durumum nedir?

yesilkoltuk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Mayıs 2012
218
5
68
arkadaşlar ben 168 boyundayım bir kaç hafta öncesine kadar 63,5 kilo falandım hafif bir diyetle ve sirke-su kürüyle zayıfladım haftada birer kilo olmak üzere ve şuan 59 kilo oldum ama artık gitmiyor kilo 56 kilo olmak istiyorum ama kilo vermiyorum etrafımdakiler boyuna göre kilon iyi o yüzden veremiyorsun diyorlar böyle bir mantık var mı acaba ya?

arkadaşlar ben 168 boyundayım bir kaç hafta öncesine kadar 63,5 kilo falandım hafif bir diyetle ve sirke-su kürüyle zayıfladım haftada birer kilo olmak üzere ve şuan 59 kilo oldum ama artık gitmiyor kilo 56 kilo olmak istiyorum ama kilo vermiyorum etrafımdakiler boyuna göre kilon iyi o yüzden veremiyorsun diyorlar böyle bir mantık var mı acaba ya?

bence yağdan mı kastan mı yada vücuttaki ödem mi nereden verdiğin belli değil..bence ölçtürmelisin...vücut kitle endeksine göre ideal kilon 60 kiloymuş az önce hesapladım..niye bu kadar takıntı yaptınız bilemiyorum..sağlıklı iseniz bence takılmayın o kadar..

Kilomu göstermiyor vücudum sanki daha kilolu duruyor gibiyim göbek ve hafif bir basen var bu da canımı sıkıyor bu dediğiniz değerleri nasıl ölçtürebilirz ayrıca

Kilomu göstermiyor vücudum sanki daha kilolu duruyor gibiyim göbek ve hafif bir basen var bu da canımı sıkıyor bu dediğiniz değerleri nasıl ölçtürebilirz ayrıca

canım diyetisyenlerin aleti var ayrıntılı bakıyo pc aktarıyor..ankarada isen sana bir diyetisyen önerebilirim

ben orda bir ilçe var çok uzakta bir yerde çalışıyorum maalesef burada öylle bir imkan yok yarıyıl tatilinde memlekette olabilir ancak tavsiyen için teşekkür ederim

Back
X