Doğuma girmesem de yanında olacağım hemen ilk gördüğün kapının arkasında olacağım diyordu.Öyle de oldu oraya geleceğim.
Şaşıyorum dediğim şu oldu.Eşimin de doğuma gireceğini şartlandırmama rağmen ve girememesine rağmen doğumhanede geçirdiğim saatler boyunca neredeyse hiç korkmadım sakindim.Doğum masasında beklerken sancılar çok sıklaştı.Biraz inliyordum ama doğuma çok az kalmıştı artık.Ebe serumuma bir ilaç enjekte etti ve sanırım asıl o ilaç doğumu başlattı.Inanılmaz bi ıkınma isteği başladı bende.Istem dışı ıkınıyordum.Bunu gören görevli kadın ebeyi çağırdı ebe geldi muayene etti az kaldı ıkın bi dedi.Az mı kaldı gerçekten dedim.Söz veriyorum az kaldı dedi.Telefonla doktoru çağırdılar hemen doktor geldi.Arada ıkın diyorlardı ıkınıyordum sancı gidince dinlen diyorlardı bir yandan terimi sildiler.Sanırım 4 yada 5 ıkınmadan sonra minicik siyah saçlı bişey gördüm doktorun elinde
Saat 16:50 de 15.05.2013 de kızım Duru Gülen dünyaya geldi.Çok küçüükk diye bi yorum yaptım hemen.
Sana öyle geliyor dediler.Sonra onu küçük yatağa yatırdılar bebeğin eşi geldi dikişlerim atıldı ve bütün bunlar olup biterken eşim söz verdiği gibi benim gördüğüm kapının hemen ardındaymış
doğumhaneden içeri girmiş koridorun ucunda bekleyip seslerimizi duymuş.
Sonra beni sedyede bekletirlerken çocuk doktoru geldi bebeği muayene etti ebe bebeğimi bana uzattı öp dedi.Öptüm başının yan tarafından.Sonra hemen giydirmeye götürdü.Benden başka tek bir kişi kalmıştı doğumu bekleyen.Sedyeyle beni çıkarırlarken baktım bekleme salonundaki o kalabalık gitmiş.E benim ailem de ortada yoktu.Meğer odaya gitmişler bebekle beraber.
Yalnızca eşim kalmış ama onu da göremedim bekleme salonunun balkonunda duruyormuş o da.
Ben sedyede giderken eşim balkondan içeri girdi beni gördü başımı kaldırmış ona gülümsüyordum.Koşar adımlarla gülümseyerek peşimden geldi odaya geldik.Odada ablalarım eniştem küçük yeğenim kayınvalidem kayınbabam ve de bebişim vardı.Ablamda gelmiş öğleden beri beklemiş beni.