şimdi hikayede bir erkek var ve onun çok yakın arkadaşı olan bir genç kız var. bunların arasından su sızmıyor ve 3 senelik arkadaşlar. sonra kız bu çocuğun kendisini sevdiğini anlıyo ve cocuk da itiraf ediyo. çünkü çocuk şakadan da olsa kıza sürekli evlenme teklifleri ediyo ve sonra şakaya vuruyo. ama bu sırada da başka bi kızla çıkmak için kıza yakınlaşmaya çalışıyo. sonra bu kızla çıkmaya başlıyo ama o sıralar da çocuk yakın arkadaşı olan kıza ondan hoşlandığını itiraf ediyo ve kız da ona karşı boş olmadığını hissediyo. ama bi yandan da çocuk ve 2. kız hala sevgili 2 ay olmuş. ama cçuk yakın arkadasıyla arasına hiç mesafe koymuyor ve yine arada da olsa onunla yakın ve özel şeyler konusuyo. yakın arkadaş olan kız da sonunda çocuğa tekrar açılıyo sen bana teklif etseydin ben evet derdim ve hala fikrim aynı yönde diyo. esas oğlanın da cevabı şöyle:
çok güzelsin çok tatlısın artık senden hoşlanmıyom ama seni çok seviyorum ve sana çok değer veriyoeum diyor. başlarda kızı sevmiyodum ama şimdi seviyorum diyor. ama bu çocukla yakın arkadaşı ayrılmak zorunda kalıyorlar mezun oldular ve farklı şehirlere gidiyorlar. ayrılırken çocuk hiç kızın gitmesini istemiyo sürekli sarılıyo gözleri doluyo. ayrıldıktan sonra seni çok özlicem senş seviyorum diye mesajlar yazıyor.
şimdi burda şuçlu olan kim magdur olan kim. LÜTFEN YARDIM EDİN. YORUMLARINIZA İHTİYACIM VAR. yakın arkadaş olan kız sizce yanlış mı davranıyo. esas oğlan sevgilisine ihanet mi ediyo vs.
çok güzelsin çok tatlısın artık senden hoşlanmıyom ama seni çok seviyorum ve sana çok değer veriyoeum diyor. başlarda kızı sevmiyodum ama şimdi seviyorum diyor. ama bu çocukla yakın arkadaşı ayrılmak zorunda kalıyorlar mezun oldular ve farklı şehirlere gidiyorlar. ayrılırken çocuk hiç kızın gitmesini istemiyo sürekli sarılıyo gözleri doluyo. ayrıldıktan sonra seni çok özlicem senş seviyorum diye mesajlar yazıyor.
şimdi burda şuçlu olan kim magdur olan kim. LÜTFEN YARDIM EDİN. YORUMLARINIZA İHTİYACIM VAR. yakın arkadaş olan kız sizce yanlış mı davranıyo. esas oğlan sevgilisine ihanet mi ediyo vs.