Yani tam anlayamadım ne sorduğunuz...Nasıl yani ? Kaş koparmakmı ?
Başka bir sıkıntınız yok mu yani sadece kaş mı ?
Vallahi bende konunuzu anlamadım sanırım , yani sadece kaşlarınızımı koparıyorsunuz ?Yani tam anlayamadım ne sorduğunuz...
Başka bir sıkıntınız derken
Sadece evdeyken yapıyorum bazen farkediyum bazen farkında olmuyorum.Her ortamda mi yapıyorsunuz yoksa sadece evdeyken mi?
Hayır hiç gitmedim ama artık düşünüyorum galibaDoktora gittinizmi hiç
O zaman eve girdiğin anda kaşlarını kapatacak bir şey bulman lazım zamanla * bu çok uzun bir zaman olabilir,* elin oraya gitmemeye başlar ve unutursun. Bence deneyebilirsin.Sadece evdeyken yapıyorum bazen farkediyum bazen farkında olmuyorum.
Bende bunu yazacaktım hazır yazılmışı varmışO zaman eve girdiğin anda kaşlarını kapatacak bir şey bulman lazım zamanla * bu çok uzun bir zaman olabilir,* elin oraya gitmemeye başlar ve unutursun. Bence deneyebilirsin.
Çok küçükken işte dediğin gibi ergenlik başlarında bi kız arkadaşımız vardı bi gün dikkat ettim kaşlarını çekip çekip duruyordu napıyorsun dediğimde bak ne güzel sende kaşlarını çeksene demişti bende kaşımı çekmeyi denemiştim ama az olduğundan çekememiştim, sanırım bunu çok kaşı olan kişiler yapıyor kaşlarını uzatma kuaför kessin eline gelmesin uzunluğu. Ona ne oldu bilmiyorum bağlantımız kopmuştu bi aralar.Herkese iyi geceler...
Benim derdim Trikotilomani de denen dürtü kontrol bozukluğu...
Ergenlikten beri var eskiden daha azdı artık ciddi şekilde kaş yapımı bozdum. Çoğunlukla ne ara kopardığım farketmiyor um, bir bakmışım açılma var ne yaparsam yapayım aşamadım bu sıkıntımı. Diyorum keşke bende saç koparsaydım, tırnak içinde yeseydim. Bazen azalıyor o ara biraz düzeliyor kaşlarım sonra yine aynı sonrası aynada pişmanlık, kendime kızgınlık...
Acaba bu hastalıktan kurtulan var mı? Ne bileyim belki bana da iyi gelecek bir tavsiye eden olur. Psikiyatrist tedavi ömür boyu mudur? Atlatan varsa bekliyorum, Allah kimsenin başına vermesin.
O zaman eve girdiğin anda kaşlarını kapatacak bir şey bulman lazım zamanla * bu çok uzun bir zaman olabilir,* elin oraya gitmemeye başlar ve unutursun. Bence deneyebilirsin.
Evet eskiden oldukça kalın kaşlarım vardı ama artık yoklarÇok küçükken işte dediğin gibi ergenlik başlarında bi kız arkadaşımız vardı bi gün dikkat ettim kaşlarını çekip çekip duruyordu napıyorsun dediğimde bak ne güzel sende kaşlarını çeksene demişti bende kaşımı çekmeyi denemiştim ama az olduğundan çekememiştim, sanırım bunu çok kaşı olan kişiler yapıyor kaşlarını uzatma kuaför kessin eline gelmesin uzunluğu. Ona ne oldu bilmiyorum bağlantımız kopmuştu bi aralar.
Tırnaklarını da uzatma kısalt belki faydası olur.Evet eskiden oldukça kalın kaşlarım vardı ama artık yoklarçıkan yeni sert kıllar daha çok hedefim oluyor
Hiç tırnak uzattam, uzayınca rahatsız olurum.Tırnaklarını da uzatma kısalt belki faydası olur.
O zaman evdeyken elini meşgul etmen lazım kış geliyor zaten lif falan işlemeni tavsiye ederim.Hiç tırnak uzattam, uzayınca rahatsız olurum.
Haklısınız... Elimi oyalanacak bişeyler lazım banaO zaman evdeyken elini meşgul etmen lazım kış geliyor zaten lif falan işlemeni tavsiye ederim.
Herkese iyi geceler...
Benim derdim Trikotilomani de denen dürtü kontrol bozukluğu...
Ergenlikten beri var eskiden daha azdı artık ciddi şekilde kaş yapımı bozdum. Çoğunlukla ne ara kopardığım farketmiyor um, bir bakmışım açılma var ne yaparsam yapayım aşamadım bu sıkıntımı. Diyorum keşke bende saç koparsaydım, tırnak içinde yeseydim. Bazen azalıyor o ara biraz düzeliyor kaşlarım sonra yine aynı sonrası aynada pişmanlık, kendime kızgınlık...
Acaba bu hastalıktan kurtulan var mı? Ne bileyim belki bana da iyi gelecek bir tavsiye eden olur. Psikiyatrist tedavi ömür boyu mudur? Atlatan varsa bekliyorum, Allah kimsenin başına vermesin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?