Ama iste gorumcem daha yeni evli cocugu yok rahmini alirlarsa hic olmayacak diye uzulurken simdi gerekirse alsinlar ama kanser olmasin diye uzuluyoruz Allah yardim etsin herkeseAllah sifa versin oncelikle ..benimde halamın miyomu vardi gencti ozamanlar yumurtaliklarini ve rahminin tamamini aldilar bisey olmadi ..suan 62 yaşında mutlu mesut yasiyor
Allah razi olsun ins.Rabbim şifasını versin doktorlar emin olmadan sonuçları almadan net bişey söyleyemez ama bildikleri bişey varsa gizlemezler açıkça söylerler patoloji sonucu yada ameliyata girip açıp bakıp duruma göre net bişey söyleyebilir. Her tümör kanser değildir iyi huylu ve kötü huylu diye bahsedilir tez vakitte sağlığına kavuşsun inşaallah
Cok sevindim sizin adiniza ins.bizimde kolayca hallolur.Benim yumurtaliğımda 12 cm kist vardı ameliyat oldum bana da yumurtalık alınabilir dediler ama almadılar 10 sene oldu ameliyat olalı nerdeyse sezeryan gibi oldum bitti bi sorun yaşamadım
İnş.Cok sevindim sizin adiniza ins.bizimde kolayca hallolur.
Bakin doktor tembelse açar keser yumurtaliktan temizlemek zor is saatlerce ugrasmaz alir toptan hepsini.Aynisini daha buyuguyle yasadim 4saat surdu ameliyatim almicam dedi doktorum almadı yumurtaligimi size adini mesaj atmistim hatta.Bu kadar korkuya ne gerek var bana da alirim baska care yok iki tarafi da demislerdi birkac doktor velhasil kendilerini doktor saniyorlarmis zavallilar.Asil doktorumu bulmasam anne olamazdim yani .Cok sevindim sizin adiniza ins.bizimde kolayca hallolur.
Eğer rahmi alacaksa yumurtaliklarla falan kesinlikle işlem öncesinde yumurta dondurma işlemi yapınBayanlar gecen gun konu acmistim gorumcemdeki 12 cm lik miyom icin baska doktorada gittik bizi jinekoloji onkoloji bolumune yonlendirdiler,pazartesinden beri girmedigimiz usg,emar,tomografi vermedigimiz kan tahlili kalmadi doktor kesin birsey demedi ama bugun kendi aralarinda konusurlarken anladigim kadarini size anlatiyorum yorumlarinizi bekliyorum ..
Karindaki sislik icin tedavi oldu icindeki sari siviyi (3kilo)disari bosalttilar,ve doktor eger sivinin (patolojiye gonderdi)bagirsakla alakasi yoksa ameliyat gunu verelim dedi ama bagirsakla alakali birsey cikarsa once bagirsak incelenecek ben nekadar derine inebilecegimi bilmeliyim dedi (cunki diger doktorun dediginin aksine sag yumurtaligi kaplamis 12cm capinda kist var)ameliyat kesin ama yumurtaligida alabilirler ve hatta acinca anlayacakmis belkide duruma gore rahmi alabilirmis,simdiki korkum kanser demedi ama biz kanser bolumunde tedavi oluyoruz ve bagirsakla alakali birsey yoksa nekadar derine inecegimi bilmem lazim demesi ve hatta gerekirse bagirsagin bir kismini aliriz demesi beni korkuttu yani kansermi sicramistir acaba yada neden kafam karisik morelimiz bozuk 3 gundur hastanedeyiz daha yeni eve girdim sabah yine hastanedeyim..yarin doktoru bulup soracagim ama kanser falan olsa soylerdi degilmi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?