• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Durun! Bu nikah kıyılamaz..!

Pembe Unal

Nirvana
Kayıtlı Üye
3 Mayıs 2011
13.768
49.026
798
Merhaba hanımlar,
Öncelikle herkesin anneler günü kutlu olsun. Ben nişanlıyım. Bende bir üvey kaynana var.
Beni kesinlikle ama kesinlikle istemiyor.
Her yerden engelledi. Sözümde, nişanımda olaylar çıkardı.
Biz de haliyle kınaya gelme dedik.
Oğlu da yıllardır bıkmış zaten. Sildi attı. Üvey kardeşleriyle de konuşmuyor.
Bizim aileyle çok mutlu.

Benim ailemde sorun etmiyor. Onu çok seviyorlar.
Beni istememe sebebine gelince: ben çalışan, doktora yapan bir kadınım. O ise kendisine kul köle olacak, maaşını trınk diye eline sayacak, anneciğim diye ellerine yapışıp kul köle olacak biraz cahil bir gelin istiyordu. Baktı benden para ve kulluk kölelik alamayacak hemen yan çizdi.

Şimdi sorum şu: bizim ekimde nikahımız var.
Açık açık kınaya gelme dedik.
Nikahı da biz yapıyoruz. Zerre destekleri yok maddi manevi.
Ama şimdi nikaha gelip yine rezillik olay çıkarırsa, bu nikah kıyılamaz itiraz ediyorum vs derse nikah memuru bunu sorun edip kıymamazlık yapar mı?

Sorum saçma gelmiş olabilir ama kendisi sözde nişanda ayılıp bayılan ailemin üzeirne yürüyen çirkefin kendisi.
Bir de son zamanlarda gazete de sürekli haberlere denk geldim. İşte bir şey olmuş nikah memuru evlendirmemiş gibisinden.

Yasal tüm izinlerimiz tamam. Bir şey yapamaz değil mi?

Balayı vs her şeyimiz hazır. Bir aksilik istemiyoruz. Nikah yerini söylemedik, sadece şehrini söyledik. Ama yine de yüzsüzün önde gideni olduğu için gelip en öne kurulabilir.

Ay kısacası saçmalıyor gibi olabilirim ama sormak istedim.

yok canım öyle birşey olamaz, reşit insanlarsınız istediğinizi yapabilirsiniz. Benim aklıma takılan üvey annesi demişsiniz, nişanlınız üvey annesine inshallah istediğini konuşma hakkı vermiyordur yoksa ilerde çok çekersiniz.

siz kendi planlarınıza bakın, gerekirse kapıya bir güvenlik koyarsınız almaz onu içeri.
ki bence böyle durumlar için en iyisi yıldırım nikahı ama sanıyorum aileler falanda olacak.

Bence haber etmeyin kafaniz rahat olsun

Etmicez de eşten dostan öğrenir o.

Kayınpederiniz yok mu bu olayların içinde? Onu merak ettim ben. Kadını zapdedemiyor mu?

Kayınpeder öz oğluna beni arama sorma anneni üzdüğün için seni sildim diyen biri.

Öyle bir şey mümkün değil :işsiz:

İçim rahatladı

yok canım öyle birşey olamaz, reşit insanlarsınız istediğinizi yapabilirsiniz. Benim aklıma takılan üvey annesi demişsiniz, nişanlınız üvey annesine inshallah istediğini konuşma hakkı vermiyordur yoksa ilerde çok çekersiniz.

Nefret ediyor. Nişandan beri telefonlarına çıkmıyor.

siz kendi planlarınıza bakın, gerekirse kapıya bir güvenlik koyarsınız almaz onu içeri.
ki bence böyle durumlar için en iyisi yıldırım nikahı ama sanıyorum aileler falanda olacak.

Aileler de var evet :(

Üvey bir de öz olsa ne yapacak acaba? Nikaha gelince, sizin üstünüzde hiçbir hükmü yok hiçbir şey yapamaz.

Ciddi misiniz. Teşekkür ederim rahatladı.

Bunlari yapan uvey annemi oz annemi??

Üvey anne. Öz anne vefat etmiş

Üvey annenin, üvey oğlunun evliliği üzerinde ne gibi bir söz hakkı olabilir ki? Hangi yüzle istemem diyebiliyor? o da kim oluyor allahaşkına.
Sallayın gitsin.

Hiçbirşey yapamaz...

Hem üvey kv.nin kendi çocukları yok mu ki?
Onlara taksın kafayı...

Evlilik Arifesinde şöyle kıllık yapanlaraa sinir oluyorum yahu...

Son düzenleme:
Üvey annenin, üvey oğlunun evliliği üzerinde ne gibi bir söz hakkı olabilir ki? Hangi yüzle istemem diyebiliyor? o da kim oluyor allahaşkına.
Sallayın gitsin.

Nişana bile karşıydı
O kız olmıcak diye
Onu sallamayıp en alasından salonda nişan yaptık diye üzerimize yürüdü

Nişanlıma “‘öz annen öldü artık annen benim” diyebilecek tıynette bir kadın.

Kendini öz annesi zannediyor ve cidden inanıyor söz hakkı olduğuna

Tabii ki nikaha engel olamaz ama belki düğüne gelip tatsızlık çıkarabilir. Öyle bir şey olursa da hiç muhatap alıp tadınızı kaçırmayın.

Back
X