durumun diş buğday partisi:))))

BANUCUMMM MAŞALLAH DURUMA GELıN GıBı OLMUŞ MıNıK KUZUM
ÇOK GÜZEL GEÇMıŞ CANIM BELLı RESıMLERDEN HAYIRLI UĞURLU OLSUN alkisalkisalkis
GELıNLıĞıNıDE GÖRMEYı NASıP ETSıN ALLAH :Saruboceq:

Canım hayırlı uğurlu olsun diş buğdayınız. Allah gelinlik günlerini de göstersin a.s.

Banucum canım herşey çok güzel gözüküyor. maşallah çok güzel olmuş herşey. gelemedim çok istedim ama arkadaşım ev kıyafetiyle oturmaya gelmiş biyere gitmeyiz diye söyleyemedim bile kıyafetlerimde ona olmaz o yüzden gelemedim. en kısa zamanda görüşmek dileğiyle.

oyy maşaAllah kuzumaaa :) sapasaglam bembeyaz dişleri olsun,hep gülsün güzel kuzum inşaAllah :)

Cok tatli olmus bu cimcime, hersey cok güzel görünüyor Banu'cugum.

Canım hayırlı uğurlu olsun diş buğdayınız. Allah gelinlik günlerini de göstersin a.s.

kırk bin kere maşallah cnm çokgüzel olmuş herşey.

oyy maşaAllah kuzumaaa :) sapasaglam bembeyaz dişleri olsun,hep gülsün güzel kuzum inşaAllah :)

güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim
eminecim önemli değil sağlık olsun

Maaşallah ya gerçekten kızın çok tatlı a.s.
Öp yerime onu.
Allah hayırlısıyla büyütmeyi nasip etsin sana ve eşine...
:1hug:

banucum maş. duruya :))) herşey güzel olmuş ellerine saglık..

Hayırlı, uğurlu olsun diş buğdayınız. Bizde böyle bir adet yok, buğday nasıl hazırlanıyor? bildiğimiz aşurelik buğday mı, ne kadar haşlanıyor, piştiğini nasıl anlıyoruz? bir de resimlerdeki kırmızı tülbentin bir anlamı var mı ? kusura bakmayın çok soru sordum ama ben de diş buğdayı yapmak istiyorum, çevremde bilen yok :1no2:

çok güzel olmuş belli inşallah sağlam bembeyaz dişleri olur durunun ...bizim daha hiiiççç dişimiz çıkmadı çıksa bende oğluma güzel bir diş buğdayı yapacam amazemuszemus

maşallah kuzunuza inş daısı diğer dişlerin başınakaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…