1.evre ama kemoterapi sonrasi rahim falan alinacak dedi doktor,cok tesekkur ederimGeçmiş olsun .Konunuzu hatırladım kaçıncı dereceymiş hastalığı ? Umarım bir an önce en az hasarla atlatır.
Evet aynen oyle ama hastalik hic bir belirti vermedi suan kemo aldigi halde gayet duzenli adetleri kan tahlillerinde kanser cikiyor zaten cik yuksek degerleriBöyle bir durumda adeti düzensiz olmasi gerekmezmiydi ben onu anlamadim canim
1.evre rahim kanseri bagirsaklarda bisey yok sukuryumurtalık kanseri mi bağırsak kanseri mi sonuç neymiş acaba
Aminn cumlemizi ins.Allah sizi de en ufak sıkıntınızda ferahlığa çıkarır inşallah, her zaman yardımcınız olur inşallah :)
Gittik baska doktorlara hepside ameliyat icin bile yapan harika bir is cikarmis dedi (yumurtaligin birini apandisti karin zarini almisti doktor) ve bize teshisi koyan doktor onlarin hocasiymis zaten herkes en iyi doktora denk gelmissiniz diyorBaska bir doktora alanında uzman profesör e götürüp fikrini alın derim.
Anladim rabbim sifa versin insALLAH iyi olur durumuEvet aynen oyle ama hastalik hic bir belirti vermedi suan kemo aldigi halde gayet duzenli adetleri kan tahlillerinde kanser cikiyor zaten cik yuksek degerleri
Rahim kanserinde bildiğim kadarıyla kanama çok olur yumurtalık kanseri belirti vermez ama herkeste farklı heraldeEvet duzenli oluyor adet 28 yasinda
Şuan da nasıl durumu?Rahim kanserinde bildiğim kadarıyla kanama çok olur yumurtalık kanseri belirti vermez ama herkeste farklı heralde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?