Durumum acil hal alıyor sanırım

SARI_SEKERM

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2011
217
1
46
Ankara
buraya daha öncede başlık açmıştım hayattan zevk alamama gibi bir durumum vardı bu durumla birlikte sürekli bir huzursuzluk sinirlilik bazen öyle bir sinir geliyorki ne var ne yok kırıp dökesim geliyor kendim tanıyamıyorum artık içimden hiç bir şey yapmak gelmiyor hatta bazen ölümü bile düşünebiliyorum erkek arkadaşımla tartıştım geçen akşam sabaha kadar zangır zangır bütün vücudum titredi durduramadım hiç kimseyle konuşasım gelmiyor çünkü herkes çeşitli nasihatlarda bulunuyor ama elimde olan bir şey değil bu durum belkide iyi bir psikiyatriye ihtiyacım vardır

ben de benzer durumdayım psikolojik olarak.kendi kendimi düzeltemeyeceğimi anladım sonunda. en kısa zamanda psikiyatriste gitmeyi düşünüyorum. yoksa daha da kötü olucam .bence sen de öyle yap.

Canım, bu anlattıkların depresyon belirtileri içerisinde..
Profesyonel yardım almanı kesinlikle öneririm..

Bu aşamaları geçmiş bir insan olarak diyorum ki,
"daha başındayken önlemini al.."
Tabi eğer depresyondaysan..
Yoksa bu illet kronikleşebiliyor..

Çok geçmiş olsun..

Git bir psikiyatriste artık ilaç mı verecek terapi mi yapacak o karar versin. Sana tavsiyem genç tecrübesiz birine gitme ama araştır iyi bir doktora git.

çok zor arkadaşım bende farklı bir sorun yaşıyorum lohusa depresyonu var bende de. üstelik çok yanlzıım birde bakmak zorunda olduğum bir bebek var kimse anlamıyor yardımcı olmuyor ben psikatriste de gittim bir sonuç alamadım allaha sığındım belki derdimin dermanını verir bana...

çok zor arkadaşım bende farklı bir sorun yaşıyorum lohusa depresyonu var bende de. üstelik çok yanlzıım birde bakmak zorunda olduğum bir bebek var kimse anlamıyor yardımcı olmuyor ben psikatriste de gittim bir sonuç alamadım allaha sığındım belki derdimin dermanını verir bana...

benil sana ulasmaya calisiyorum cnm lütfen özel mesajlarini ac sana yardimci olmak istiyorum

23 yaşındayım memurum asında aman aman bir derdim yok allah vermesin nedensiz bu durumlar içindeyim

bendede olur ara sıra bence sıkıntılı bi dönemdesin bikere olayları kafanda büyütme derim bu durum çok dewam edersede çewrenden yardım iste seninle daha fazla ilgilensinler olurda bir psikiyatrise gitmeyi düşünüyosanda seni uyutacak ilaçlar vermesinler zira bağımlılık yapma durumu var o tür çoğu ilaçların bırakırken daha çok zorlanıyor insan kimseye tahammülü kalmıyor...

buraya daha öncede başlık açmıştım hayattan zevk alamama gibi bir durumum vardı bu durumla birlikte sürekli bir huzursuzluk sinirlilik bazen öyle bir sinir geliyorki ne var ne yok kırıp dökesim geliyor kendim tanıyamıyorum artık içimden hiç bir şey yapmak gelmiyor hatta bazen ölümü bile düşünebiliyorum erkek arkadaşımla tartıştım geçen akşam sabaha kadar zangır zangır bütün vücudum titredi durduramadım hiç kimseyle konuşasım gelmiyor çünkü herkes çeşitli nasihatlarda bulunuyor ama elimde olan bir şey değil bu durum belkide iyi bir psikiyatriye ihtiyacım vardır

ölüm düsünmek istedigin en son sey olsun cnm ölüm cözüm mü sanki?

hayattan zevk alabilecegin seyler yapmaya calis kendi kendinin doktoru ol

haplarla kendini beynini uyusturmalarina izin verme

bende sürekli huzursuzluk ve endişe içindeyim heran kötü bişey olacakmış gibi kalbim çoğu zaman hızlı atar...
uzun yıllar karanlıkta uyuyamadım yaşım 24 ve 1 2 yıldır ışığı kapatp uyuyabiliyorum...
lunaparka çocukların girdiği korku tüneline girdim sevgilim zoruyla ve nefesim kesildi o karanlıktan tabiki korkmadım ama öyle bi hisse kapıldım ki ordan bidaha çıkamicam sandım:2:

ama ilaç kullanmak istemiyorum ilaçlar insanı yorgun gibi sersemletiyor...
ben depresyonda olabilirim ergenlik dönemimde babam ağır psikolojik sorunlar yaşadı neler yaşadığıma ben bile şaşırıyorum ama hayattan zevk alabiliyorum hala:53:

bu yaşta nedir bu psikiyatr merakı hiç anlamıyorum.
ilaç bağımlısı bir nesil çıkarttılar ortaya.
hayat ne yazık ki lay lay lom birşey değil. herkesin sıkıntısı derdi var. hem de ne dertler var dünyada.
öyle aman aman bir derdin bile yokken en küçük bir sıkıntı halinde hemen ilaçlara sarılmanın manası yok.
istersen kendin halledebilirsin.

bu yaşta nedir bu psikiyatr merakı hiç anlamıyorum.
ilaç bağımlısı bir nesil çıkarttılar ortaya.
hayat ne yazık ki lay lay lom birşey değil. herkesin sıkıntısı derdi var. hem de ne dertler var dünyada.
öyle aman aman bir derdin bile yokken en küçük bir sıkıntı halinde hemen ilaçlara sarılmanın manası yok.
istersen kendin halledebilirsin.

kesinlikle katılıyorum..ilaç gerçekten çözüm değil.eğer ciddi bir sorunun yoksa.ben psikiyatri karşıtı değilim ama insanın belli dönemlerde yaşadığı stresli durumları önce kendisi aşmayı denemezse her sorunda bir başkasına ihtiyaç duymayı alışkanlık edineceğini ve kendi özgüvenini kaybedeceğini düşünüyorum.
ben sıkıntılı zamanlarımda genelde haberleri izlerim.sonra daha ne kötü durumda olanlar var haline şükret derim kendi kendime..canımı sıkan bir şey olsa , ya şöyle olsaydı daha kötü olurdu diye içinde bulunduğum durumu kabullenmeye çalışırım ve de çözmeye..bu pollyanncılık şeklinde değil ama sadece bu sorunu ben halledicem tarzında insanın kendine duyduğu özgüven..daha çok gençsin.yazdığına göre elle tutulur bir sorunun da yok.seninki biraz da kendi kendine kurgu yaratmak da olabilir.gençliğinin tadını çıkar,seni eğlendiren şeylere yönel..umarım en kısa sürede atlatır ve hayata sımsıkı tutunursun..

Back
X