• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Duruma anlam veremedim, bakar mısınız ?

Bu sene yatay geçişle bizim ünive gelen biri var. Diğer şubede bu arada. Görünce merhaba deyip geçiyorduk birbirimize. Birbirimizi hep maskesyle gördük bu süre zarfında. Yani ben hep maskeliydim onu maskesizde gördüm. Bu kişi sanırım benden 8 9 yaş büyük. Mesleği var. Üniversite hayatına dönmek için yeni bölüm olumak istemiş sanırm. Ortak Whatsapp grubumuz var. Şu ödevi teslim ettin mi, şunu ne yaptın gibi bazen bir şeyler sormak için yazar. Sınıflarımız farklı olduğu için pek görmedim. Ödev sorduğu günlerden birinde konudan bağımsız kendiyle ilgili anısını anlatıp niye bunu anlattım ki şimdi deyip gülen emoji koymuş. O anısını anlatırken olayda geçen kişi için keşke fırsat olsa da seni de tanıştırsam dedi. Bir yerlerde bir şeyler içelim dedi ara ara. Bende sınıfa da söyleriz toplanırız dedim. Sınıftakilerle toplanıyor beni çağırmıyor. Ama bir görüşelim diye isteğini yeniliyor bazen. Burdan da şu sonucu çıkardım. Benle tek görüşmek istiyor nedenine anlam veremiyorum. Beni maskeli görmüş birinin hoşlanma ihtimali olamaz. Maskemin altını mı merak etti acaba. Arkadaşça oturup konuşacaksak toplu etkinliklere neden çağırmıyor ilk olarak, sürekli toplanıyorlar sonuçta. Üst dönemlerle bir yemek organize edilmişti. Sonra baktım üst dönemdeki herkesi bu eklemiş kız erkek. Yani bir kez masaya oturduğu kişileri hemen eklemesi de garip. Üniversite hayatını farklı değerlendirmek isteyen biri mi bu arkadaş anlam veremedim.

Arkadaşlar adam belki bir başlangıç olur düşüncesinde.
Niye özel bir şey düşündünüz ki belki sosyal anlamda bir görüşme istediği.

Bu sene yatay geçişle bizim ünive gelen biri var. Diğer şubede bu arada. Görünce merhaba deyip geçiyorduk birbirimize. Birbirimizi hep maskesyle gördük bu süre zarfında. Yani ben hep maskeliydim onu maskesizde gördüm. Bu kişi sanırım benden 8 9 yaş büyük. Mesleği var. Üniversite hayatına dönmek için yeni bölüm olumak istemiş sanırm. Ortak Whatsapp grubumuz var. Şu ödevi teslim ettin mi, şunu ne yaptın gibi bazen bir şeyler sormak için yazar. Sınıflarımız farklı olduğu için pek görmedim. Ödev sorduğu günlerden birinde konudan bağımsız kendiyle ilgili anısını anlatıp niye bunu anlattım ki şimdi deyip gülen emoji koymuş. O anısını anlatırken olayda geçen kişi için keşke fırsat olsa da seni
Niye özel bir şey düşündünüz ki belki sosyal anlamda bir görüşme istediği.
çok olumlu bir havan var falan dedi, sanki yıllardır tanıyorum gibi hissettirdin falan. Normalde çok canayakım olmadığını bunu bana karşı duyduğu gibi gibi …

çok olumlu bir havan var falan dedi, sanki yıllardır tanıyorum gibi hissettirdin falan. Normalde çok canayakım olmadığını bunu bana karşı duyduğu gibi gibi …
Bana biraz yazıyor gibi geldi, yani hissedilmeden söylenmiş laflar gibi, maskesiz bile görüşmediği bir insan ne yapmış ki çok yakın hissetmiş yıllardır tanıyor gibi.

Bana biraz yazıyor gibi geldi, yani hissedilmeden söylenmiş laflar gibi, maskesiz bile görüşmediği bir insan ne yapmış ki çok yakın hissetmiş yıllardır tanıyor gibi.
Aynı ortamda bulunmadan hissedilebilecek şeyler değil bunlar bence de. Garip evet

Anladığım kadarıyla biraz içe dönük biri, kendi de kolay ısınan biri değilim genelde demişti. Benden samimiyet görünce ısındığını ya da bir şeyler olabileceğini düşündü bence

Back
X