Durdurma tuşu yok mu

b l a s t

👼🏼
Kayıtlı Üye
4 Haziran 2011
1.349
1.686
333
Çanakkale
Merhaba herkese ben genel olarak yaşamdan son zamanlarda çok yoruldum, çok bir şey yaptığım da yok ama sanki mola versem hiçbi kaygım olmadan, sadece spor yapsam diyet yapsam böyle bir senelik tatile ihtiyacım var. Ama hayatımdaki o tarz boşluklarda da bi süre sonra depresif bi hale geliyorum, zaten bu aralar mola vermem imkansız.

kendimi yaşamın hızını yakalayamıyormuş gibi hissediyorum son bi kaç senedir. Ne modayı ne insan ilişkilerini sanki her yönden bi bıkmışlık ve bu bıkmışlığın sonucu olarak geride kalmışlık içindeyim gibi. Öyle bir iç dökmek istedim böyle bir konuya da ne yazılır bilmesem de...

Benim de bir kumanda hayalim var. Sevmediğim insanları bir tuşla başka bir evrene yollayan kumanda hayalim. Paralel bir evrende benden uzak aynı hayatlarını sürsünler

bakıyorsun yetişemiyorsun, dağılıyorsun etrafta. dur ve o işi yapma. zorlama kendini. o zaman işler daha da sarpa sarar. hayatı durdurma tuşu yok ama, kendine nefes hakkı tanıman lazım.

Benim de bir kumanda hayalim var. Sevmediğim insanları bir tuşla başka bir evrene yollayan kumanda hayalim. Paralel bir evrende benden uzak aynı hayatlarını sürsünler

Click filmini izlemediyseniz izlemenizi tavsiye ederim tam sizlik:))

Dondurma turşu diye okudum 🤦🏻‍♀️ Allah'ım bu gebelik beni Tazmanya canavarına çevirdi resmen 😅

Dur ya bu kesin benim bir an okuyunca ne oluyor dedim çare nedir acep takipteyim
ben biraz da kendimde dikkat eksikliği ve hiperaktivite bozukluğu olabileceğini düşünüyorum çünkü bu sıra odaklı yapmam gereken şeyler var ve odaklanamıyorum bu sebeple. Kendime plan yaptım bugun ödül ceza yöntemiyle şevklenmeye çalışıcam
Yopun mu çalışıyorsun?
Orta yoğunluk diyeyim ama ekstra ders de çalışmam gerekiyor onu yapamıyorum bu bıkkınlıktan.

Back
X