- 3 Mayıs 2011
- 13.768
- 49.026
- 798
- Konu Sahibi Pembe Unal
Merhaba hanımlar,
Öncelikle herkesin anneler günü kutlu olsun. Ben nişanlıyım. Bende bir üvey kaynana var.
Beni kesinlikle ama kesinlikle istemiyor.
Her yerden engelledi. Sözümde, nişanımda olaylar çıkardı.
Biz de haliyle kınaya gelme dedik.
Oğlu da yıllardır bıkmış zaten. Sildi attı. Üvey kardeşleriyle de konuşmuyor.
Bizim aileyle çok mutlu.
Benim ailemde sorun etmiyor. Onu çok seviyorlar.
Beni istememe sebebine gelince: ben çalışan, doktora yapan bir kadınım. O ise kendisine kul köle olacak, maaşını trınk diye eline sayacak, anneciğim diye ellerine yapışıp kul köle olacak biraz cahil bir gelin istiyordu. Baktı benden para ve kulluk kölelik alamayacak hemen yan çizdi.
Şimdi sorum şu: bizim ekimde nikahımız var.
Açık açık kınaya gelme dedik.
Nikahı da biz yapıyoruz. Zerre destekleri yok maddi manevi.
Ama şimdi nikaha gelip yine rezillik olay çıkarırsa, bu nikah kıyılamaz itiraz ediyorum vs derse nikah memuru bunu sorun edip kıymamazlık yapar mı?
Sorum saçma gelmiş olabilir ama kendisi sözde nişanda ayılıp bayılan ailemin üzeirne yürüyen çirkefin kendisi.
Bir de son zamanlarda gazete de sürekli haberlere denk geldim. İşte bir şey olmuş nikah memuru evlendirmemiş gibisinden.
Yasal tüm izinlerimiz tamam. Bir şey yapamaz değil mi?
Balayı vs her şeyimiz hazır. Bir aksilik istemiyoruz. Nikah yerini söylemedik, sadece şehrini söyledik. Ama yine de yüzsüzün önde gideni olduğu için gelip en öne kurulabilir.
Ay kısacası saçmalıyor gibi olabilirim ama sormak istedim.
Öncelikle herkesin anneler günü kutlu olsun. Ben nişanlıyım. Bende bir üvey kaynana var.
Beni kesinlikle ama kesinlikle istemiyor.
Her yerden engelledi. Sözümde, nişanımda olaylar çıkardı.
Biz de haliyle kınaya gelme dedik.
Oğlu da yıllardır bıkmış zaten. Sildi attı. Üvey kardeşleriyle de konuşmuyor.
Bizim aileyle çok mutlu.
Benim ailemde sorun etmiyor. Onu çok seviyorlar.
Beni istememe sebebine gelince: ben çalışan, doktora yapan bir kadınım. O ise kendisine kul köle olacak, maaşını trınk diye eline sayacak, anneciğim diye ellerine yapışıp kul köle olacak biraz cahil bir gelin istiyordu. Baktı benden para ve kulluk kölelik alamayacak hemen yan çizdi.
Şimdi sorum şu: bizim ekimde nikahımız var.
Açık açık kınaya gelme dedik.
Nikahı da biz yapıyoruz. Zerre destekleri yok maddi manevi.
Ama şimdi nikaha gelip yine rezillik olay çıkarırsa, bu nikah kıyılamaz itiraz ediyorum vs derse nikah memuru bunu sorun edip kıymamazlık yapar mı?
Sorum saçma gelmiş olabilir ama kendisi sözde nişanda ayılıp bayılan ailemin üzeirne yürüyen çirkefin kendisi.
Bir de son zamanlarda gazete de sürekli haberlere denk geldim. İşte bir şey olmuş nikah memuru evlendirmemiş gibisinden.
Yasal tüm izinlerimiz tamam. Bir şey yapamaz değil mi?
Balayı vs her şeyimiz hazır. Bir aksilik istemiyoruz. Nikah yerini söylemedik, sadece şehrini söyledik. Ama yine de yüzsüzün önde gideni olduğu için gelip en öne kurulabilir.
Ay kısacası saçmalıyor gibi olabilirim ama sormak istedim.