Durum ciddilesti gorumcem icin lutfen konumu kapatmayin

Böyle bir durumda adeti düzensiz olmasi gerekmezmiydi ben onu anlamadim canim
Evet aynen oyle ama hastalik hic bir belirti vermedi suan kemo aldigi halde gayet duzenli adetleri kan tahlillerinde kanser cikiyor zaten cik yuksek degerleri

Baska bir doktora alanında uzman profesör e götürüp fikrini alın derim.
Gittik baska doktorlara hepside ameliyat icin bile yapan harika bir is cikarmis dedi (yumurtaligin birini apandisti karin zarini almisti doktor) ve bize teshisi koyan doktor onlarin hocasiymis zaten herkes en iyi doktora denk gelmissiniz diyor

Benim bir yakınımın kocası kolon kanseriydi canım aylarca ameliyat hastane perişan oldular bağırsağında bir kısımını aldılar atlattı çok şükür 15 yıl geçti şu an gayet sağlıklı.Ümidini kaybetme herşey Allahtan doktorlar emin olmadan bişey söylemiyorlar ama birşey varsada saklamazlar çevremde çok şahit oldum bu duruma.Böyle şeyleri okudukça bizimkilerde dertmi diyorum ne boş şeyleri sıkıntı ediyoruz kendimize.Şu mübarek günde dilerim görümcen sağlına kavuşur dua edeceğim sizin için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…