Durumum iyi değil kafam çok karışık ve çok mutsuzum. Bu durumdan nasıl kurtulucam :(

GOLDFLAY

ders,ders,ders..... :(
Kayıtlı Üye
1 Ocak 2012
2.334
95
108
36
Muğla
Kızlar merhaba... Benim çok uzun bi ilişkim vardı ama ramazan ayının ortalarında bitti.... Biz nişanlydık kızlar ayrıca... Telefonunda 10 yıl evvel ayrıldığı kız arkadaşının mesajlarını gördüm. Aralarında birşey yoktu hani arkadaşça mesajlardı ama benden sakladı. hatta hissettimmi bilmiyorum o mesajları görmeden bi hafta önce sormuştum o kızla hiç karşılaşıyormusun diye çünkü aynı köyden ikisi.. yoook nerde görcem nerden geliyo aklına eskide kalmş bitmiş vs... deyip geçti... Ama o mesajları görünce ona güvenim sarsıldı.. ve zaten hiç romantik değildi bana karşı.. ben onun anne babasına anne baba diyordum ama bizimklere demiyordu ve evlilik korkusu vardı hep düğün tariini ileri atıyordu bende işte bu sebeplerden ötürü dayanamadım ayrıldım. sonra barıştık tekrar ve ben ayrılırla ayrılmaz biriyle görüşmeye başlamş ve kafası uyuşmadığı için ayrılmş ve ben onla barıştım diye zaten o kızdan hemen ayrılmş ve bunu bana itiraf etmek zorunda kaldı. ve bi insan hemen nasıl bulabiliyor demekki kafasından geçen biriymiş.. Böyle saygısızlık olur mu... Kızlar bu insanla benim bi ömrüm geçti çok uzun bi ilşişkimz vardı ben 17 yaşından beri görüşüyorum bu insanla... O kadar güzel günler yaşadkki ifade edememm sırf o günler yüzünden onun hatalarını affettim ama artık yeter dedim tam bitrdm acı çeksemde dayanmaya çalştım unutma için. sonra matematk için özel ders almaya başladım bi tane benden 2 yaş büyük bi gençten... atanamamş öğretmen adayı kendisi bana ders veriyordu ve ondan ayrıldığım dönemde tanştım onunla... ve ondan hoşlanmaya başladım ve onunla arkadaş olduk ders harici görüşmeye başladık ve baktık ki fikirler uyuyor arkadaşlık biraz aşka dönüşmeye başladı ve şu an kendisi başka bi şehre gitti kolejde çalşmak için.. Şu anda görüşemiyoruz zaten ilişkimiz pek ilerleyemedi buradayken artık uzaktan devam ediyoruz ama beni çok mutlu ediyor kızlar tam aradığım bi erkek.. Ama şu aralar eski ayrıldığım kişi beni arayıp duruyor hatta o günden sonra bi süre konuşmadık o süreden sonra arayıp duruyor.. ağlayıp sızlıyor. tüm hatalarına tövbe edeceğini söylüyor... Ve zihnimi karştryor.. kızlar aklıma gelip duruyor bana hep eski günlerde yaşadıklarımızı sms atıyor. hattımı değiştrcem zaten de ama yakamı bırakacak gibi değil. seni asla bırakmam ölümü göze aldım diyor. ben başkasyla görüşüyorum dedim. ve örüştüğüm kişiyi bulmuş beni tehdit ediyor onunlayken öpüşürken resim çeklmştk vaktinde (aptallığım) onlarla beni tehdt ediyor görüştüğün kişiye onları gösterrm diyor... ben ne yapıcam kızlar

ondan ayrılmakla çok isabetli bir karar vermişsin. seni tebrik ederim. bu kadar uzun süreli bir ilişkiden ayrılmak çok zordur. öncelikle bunu başarmışsın. arkasından yeni bir ilşkiye başlamışsın. bu da çok güzel. geride bıraktığın kişi istediği kadar tehdit etsin. sen artık belirli bir güç elde etmişsin. tut ki yeni sevgiline bu resimleri gönderdi. yeni sevgilin de bunları hazmedemedi ve senden ayrıldı. sen hala güçlü durursan, durumundan taviz vermezsen sen kazanırsın. o da diğeri gibi senin peşinden koşmaya başlar. yeterki sen korkma. ilk sevgilinin önceleri ne kadar ilgisiz ve senden uzak olduğunu hatırla. sen ondan vazgeçip başkasına ilgi duyunca ne hale geldi dimi. seni tehdit edip senle birliktelik dilenecek kadar zavallılaştı dimi. kendine güven. bu aşk gücü sende olduğu sürece herkesi sevebilirsin. her zaman yeni bir ilişkiye başlayabilirsin. unutma güç sende.

Gösterirse göstersin canım. Bundan neden korkuyorsun ki? Senin nişanlınmış o, evlenmeyi düşündüğün adam. Öpmüşsen ne olacak? Evlenmeden önce masum bir öpüşme birçok çiftin yaşadığı bir şey zaten.

Sen hattını değiştir, görüşme onunla. Çok uzatırsa savcılığa şikayet et. Aklını da karıştırmasın sakın. Sen yeni aşklara yelken aç.. :)

geçmişe mazi dedikçe cook mutlu olursunn..önüne gelecegine bak.

neyle tehdit ederse etsin ki masum bi öpücük ne var bunda ??

aklın karışmasın canım çünkü gerçekten o senin için yanlış insan.bir de tehdit edebiliyor ondan uzak dur.tehditine boyun eğme sakın.

Sakın korkma, aklını karıştırmasına müsaade etme. Çok basit tehditler bunlar.
Sen yorma kendini ben gösteririm ona korkum yok de.
Ayrıca gerçekten dediğini yapsa ne olacak ki? Onun ş...refsizliği..
Bir de "havlayan köpek ısırmaz" derler..

Cnm çok güzel bi yorum.. teşekkürederm

Cnm şu an görüştüğüm kişiye ben aptal bi yalan söyledim nasıl oldu bilmiyorum ama o insandan öyle nefret ettim ki bana dokunması vs... onu soyutladım kendimden.. sabki bana hiç dokunmadı,beni hiç öpmedi o pislik vücudumdan kalktı diye telkin ettim hep kendimi... o sıralarda bana soru sormuştu görüştüğüm kişi ayrıldğn kişiyle ne kadar yakınlaştn yanağından öptü mü dedi bende öptü dedim, biraz kıskanç biri hemen gerildi sonra peki dudaktan öptümü dedi bende öpmedi dedm yalan söylemştm hem yalan söylemesem bile ona dudaktan öptü deseydm bile o öyle kıskanç ki o fotoğraftan sonra kesin benden soğur

aklın karışmasın canım çünkü gerçekten o senin için yanlış insan.bir de tehdit edebiliyor ondan uzak dur.tehditine boyun eğme sakın.

Cnm aklımı öyle böyle karıştrmyor.. bazen şeytan dürtüyor. Ya düzelirse diye.... hep yaşadklarmz geliyor aklıma onunla olmak istemiyorum gerçekten barışmak istemyorum ama onu hatrlatacak bişey olunca sadece içim acıyor...

Ah tatlım yol yakınken büyük bi hatadan dönmüşsün.Eski sevgilin çok aciz biri olmalı ki canına kıymakla tehdit edebiliyor seni.Hiçbir şey yapamaz, o fotoğrafları da ortaya çıkarma cesaretini gösteremez diye düşünüyorumm?Umarım da öyle olur... :26:

Saka mi bu? Sevgilisiyle nisanlisiyla opusmeyen kiz mi kalmis? Bir ogretmen boyle bir soru sormaz ve el degmemis bir kiz beklemez, beklememeli de.

kararlı davranıp ona geri dönmemekle çok iyi bi karar vermişsin....
hattını değiştir bi an önce....
göstersin resimleride ne var öpüşmekte....
nişanlıymışsınız sonuçta...
sen içini ferah tut...
allah yardım etsin...

senı sadecde kafaya takmıs bu kısı. ondan baskası ıle olmana tahammulu yok tek sey bu. kaldı kı resım gosterırım demesı cok cocukca bırsey. boyle bır adam ıle mı evleneceksın yanı ! bosver onu. evet kolay degıl yılların gecmıs ama ınsanlar 20 yıllık evlılıgı bıle bıtırıyor sen o adamımı kalbınde ve aklında bıtıremeyeceksın ! kaldı kı bıtırmeye baslamıssın, yenı bır yola cıkmıssın ve bence de cok ıyı yapmıssın. hattını degıstır, yakamı bırakmazsan ben de aıleme soylerım polıse gıderım de. medenı sekılde bıtsın ıste falan de.

ayrıca gostermesınden hıc korkma ve aynen şöyle de ona. senı sevıyordum senınle evlenecektık. senınle opusmedıgımı soylesem kım ınanır kı zaten de. cıplak resım degıl kı benı tehdıt edıyorsun de. goster resmı, cok cocukca ve bır erkege yakısmayan bır hareket zaten de

evet cnm haklısın

evet cnm haklısın

İyi ayrilmissin valla. Serefli insan bir kisiyle ne yasarsa yasasin bunu degil tehdit etmek konusmaz bile. İgrenc biriymis iyi ki ayrilmissin. Bununla evlensen bu sana her turlu pisligi yapardi emin ol. Onu da unutmak istiyosan hic aklina onu getirme zaten bu yaptigi hareket tiksinti verici. Yeni sevgiline bisi diyemiyorum ama sana opustun mu diye sormasi hata. Namus opusmekle mi oluyor? Valla bosandigim kisi de boyle kiskancti. Hergecen gunde kiskancligi igrenclige dinustu. Boyle tiplerden ben kendi adima kacinirim artik....

cnm evet biraz kıskanç birisi bei düzgün biri bulmaz zaten

Kızlar sonuç: şu matematikçiden de size bahsettikten çok kısa bi süre sonra ayrıldım.... çok aşırı kıskançtı... telefon da meşgul görüyordu anne babanın ölümü üstüne yemin et bi erkekle konuşmadığına diyordu..... dışarı çıkıyordum ne giydin çabuk foto çek yolla diyordu.... her dışarı çıkışımda foto çekip mms ile yollamaktan arkadaşlarıma foto çektirmekten millete rezil oluyordum... sonra başka bi şehre iş için gittim mesai ye kalayım 1 saat kıyamet kopuyordu... evlenince çalşmamı istemyordu gerekirse kendi ek iş yaparmş... yani kızlar yürümedi olmadı bittii.. kısmetszm... uzun zamandr boştaydım şimdide nette biriyle tanıştım tesadüf bi şeklde görüştük kısmetmiş de... şu an tanıma aşamasındayım bakalım artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…