Durumuna bakmış

portakalcicegi579

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
24 Mart 2024
115
26
3
Eşim genellikle sosyal medyayı takip etmez. Hikaye, durum atma gibi şeyleri takip etmez. Kaldıki benim durumlarımı bile takip etmiyor. Geçenlerde bir bayanın attığı duruma vakit geçirmeden bakmış. Whatsapda da sohbet baloncuğu açık kalmış o bayanın ama herhangi bir yazışma yok. İlgisi olabilir mi o bayana karşı sizce?? Ben mi abartmışım

Telefonu samsung mu? Bildirim ayalarında gelişmiş ayarlar butonu var, orada bildirim geçmişini açarsan, gelen mesajların bildirimini mesajlar silinse bile okuyabilirsin.

Baktığı durum neyle ilgiliydi? Bunu şunun için soruyorum benim çalıştığım yerde de işle ilgili reklam storyleri falan olabiliyor. Değilse de kimsenin durumuna bakmayıp sadece kadının durumuna bakması şüphe uyandırıcı ama elle tutulur bir şey de yok şu durumda. İlgisi var da denemez yok da.

Şahsi durumu kadının. Kendi fotografını atmış. Evet başka hiçkimsenin durumuna da bakmamış o gün

Konuşmalarını silmiş maalesef sanıyorum ki tek tek silmiş kısa bir konuşmaymış. Yoksa sohbet açık kalmaz sohbetin bütününü silse. Hikayesine yorum atmıştır, ya da arama kaydı vs silinince de aynısı oluyor diye biliyorum.
Hepsi birer ihtimal
Ben kontrol ederdim gönderdiği dosyaları falan telefonundan resim atmış mı vs hepsi telefonlarda kayıtlı oluyor zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…