Doğuma Hazırlık Durunun yanına isim arıyoruz yardım edin kızlar

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

kokulucilek123

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Mayıs 2015
642
292
103
34
Kızım olacagını ogrendım aslında aklımdan geçen isimler önceden beri kızım olursa asya ırmak nehir bunlardan biri olur dıyodum ama geçen rüyamda duru en güzel isim dedim birine ondan beri aklımda duru ama yanına bır ısım daha olsun istiyorun sizce ne olabılır?

Kızım olacagını ogrendım aslında aklımdan geçen isimler önceden beri kızım olursa asya ırmak nehir bunlardan biri olur dıyodum ama geçen rüyamda duru en güzel isim dedim birine ondan beri aklımda duru ama yanına bır ısım daha olsun istiyorun sizce ne olabılır?
Belki fikir olur. Bende duru ismini cok severim. Bende ileride kizim olursa duru koymak istiyorum. Ama elif duru :) ben bu ikisni yanyana cok yakistiriyorum.

iklim dayımın köğpeğinin adı onu asla koymamda nisan olabilir arya alya defne zehra ve asyada kulaga hos gelıuyor duruyla

Duru bence başlı başına zarif bir isim. Tek kullanılması daha hoş olabilir. Ama ikinci isim illa kullanmak istiyorsanız İlkim Duru çok hoş gerçekten.

Back
X