Durduramıyorum kendimi

• Konu Sahibi Konu Sahibi prla
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

prla

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Eylül 2025
94
-60
1
Biliyorsunuz boşanma aşamasındayım bu süreç çok zor geçiyor sürekli resimlerimizi görüyorum heryerde iyi anılar aklıma geliyor yapacaklarımız aklıma geliyor yaptıklarımız iyi şeyler hep. Nasıl geçecek hayatıma devam edemiyorum o gayet kendindedir ben yemek bile yiyemiyorum ama mesaj atmayı kestim 2 gün oldu asla yazmıyorum. Sizce 16sına kadar belki dönme ihtimali olur mu

psikiyatriste gidin ilaç terapi ne varsa yapın kullanın. normal değil bu durumunuz.

Olsa siz kabul etmeyin biraz zor olacak ama sonra iyi ki diyeceksiniz sizsiz hayata devam edebilmiş gayette. Neden boşanıyorsunuz peki

Yazma bekle gelir. Yazarsan kacar. Ama bak kesin gelir bekle.

anlaşmalı mı çocuk var mı ?

Erkekler ilk aşamada bir iyi bir iyi oluyor , sonra hooop düşüş

bizde öyle olmuştu 4-5 aya şimdikinden çok daha iyi hissedeceksiniz emin olun

Ablacım valla yordun, kocanı bu kadar özlüyor olman hakaret bağımlılığındansa söyle anan baban hakaret etsin sana. Çocuğuna sahip çıkacağına ne koca takıntısıymış arkadaş. Adamın sana mesajda yazdıkları doğru diye düşünüyorum takıntılı saplantılısın sen.

Diğer konusunda da dediğim gibi konu sahibi kızının mezar taşına gelip anne sevgisini yaşamasını istiyor. Başka açıklaması yok. Hanımefendi bu hayatta kimse vazgeçilmez değildir. Psikolojik destek alın. Yazık kızınıza...

La havle.Neyse gidip ütümü bitireyim ben.

Şiddet küfür konusunda ne kadar hak vermesem de (ki onu da hafifletti konu sahibi itisme bilmem ne dedi) adamın mesajı ve konu sahibinin konuları, bana da farklı fikirler verdi açıkçası.

boşanma sebebiniz nedir ?

buraya aynı şeyi elli kere yazmama konusunda da kendini durduramıyorsun anlaşılan bacım..

iyi anılar: hakaret küfür etmediği, şiddet uygulamadığı anlar
yapacaklarımız: bağır çağır komşulara rezil olmak, karakolluk olmak, kafası gözü patlamak

Hayir bir de döven söven adam, bosanmak isteyen adam, beni rahat birak yazma bana diyen adam, taciz ediyorsun diyen adam.

Tam tersi, dovdugu karisini rahat birakmayip öldüren adamlarin oldugu bir devirde konu sahibi boyle bir adamdan kolayca kurtuluyor diye sevinecegine illa kendini oldurtecek.

Lütfen aynı içerikle defalarca konu açmayın.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…