Durugoru nedir?

Canım sırayla gıdıosunkı zatn ..sayfayı ılk actıgında ıkıncı bakk dıen benmısım zaten sıra atlamıslıgın yokkı ıcın rahat olsun

Canım sırayla gıdıosunkı zatn ..sayfayı ılk actıgında ıkıncı bakk dıen benmısım zaten sıra atlamıslıgın yokkı ıcın rahat olsun

2. siniz ama,
bir de 3. sayfa sonunda son yazan kişiye bakmıştı :)

Merhaba, bana da bakmanız mümkün mü?

Adım Gönül 1981 doğumluyum. Bekarım. Evlenmek istiyorum bunun üstüne yoğunlaşırsan çok sevinirim.
Mesaj sayım 50 olmadığı için ben özelden yazamıyorum..
Şimdiden teşekkürler..

Canım yeni farkettim bakmışsın çok teşekkür ederim. Erkek kardeşim var. Annem babam birlikte şükür. Ayrılık olmaz inşallah. Evet erkek arkadaşımla ayrıldık. Şu an bana pek de iyi davrandığını söyleyemem. Onun niyetini ve sevgisini sorgulamaya başladım. Onun adı ibrahim 1981 doğumlu. Onunla beni birlikte görebiliyor musun. Evleneceğim kişi o mu? Aslına bakarsan bu ilişkiden umudumu kestim. Düğün için zaman görebiliyor musun?

Sezgiler konusunda haklısın, ben de farkediyorum. Dediğin gibi nasıl kullanacağımı bilmiyorum. Sen bunu nasıl farkettin :)

merhabalaer ... benim duru görüme bakabılme olasılıgınız varmı
cok ilgimi çekti
teşekkürler

Arkadaşlar durumlar nasıl? Konu sahibinden ve konudan memnun kalan varmı? Fikirlerinizi merak edenler var burada

Slm canim 2014 de senin dugunun var. Ibrahim ne seninle nede sensiz yapabilir. Siz uzun suredir berabersiniz demi. En az 5 yildir. Galiba annesi onu cok etkiliyor. Siz daha once evlencektiniz ama sen ertelemisin sonra olan olmus. Bide birsey daha gordum onu ozelden yazim.

Benim 12 yasimdan beridir ruyalarim bire bir cikardi. 2005te kurs yaptim ondan beridir durugoru ile ilgileniyorum. Kendim hollanda da dogma buyume.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…