Haklısınız ama psikiyatrist tedavi de ilaç verecekler büyük ihtimalle acaba ilaç kullanılan sürece hastalık bastırılır yani ne kadar kullanmak gerek ve yan etkileri beni düşünüyorBir Psikiyatrist e gorunmeniz gerek. Altta yatan sorunu net bir şekilde görmeniz için.
Doktora gitmek için çok geç bile kalmışsınız. Bu tür takıntı hastalıkları tedavisi ne kadar erken teshis edilip önlem alınırsa o kadar iyi.Hayır hiç gitmedim ama artık düşünüyorum galiba
Sizin kasinizi neden yoldu ya anlamadimKonuyla alakası yok ama. Sizim gibi olan bi tanıdığım vardı. Benim kaşımı yolmuştuAklıma geldi.
rabbim yardımcınız olsun
Herkese iyi geceler...
Benim derdim Trikotilomani de denen dürtü kontrol bozukluğu...
Ergenlikten beri var eskiden daha azdı artık ciddi şekilde kaş yapımı bozdum. Çoğunlukla ne ara kopardığım farketmiyor um, bir bakmışım açılma var ne yaparsam yapayım aşamadım bu sıkıntımı. Diyorum keşke bende saç koparsaydım, tırnak içinde yeseydim. Bazen azalıyor o ara biraz düzeliyor kaşlarım sonra yine aynı sonrası aynada pişmanlık, kendime kızgınlık...
Acaba bu hastalıktan kurtulan var mı? Ne bileyim belki bana da iyi gelecek bir tavsiye eden olur. Psikiyatrist tedavi ömür boyu mudur? Atlatan varsa bekliyorum, Allah kimsenin başına vermesin.
Bunun gerisinde yatan sebebi, iyi bi psikolog çözer. Mesela ailenizle iliskiniz nasil der ilk..Herkese iyi geceler...
Benim derdim Trikotilomani de denen dürtü kontrol bozukluğu...
Ergenlikten beri var eskiden daha azdı artık ciddi şekilde kaş yapımı bozdum. Çoğunlukla ne ara kopardığım farketmiyor um, bir bakmışım açılma var ne yaparsam yapayım aşamadım bu sıkıntımı. Diyorum keşke bende saç koparsaydım, tırnak içinde yeseydim. Bazen azalıyor o ara biraz düzeliyor kaşlarım sonra yine aynı sonrası aynada pişmanlık, kendime kızgınlık...
Acaba bu hastalıktan kurtulan var mı? Ne bileyim belki bana da iyi gelecek bir tavsiye eden olur. Psikiyatrist tedavi ömür boyu mudur? Atlatan varsa bekliyorum, Allah kimsenin başına vermesin.
Hızını alamadıSizin kasinizi neden yoldu ya anlamadim
Herkes gibi bir hayatım var zaman zaman sıkıntılı zaman zaman iyi..Bunun gerisinde yatan sebebi, iyi bi psikolog çözer. Mesela ailenizle iliskiniz nasil der ilk..
Zaman zaman sert imtihanlarım oldu ama tam kopma noktası nedir bilmiyorumSizi üzen, geren, kafanızı taktığınız,şu an olmasa bile sizde iz barakan bir olay yaşamışsınızdır?
Bu olay aklınıza geldikçe ya da şöyle diyeyim geri planda tetiklendikçe kaş yolarsınız, saç koparırsınız vs vs
Doktora gidin sizi iyi dinleyecek bı doktor olsun...
Kuzeniniz doktor tedavi süreci nasıl oldu bilginiz var mı acaba psikolojik seans mı aldı yoksa ilaç tedavisi mi gördü?Benim kuzenim de yoluyor kaşsız kaşsız geziyor. Alıştık biz artık. Takmıyoruz. Kaşsız bir insan var hayatımızda. Kaç kez doktora gitti tedavi olmuyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?