H Htctby Aktif Üye Kayıtlı Üye 26 Mart 2020 9 3 86 25 27 Mart 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi Htctby #1 Be yaptıysam çözüm bulamadım. Çeşitli doktorlar, testler hepsi temiz. Genital hijyene dikkat ederim ama yine de olmuyor, geçmiyor. Zaten bir süre de beklemem gerekiyor sanırım o yüzden mesajı şimdilik bu şekilde bırakıyorum. Son düzenleme: 10 Nisan 2025
Be yaptıysam çözüm bulamadım. Çeşitli doktorlar, testler hepsi temiz. Genital hijyene dikkat ederim ama yine de olmuyor, geçmiyor. Zaten bir süre de beklemem gerekiyor sanırım o yüzden mesajı şimdilik bu şekilde bırakıyorum.
Peeves Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 27 Ekim 2022 5.625 En iyi cevaplar 1 16.359 178 27 Mart 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi Htctby #2 Beslenmenizi degistirin probiyotik takviyesi alin. Vajina yikama yapiyorsaniz yapmayin. Ic camasirinizi utuleyin ve bi kac damla nioli yagi damlatin. Sirkeli suyla taharet almayida oneriyorlar.
Beslenmenizi degistirin probiyotik takviyesi alin. Vajina yikama yapiyorsaniz yapmayin. Ic camasirinizi utuleyin ve bi kac damla nioli yagi damlatin. Sirkeli suyla taharet almayida oneriyorlar.