Evet haklisin ben bi deniyim dedim burda birini bulmusken tam hazirlikli daslında sırayla gitseniz daha iyi olur :)
cok heyecanlandım dedıklerının 2 sı yalnıssa 5i dogru.. Takıp ed bak rose
Evet haklisin ben bi deniyim dedim burda birini bulmusken tam hazirlikli d
Resimle yarin bakcam. Hazirlikli ona degilim ondan.
Canım sırayla gıdıosunkı zatn ..sayfayı ılk actıgında ıkıncı bakk dıen benmısım zaten sıra atlamıslıgın yokkı ıcın rahat olsun
ben ilk sıradaydım sanki baya oldu yazalı özelden bilgilerimi ama...
Evet sen ilk once ozelden gonderdin ama mesaj sayim daha yeni 50 in ustune cikti. Yarin ilk isim sana ozelden yazcam
Evet sen ilk once ozelden gonderdin ama mesaj sayim daha yeni 50 in ustune cikti. Yarin ilk isim sana ozelden yazcam
Gonul senin bir abin, anne. baba ayrimi yoksa vefat mi etti tam gormuyom.
Bende 81liyim :) ama uzulme dugun cok yakinda var. Galiba ayrildin. Sadece sunu diyom kalbinin sesini dinle mantigini degil kaybedersin. Seninde sesgilerin cok iyi ama kulanmasini bilmiyon. Sorularin varsa sorabilirsin.
Canım yeni farkettim bakmışsın çok teşekkür ederim. Erkek kardeşim var. Annem babam birlikte şükür. Ayrılık olmaz inşallah. Evet erkek arkadaşımla ayrıldık. Şu an bana pek de iyi davrandığını söyleyemem. Onun niyetini ve sevgisini sorgulamaya başladım. Onun adı ibrahim 1981 doğumlu. Onunla beni birlikte görebiliyor musun. Evleneceğim kişi o mu? Aslına bakarsan bu ilişkiden umudumu kestim. Düğün için zaman görebiliyor musun?
Sezgiler konusunda haklısın, ben de farkediyorum. Dediğin gibi nasıl kullanacağımı bilmiyorum. Sen bunu nasıl farkettin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?