Düriye'nin Güğümleri Star TV

:roflol: :roflol:

Ben de takip ediyorum, zaten bu tür Ege yöreli komedi yapımlarını çok severim. Baba ocağını da hiç kaçırmazdım. Çoğu oyuncusu bu dizi de de var. Eski Kısmet yani Hayriye favorim zaten.

Ben de kızların denize girdiği sahnede Yaman çalılıkların arasında izliyordu ya, "Hem ruhen hem bedenen bittim ben burda" deyişine koptum. Çocuk çok güzel rol yapıyor.

Dizideki Şiveleri diyalogları çok güzel ama İpek Tuzcuoğlunun ki yapmacık duruyor. Bir de her şeye abovvv diye tepki vermeleri abartı geliyor.

Yine eğlenceli bi Cumartesi akşamına az kaldı kaydirigubbakcemile3

düriye 4 tane kızıyla ne kadar genç görünüyor
töbü töbüü :))

bende egeli olduğum için baba ocağı kadar başarılı bulmasamda severek izliyorum
selahattin taşdöğen'i çok beğeniyorum :))
birde uğur çavuşoğlunu

Düriye dünya evine giriyor
İpek Tuzcuoğlu, rol arkadaşı ile evleniyor

Aziz Birsin'den ayrıldıktan sonra kimseyle görüntülenmeyen güzel oyuncu İpek Tuzcuoğlu cephesinden herkesi şaşırtacak bir haber geldi. Ayakligazete.com'un haberine göre; Tuzcuoğlu, "Düriye'nin Güğümleri" dizisinde Emre Kınay'ın arkadaşı Nasip'i canlandıran Yener Gürsoy'la evlilik kararı aldı. İzmirli tiyatrocu Yener Gürsoy, dizide "yenge" dediği İpek Tuzcuoğlu'na sette herkesin önünde evlenme teklifi etti. Güzel oyuncu ani gelen evlilik teklifinin ilk başta şaka olduğunu düşünse de, Yener Gürsoy'un ilan-ı aşkı karşısında ayakları yerden kesildi ve "evet" diyerek mutluluğun kapısını aralad

Evet öyleymişa.s

çok komik süper bi dizi uzun zamandır espirileriyle beni güldürmeyi başarabilen bi dizi ama şu zühtünün arkadaşı nasibe sinir oluyorum hem yakın arkadaşının kızına asılıyo hem onun düşmanının kardeşine gıcık oldum valla ama kızlardan en çokta altın dişliyi beyeniyom o göz o el hareketleri falan iyi iyi güzel=))

Dün izleyemedim benneyaptımki benneyaptımki
Ama raitingler iyi gelmiş.

ya benim favori dizim birisi bu birisi da yahşi cazibe
süper ya hele şivelerine özllikle aaaaabbbbbooowwww:1shok: demelerine bayılıyorumsempatiksalakcinni

valla dün düriyenin ineklerini kaçırdılar hevinim ama sonunu ben de izleyemedimbilmiyorumkismile

ya benim favori dizim birisi bu birisi da yahşi cazibe
süper ya hele şivelerine özllikle aaaaabbbbbooowwww:1shok: demelerine bayılıyorumsempatiksalakcinni

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

bide ahalice söylüyorlar ya kaydirigubbakcemile3

bunlarin replikleir banada bulasiyo:)
bene bak yaman bene baksanya
len hayriye hayret biseysin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…