Lekeler, Çiller Durum vahim cıldım için korkuyorum!!!!!!

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları

Limonissa

Üye
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2014
32
1
11
Antalya
Selamlar ..Zoretaninle 7-8 ay bir süre yaklaşık sorunsuz bir tedavi gördükten sonra tekrar sivilcelenme ve gecen sivilcelerin izleri kaldı tekrar hap tedavisine başlamak istemiyorum riskleri oldukça fazla ve sivilceler geri geliyor ne yapabilirim tavsiyeleriniz benim için önemlidir fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Selamlar ..Zoretaninle 7-8 ay bir süre yaklaşık sorunsuz bir tedavi gördükten sonra tekrar sivilcelenme ve gecen sivilcelerin izleri kaldı tekrar hap tedavisine başlamak istemiyorum riskleri oldukça fazla ve sivilceler geri geliyor ne yapabilirim tavsiyeleriniz benim için önemlidir fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim

sivilce ve izleri için bephanthen mükemmel yan etkisi yok hiç bi zararı yok ben 1 sene düzenli kullandım şimdi cildim maşallah bebek gibi diyorlar.. şiddetle tavsiye ederim:12:

Teşekkür ederim ne şekilde kullandığınızı yani günde kac kere vb şeklinde açıklar mısınız şayet çok memnun kalacağım saygılar~~

Teşekkür ederim ne şekilde kullandığınızı yani günde kac kere vb şeklinde açıklar mısınız şayet çok memnun kalacağım saygılar~~

yeni gördüm kusura bakmayın. gelişi güzel kullandım ben her akşam yatmadan 2 saat önce sürüyodum genelde. bunun sebebide yatmadan hemen önce sürünce yastığa bulaşıyo bende 2 saat önce sürüp yatıyodum. şimdi bile alışkanlık olmuş sürekli kullanırım yara izlerine falan herşeye çok iyi yarıyo. bide yeni okudum içtiğimiz türk kahvesinin kalan telvesine bephanthen karıştırıyolarmış o da çok iyi deniyo, ben denemedim ama sivilcem olursa denicem. sadece kendi bile bi mucize bence benim çantamda olmazsa olmazım. herkesede tavsiye ediyorum. işe yararda dua edersiniz diye:17:

Tabiki dua da ederim yeterki bir başlayım hani yaraların onarımında ve dudak kuruluğuna iyi geldiğini biliyordum kullandım ama sivilce ve izlerine iyi gelebileceği hiç aklıma gelmemişti açıkcası bu gece denerim inş faydasını görürürüm cok sağolun

Sivilcenin oluşumunu engellemek içinde limonu sür cildine onunda yüzde ki fazla yağı alma özelliği var

arkadaşım bende roakutan kullandım 6 sene önce..şimdi hala uğraşıyorum sivilce ve lekelerimle 26 yaşındayım..buradaki çoğu insan doktor değil o yüzden ayşe şunu dedi yapayım Fatma bunu sürmüş iyi gelmiş bende deneyim deme sakın...örneğin bende limon sürüyordum ama içindeki asit cildimizi tahriş ediyormuş bıraktım..doktora git en güzeli.krem kullanıyorum ben.ha gene geçmedi ama belki kullanmasam daha kötü olacak..yüzünü temiz tut sabun al kükürtlü bunu doktor diyor zaten diğrelerinide uygulama cildin daha kötü olabilir...benim psikolojim çok bozuk cildim yüzümden ama daha kötü olmamasının engellemek lazım :((((

Tabiki dua da ederim yeterki bir başlayım hani yaraların onarımında ve dudak kuruluğuna iyi geldiğini biliyordum kullandım ama sivilce ve izlerine iyi gelebileceği hiç aklıma gelmemişti açıkcası bu gece denerim inş faydasını görürürüm cok sağolun

Kullandın mı canım kırmızı lekelere faydası oldu mu bepantenin

sivilce ve izleri için bephanthen mükemmel yan etkisi yok hiç bi zararı yok ben 1 sene düzenli kullandım şimdi cildim maşallah bebek gibi diyorlar.. şiddetle tavsiye ederim:12:

Kimisi oyukluk bırakıyor dedi kullanmadım ama iki yanağım kızarık lekeler var sivilceden kalma geçirir mi evde plus olanından var siz hangisini kullandınız

Kimisi oyukluk bırakıyor dedi kullanmadım ama iki yanağım kızarık lekeler var sivilceden kalma geçirir mi evde plus olanından var siz hangisini kullandınız

Bende sivilce lekelerinden baya cektim bir ay önce kıpkırmızı sivilcelerim vardı geçtiklerindede kahverengi lekeler kalıyordu.İnternetten araştırıp sudocream aldım bır hafta sadece onu sürdüm geceleri yatarken ince bi tabaka halinde faydası vardı ama hızlı değildi tabi. Annem kateron yagını sürmemi söyledi yanık lekelerine bile iyi geliyormuş.Bende birgece kanteron yagı bir gece sudocream sürdüm.Gündüzleride bepanthol alnımdakı o kızarık sıvılceler gectı lekeler coookk hafifledi ve burnumun üzerindeki damar çatlagının kırmızı izi bile renk açtı şuan bir ay oldu daha da kullanmayı düşünüyorum tabi güneşte hiç dışarı çıkmıyorum kanteron yagı leke yapıyormuş.:43: Ama tavsiye ederim mutlak sonuç uzun vadede alınacak SABIR.

Back
X