- Konu Sahibi SARI_SEKERM
-
çok zor arkadaşım bende farklı bir sorun yaşıyorum lohusa depresyonu var bende de. üstelik çok yanlzıım birde bakmak zorunda olduğum bir bebek var kimse anlamıyor yardımcı olmuyor ben psikatriste de gittim bir sonuç alamadım allaha sığındım belki derdimin dermanını verir bana...
23 yaşındayım memurum asında aman aman bir derdim yok allah vermesin nedensiz bu durumlar içindeyim
buraya daha öncede başlık açmıştım hayattan zevk alamama gibi bir durumum vardı bu durumla birlikte sürekli bir huzursuzluk sinirlilik bazen öyle bir sinir geliyorki ne var ne yok kırıp dökesim geliyor kendim tanıyamıyorum artık içimden hiç bir şey yapmak gelmiyor hatta bazen ölümü bile düşünebiliyorum erkek arkadaşımla tartıştım geçen akşam sabaha kadar zangır zangır bütün vücudum titredi durduramadım hiç kimseyle konuşasım gelmiyor çünkü herkes çeşitli nasihatlarda bulunuyor ama elimde olan bir şey değil bu durum belkide iyi bir psikiyatriye ihtiyacım vardır
bu yaşta nedir bu psikiyatr merakı hiç anlamıyorum.
ilaç bağımlısı bir nesil çıkarttılar ortaya.
hayat ne yazık ki lay lay lom birşey değil. herkesin sıkıntısı derdi var. hem de ne dertler var dünyada.
öyle aman aman bir derdin bile yokken en küçük bir sıkıntı halinde hemen ilaçlara sarılmanın manası yok.
istersen kendin halledebilirsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?