılan bacım..Biliyorsunuz boşanma aşamasındayım bu süreç çok zor geçiyor sürekli resimlerimizi görüyorum heryerde iyi anılar aklıma geliyor yapacaklarımız aklıma geliyor yaptıklarımız iyi şeyler hep. Nasıl geçecek hayatıma devam edemiyorum o gayet kendindedir ben yemek bile yiyemiyorum ama mesaj atmayı kestim 2 gün oldu asla yazmıyorum. Sizce 16sına kadar belki dönme ihtimali olur mu
Hayir bir de döven söven adam, bosanmak isteyen adam, beni rahat birak yazma bana diyen adam, taciz ediyorsun diyen adam.buraya aynı şeyi elli kere yazmama konusunda da kendini durduramıyorsun anlaşılan bacım..
iyi anılar: hakaret küfür etmediği, şiddet uygulamadığı anlar
yapacaklarımız: bağır çağır komşulara rezil olmak, karakolluk olmak, kafası gözü patlamak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?