durmadan küfür

saygı biterse aşkın sevginin anlamı kalmazz.
saygısızlıkta da eşinizin üstüne yok yaniii

Çok özür dilerim ama fena halde midem bulandı, benim eşim benim yanımda başkası için bile küfür etmez zaten edemez ki kaldıki benim aileme, bana küfür edecek hemde ne küfürler

zaten istikrarsız bir evliliğiniz var, gerçekten Allah kimseyi zor durumda bırakmasın ama bazı kadınlar nasıl dayanıyor böyle şeylere anlamam , ben basar ailemin yanına giderim ailemle anlaşamasam bile böyle bir kocadan daha iyidir, el alemin adamıyla uğraşacağıma ailemle uğraşırım daha iyi

artı aileniz size onların yanında kavga edip küfür ettiğinizde hiç birşey demedimi?

eşiniz ailesinden öyle görüp öyle mi yetişti acaba?

laale arkadaşın yazdığı gibi, küfür alışkanlıktır.. bazı çevrelerde çok normal karşılanır.. daha 8 yaşındaki erkek çocukları bile dışarda top oynarken, birbirlerine tabirir caizse dümdüz gidiyorlar...

ama erkeğin karısına küfür etmesi hoş değil.. sürekli uyarın küfür edince..hatta konuşmayın.. tepkinizi belli edin..

Bende 8 aylık evliyim.
Eşim asla benim yanımda bir başkasına dahi küfür edemez..
Zaten en nefret ettiğim şeydir.
Bir kez yani ilk kez yaptığında tavrınızı suratına çarpsaydınız tekrar etmezdi diye düşünüyorum..
Anladığım kadarıyla kırılıyorum,üzülüyorumdan anlayacak bir tip değil..Adam akıllı tavrınızı koyun!..

Sinirlenince küfür ediyorum duramıyorum..
Sinirlenince karımı dövüyorum kendimi kontrol edemiyorum..
falan filan..
bu adamlar pislik..!!!
şimdi kesin biri çıkar benim eşimde küfür ediyor ama pislik değil falan der.
var çünkü böyle kadınlar kk'da..!
bu adamlardan iğreniyorum..
kendilerini durduramadıklarını söylüyorlar ya hani..?
sinirlenince annelerine de küfür ediyorlar mı acaba,onları da dövüyorlar mı.?
pislikler.

bazı erkeklerin ağzında küfür merhaba demek gibi çıkarr alışanlıktır ilerde çocuklarada çok çirkin örnek olurr..kendine çeki düzen vermelii bence konuş dile getir sorunları...

bende 8 aylık evliyim eşim bana bazen lafın arasınla lan filan diye kaçırır ağzında bağırırım hemen surat asarım karşında asker arkadaşın mı var diye bi de ailemin yanında bana küfür etmeyi bırak terslese bağırsa benden önce ailem tepki gösterir valla sizin durumunuz ne nesıl buraya kadar geldi bu iş bilmiyorum ama bence tepki göstermelisin bu durumdan rahatsız olduğunu belirt ona

alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

bi de nişanlıyken filan da sana küfür ediyormuydu etmiyordur büyük ihtimalle demek ki alışkanlık değil yok ediyorduysa bu durumu siz hazırlamışşınız demektir

heleki ilerde çocuk olursaa nolacak onun yanındada iğrenç kelimeler kullanacak çocuklar bizim geleceğimiz hamur gibi onlar ne şekil verirsen öyle kalıverir..o tertemiz meleği kirletmesin bariiii çok sinirlendmm cidden lmaz:

Küfür eden erkeklerden nefret ederim.Gerçi erkekleri bırakın kadınlar da pis pis küfür ediyorlar.Onlardan da nefret ediyorum.Çok rezil bir durum.
Size gelince,neden eşinizin küfür etmesine izin veriyorsunuz ?Sizin gözünüzde ne kadar diplerde olduğunun farkında değil mi acaba?alsanaalsanasmile

ona en başından büyük bi ceza vermeliydin. ilk küfredişinde küsmeliydin.. gerekirse kıyametleri koparmalı bağirmalı sinir krizleri geçirmeliydin.. bi daha zor tekrarlardı.. erkek arkadaşım bana gerizekalı dedi diye ilişkimi bitirdim çektim eve geldim günlerce konuşmadım.. bir daha asla ağzindan aşağilayıcı bi laf çıkmadı.. çıkarsa da affetmem.. kendimize saygı duyulmasını sağlamalıyız.. hele annemin yanında bana küfretseydi sanırım boşanma sebebim olurdu.. zaten annem beni alır evine götürürdü.. asla tahammül edemez kendi beni el bebek gül bebek büyütmüş elin oğlu yanında küfretsin diye mi büyütmüş beni.. bu adamın size saygısı olmadiği gibi ailene de saygısı yok..hiç de korkusu yok.. çok yüz vermişsiniz.. ailece yüz vermişsiniz hem de.. orda annen hiç bi tepki vermedi mi.. benim kızıma eşi küfretse ben orda onu rezil ederim yaa..

ızin verme buna..
Bu benim alışkanlığım ..derse, o alışkanlığın hemen değişecek başka yolu yok..de..

Resti çek..
Kendine gelsin.
Bu ne yaaa?
Ananız babanız sizi elin oğlundan dayak küfür yeyin diye mi büyüttü.?.

ne demek küfür etmek ya bence aradaki saygı vede sevgi azalmaya başlamış canım
eşinle istersen karşılıklı olarak bir konuş küfüe etmesinden çok rahatsız olduğunu vede böyle devam ederse aranızdaki saygınının gittikçe azaldığını belirt
ben şunu anlamıyorum küfür edince insanın eline ne geçiyorki ya vede erkeklerin bazıları gerçekten çok fazla küfür ediyor
bizim evde küfür olmaz yok yani ama olsaydı tepkim gerçekten büyük olurdu çünkü bizler birer evlat yetiştiriyoruz vede bu çocuklar bizlerden ne duyarlarsa ne görrülerse onu yapıyorlar
belkide arkadaşın eşi için alışkanlık haline gelmiştir bu

Küfür ettirme, laf dinle, asla pisman olmuyor gittip ben barisiyorum onula konusuyorum, altan alan ben oluyorum ama uyandim artik...

Ya kusura bakma ama herkesten özür diliyorum

adam sana ana avrat düz gidiyor gayet iyi küfür ediyor ve sen gidip onunla barışıyorsun ve alttan alıyorsun,

pes doğrusu sana be pes

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…