Merhaba mutlu huzurlu günleriniz olsun kk :)
Eşimin ailesinin durumu bize göre kat kat iyi şu anda. Bir villa alma derdindeler ve para biriktiriyorlar, aylık gelirleri bizimkinin üç katı kadar. Bizimse hala düğün borcu durumlarımız var, onları kapatmaya çalışıyoruz ve kendime ekstra bir şey almıyorum gerçekten sırf bu borçlardan kurtulabilmek adına. Neyse.. Eşim şu şartlar altında dahi surekli ailesine bir şeyler alıyor. Ailesi bir şey istiyor eşimden, esim alıyor ama para istemiyor, teklif etseler dahi almıyor. Bu basit bir şey de olabilir, olmaya da bilir. Param bitti diye ahlaniyor sonra. Onlardan para istemek zoruna gidiyor anlatabiliyor muyum?
Haset biri miyim ben lütfen doğruyu söyleyin eleştirilere açığım. Kendim böyle kisarken onlara yedirmek gücüme gidiyor. Durumları böyle iyiyken gidiyor açıkçası, kötü halde olsalar zaten eyvallah kendim veririm elimle. Eşimle konuştum bu konuda bana karışmani istemiyorum dedi, daha da sinirlendim. Bu konu dediği ikimizi de ilgilendiren bir şey neticede. Ne yapabilirim? Haklıysam nasıl çözebilir, haksizsam kendimi nasıl düzeltebilirim?