durmadan küfür

terbiyesizliğin daniskasıdır bana göre.
terbiyesizliği de tahammülüm yoktur.
hele anamın babamın yanında söyleyecek, benden önce annemler bakar icabına zaten.
:delphin:

işte bu durumda olan kişilere eşi zaten küfür edemezboshayallersmile
ben bu gibi durumlarda ailelerin şuçu olduğunu düşünüyorum
erkeğin ailesinin yetiştirme tarzı birinci neden,
ikinci neden ise kızın ailesi
düşünsenize kızınıza yanınızda küfür ediliyor bu durumda hemen elinden tutarım alırım o herifin elinden o korkuyla bi daha edebiliyor mu bakalımkötükedihüso

konu sahibi arkadaşım annenin tepki göstermesi gerekirdi eğer onlardan fayda yoksa kendin halledeceksin
şimdi yapman gereken ise eşine ne kadar kırıldığını anlatman, anlamasa da anlat bir gün gelip anlıcak emin olvereliniortak

Küfür ettirme, laf dinle, asla pisman olmuyor gittip ben barisiyorum onula konusuyorum, altan alan ben oluyorum ama uyandim artik...

hhhaaaa bir de küfür ettiği için sen suçlu oluyorsun öyle mi?? Küfür ettirme laf dinle hadi yaa....
Bir de siz alttan alıp gidip barışıyorsunuz bu adamla...
Valla kusura bakma ama ben de birine küfür etsem, özür dilememe gerek kalmadan gelip benle barışsa demekki bundan anlıyor diye düşünür küfür etmeye devam ederim....

Adam küfür ettiğinde bi sorun yaşamıyor ki. En ufak bir sinrde ana avrat düz gidiyor küfür hakaret, sonra hatun bir iki ağlıyor üzülüyor ama gene gelip kendi kendine barışıyor...
eee neden küfür etmekten vazgeçsin ki, ne güzel küfredip deşarj oluyor....
Siz kocanızın size saygı göstermesini sağlayamamışsınız....

Kocam baba küfür edecek, sonra ben gidip onla barışıcam.. Yok canım... Değil barışmak yüzümü göremez be.... Pişmanlıktan inim inim inleyene kadar burak yüzümü görmeyi sesimi duyamaz....
eee böyle olunca da yemez maçası küfür etmeyi....
Burada üzgünüm ama siz de hatalısınız, küfrü işittiğinizde alttan alıp baışarak en büyük hatayı siz yapıyorsunuz....

yaw kac yasindasin bilmiyorum ama sanirim 22 yasindasin ve kendine kufur ettiriyorsun! ustelik o kadar basina cikmiski annenin yaninda kufur edebiliyor yani ne sana nede annene saygisi var?
ben bu adami merak ettim dogrusu 8 aylik evli birisi nasil bir cesaretle yapar bunu?
benim kocam bana karsi kufur edecek olacak sey degil valla agzina cakarim bir dahada yuzune bakmam
kendine saygin varsa kufur etmesine izin vermeyeceksin
gencecik evlisiniz ve kufur ediyor utanmaz ahlaksiz adam
annen neden arkasindan kiziyor? onunde diyemedi sen kimsinde kizima kufur ediyorsun diye?
sinir oldum

Noluyo bu evliliklere ya hangi konuya baksam ayrılma durumuna gelinmiş resmen...

İnsanlara rahat mı batıyo nedir.

esimin agzindan kufur hic eksik olmaz...normal zamanda bile...o yuzden o kufur edince ben de ederim ve o zaman esim susar...sen de boyle yap bence bayanssulusmile

nefret ederim konuşurken küfür eden insanlardan nefret ederim eşinizinki alışkanlık olmuş ve kurtulması sizn elinizde küfür etmesini engellemey calışın hangi olayda cok kufur ediyırsa o olayı yasamayın bekli düzelir

nefret ederim konuşurken küfür eden insanlardan nefret ederim eşinizinki alışkanlık olmuş ve kurtulması sizn elinizde küfür etmesini engellemey calışın hangi olayda cok kufur ediyırsa o olayı yasamayın bekli düzelir

eşiyle aynı düşünceye sahipsin bilmem farkında mısın? o olayı yaşatmayın diyorsunuz eşide bana küfür ettirme

saçmalık kimse küfür işitmeyi haketmiyor her ne yaparsa yapsın

he hee bu taktikde güzelmiş yanii kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

aslinda guzel bir taktik degil canim yaa, kufur etmek cok igrenc bir sey ama mecbur birakiyorlar insani. yine de mecbur kalirsaniz deneyin kufur nasil ediliomus gorsunler sasirip kalsinlar lülülülülülü

Çok zor bir durum arkadaşım çünkü aynısı başımda ama benim eşim sadece bana değil sinirlendiği zaman herkese küfür eder yani kendi aileside dahil buna ama son zamanlarda azaldı şükür yalnız benim eşimin psikolojik rahatsızlığı var biz dr.a da gittik eşim diyorki bırak ta küfür edip rahatlıyayım ama ne yazık ki ben 9 yıldır alışamadım. Çokta üzülüyorum zaten kavgaların en çoğu bu küfür yüzünden çıkıyor.

Baştan nasıl giderse öyle devam eder, demek ki küfür ettiğinde örtbas ettiniz ya da gülüp geçtiniz... işte o çok yanlış, bir dahaki küfür etmesine yol açtığınız anlamına gelir... küfür bir ağız alışkanlığıdır ama illa alışkanlık diye her 5 lafından 6sında küfür edecek diye bişey yok... kendisine hakim olmalı... başkalarına saygısı olmayan insanın kendisine de saygısı yoktur... demek ki çok normal geliyor böyle şeyler ona... bence bunda sizin baştan uyarmadığınız hata... nasıl alıştırırsanız öyle gider ama geç kalmış değilsiniz... ufaktan ufaktan sert bir dille uyarın artık yoksa sonu gelmez... saygı yoksa sevgi de aradan kalkar die düşünüyorum...

Eski zamanlardan kalma arkadaşta çok küfür ederdi, baştan uyarmadım sonradan rahatsız olmaya başladım sevinse bile küfür olarak verirdi refleksini... çok kötü yani ister ister üzüm üzüme bakıyor ve sizde başlıyorsunuz bir müddet sonra ona uymaya... çok şükür atlattım bitti gitti hayatımda evleneceğim bir adam var ve saygısında tek kusur yok Allah ondan razı olsun, onu bulunca ne kadar büyük bir beladan kurtulduğumu anladım... lütfen maal vermeyin bu durumlara sonu gelmiyor inanın...

Son düzenleme:
Back
X