Düriye'nin Güğümleri Star TV

hevin

İkiPaşaAnnesi :)
Kayıtlı Üye
17 Ocak 2009
6.631
8
158
Düriye'nin Güğümleri'nin çekimlerine yakında başlanacak..

Baba Ocağı, İhanet, Kız Kaçıran, Kuzey Rüzgârı ve Kurtlar Vadisi gibi pek çok diziyi yöneten Mustafa Şevki Doğan yeni dizisi "Düriye'nin Güğümleri'nin çekimlerine yakında başlayacak.

Geçen yıl çektiği 'Baba Ocağı'yla benzerlikler taşıyan yeni dizinin adı ilk olarak 'Ana Kucağı' olarak belirlenmişti. Senaryosu biten dizide İpek Tuzcuoğlu ve Emre Kınay rol alacak. "Düriye'nin Güğümleri"nin konusu Baba Ocağı'nda olduğu gibi yine Anadolu'da geçiyor. Dizi Star TV'de ekrana gelecek.

Son düzenleyen: Moderatör:
yalnız bu dizinin adı dürüyenin güğümlerimiş UanKu

Dizi bu akşam başlıyor yalnız başlık hala yanlış,
haber vereyim modlara

çok güzel bi diziye benziyor.Baba ocağına benziyor ve onların oyuncuları çoğu

emre kınayı pek sevmiyorum ya bi dizide oynuyodu ya aile reisiydi sanırım, pınar altuğla, orda gıcık oldum sevemedim benneyaptımki

çok merak ettiğim halde izleyemedim.. evde değildim.. nasıldı dizi? izleyenler oldu mu?

Ben izledim dün, Baba Ocağı tadında tam bir yaz dizisi.
Güldüğüm yerler oldu elbette ama pek farklı bir dizi değil, tanındık konu.
Yaz aylarında izlenir de asıl sezon başlayınca pek tutunamaz diye düşünüyorum.

Emre Kınay şiveyi sökememiş tam, İpek Tuzcuoğlu baya kaptırmış kendini rolüne onu beğendim.
Düriyenin kızlarıda çok hoş, biri Baba Ocağında da oynuyordu zaten esmer olan, altın dişli :roflol:

ben beğendim güzel bi dizibayanssulusmile
kadroda iyizemuszemus
sağol hevinimopuyorumnanaktan

dondurmayı az yeeeceem dedi koptum orda..o kız şiveyi tam sökmüş ya.eşimde denizlili şive aynı..çok komik geliyor bana..baba ocağı bittiğindede çok üzülmüştüm.. sevdim bunu da.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…