• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

durup dururken çıkan tartışmalar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Anası mısınız nargile içme diye karışıyorsunuz. Bana da eşim onu içme bunu yapma öyle çıkalım dese eeeeh deyip kapıyı çeker kendim çıkarım. Ama duvar yumruklamam. Duvar yumruklayacak kadar öfkeden gözü dönecek adamın arkasından da kilidi değiştiririm bi de üstüne aramam

bugün eşim evdeydi akşama kadar fena değildi vakit geçti yani. akşam bir anda hadi dışarı çıkalım dedi. bende nereye dedim. o da ben nargile içiyim sende kahve içersin dedi. bende nargileden hiç haz etmediğim için nargile içme dedim. öyle dememle birlikte işte sen beni hiç düşünmüyosun da bir kere dışarı çıkalım dedim dinlemedin de. diyorum ki dışarı çıkmayalım demedim nargile içme dedim diyorum. anlamıyor. ben bunaldım ettim de sen böyle yapıyosun da. bir sürü laf.

halbuki daha önceki haftalarda ben zorluyodum bir değişiklik olur diye işinden bunalmıştı.

o yatak odasına gitti ordan laf sayıyor. sonra seslenmedim içeri geldi kalk git ben burda tv izlicem diyor. benim de kötü bir huyum var hemen gözlerim doluyor ağlamaya başladım. bu sefer içeri çağırdı. neyse ben gittim konuşmadım.

bu aradan zaman geçti ofluyor, kalktı duvarlara vuruyor. ben şok oldum. napıyosun sen piskopat mısın dedim. şimdi de dışarı çıktı kendi. nereye gitti bilmiyorum. merakta ediyorum arasam mı acaba?
Haydaaaa.. Nargile krizine girmiş içer gelir merak etme

Beni de korkuttu bir de gözümde kötü anılarım canlandı 😨 önce duvarlar yumruklanir sonra kafalar 🤬
Evet ya duvar yumruklayanın gözü dönüyordur. Öyle adamdan her şeyi beklerim. Cinnet geçirse sonum fena.

Ben böyle bir şeyle karşılaşsam kara kara düşünürüm heralde manyağa saptım diye ama konu sahibi sanki normal gibi yazmış. Aman bence çok dikkatli olun.

Eşinizi başka hangi sebeplerle çıldırttınız acaba?
Ben sizin çok zor, herşeye karışan bir insan olduğunuzu düşünüyorum.
Adam gerçekte tanımadığınız birinin yaşadığı şehre giderim demenize karşı çıktığı için demek ki ben idare ediyormusum bu zamana kadar diyen, yedigi kaşarı, sucuğu çok giren birisiniz.

Verdiği abartılı tepkide birşeylerin birikimi muhtemelen. Arada bir eşiniz için sevmediğiniz şeylere tahammül edebilirsiniz hemen karşı çıkmak yerine.
ay bu sucuk kaşarı iyi ki yazmışım her yerde karşıma çıkıyor :) o eşimin bekarken kalan bir borcu vardı onun içindi ve bizim gibilerin o borcu ödemesi için onlardan kısması gerekiyor. alınan maaş belli çünkü. yani yine eşim içindi icra gelecekti maaşına.

abartılı tepki vermedim gayet sakince konuşma tonuyla nargile içme dedim o birden parladı bağırmaya başladı. bu olay saatlerce sürdürdü ben hiçbir şey demedikçe o odaya çekildi geri geldi kalk git ben burda tv izlicem falan diyen oydu. sonra da duvar yumruklayıp dışarı çıktı

Adamı rahat bırak bence alt tarafı nargile. Belliki sorunları sıkıntıları var bunalmış.sende kösteklersen ne yapsın bu adam nereye gitsin..
Gözlerinin dolmasımı anlıyorum bende aynıyım balık burcuyum ondan zaar
Şimdilik bişey yapma üstüne de gitme nasılsa gelir kafası dağılınca.
Gelince de konusunu açma sabahta bişey olmamış gibi devam et güne
Ama benden sana tavsiye makul isteklerini kabul et hayat geçmez başka türlü
bilmiyorum ben aşırı nefret ediyorum o da bunu biliyor daha önce sevgiliyken bile yanımda içmedi 6 yıl boyunca o zaman dikkat eden insan şimdi bunun için tartışıyor

Bazi seyleri tolere etmeyi ogrenmelisiniz. Evlilik sabir ve anlayis ister. O sizden nargile icmenizi istememis ki. Esinizi cok mu kısıtlıyorsunuz?
nargileden nefret ettiğimi biliyor. yani dumanından kokusundan bile rahatsız oluyorum.
diğer karıştığım nokta yemekte telefon açıp youtube video izlemesi. o kadar söylememe rağmen sanki hiç söylememiş gibi her kahvaltı ve yemekte telefon açıyor. bir de bu yüzden tartışıyoruz başka yok valla gündemde 😃
bu işyerindeki sinirini benden çıkardığını düşünüyorum 😕

nargileden nefret ettiğimi biliyor. yani dumanından kokusundan bile rahatsız oluyorum.
diğer karıştığım nokta yemekte telefon açıp youtube video izlemesi. o kadar söylememe rağmen sanki hiç söylememiş gibi her kahvaltı ve yemekte telefon açıyor. bir de bu yüzden tartışıyoruz başka yok valla gündemde 😃
bu işyerindeki sinirini benden çıkardığını düşünüyorum 😕
Benim oglum da yemek masasinda telefondan video izliyor. Oyle olunca sofranin tadi olmuyor, muhabbet olmuyor. Ben bu durumu soyledim. Biraz dikkat etse de arada bir yine de izliyor. Bazen esnek olmak gerekiyor.
Nargileden nefret ediyorsunuz diye onu bu derece kisitlamayin. Ictiginde kokusunu sevmiyorsaniz ondan biraz uzak oturun mesela ama onun da desarj olmaya hakki var, robot degil sonucta. Birbirinize katlanmayi ogrenmeniz gerekiyor. Onu degistirmeye calismayin, bu ters teper.

bugün eşim evdeydi akşama kadar fena değildi vakit geçti yani. akşam bir anda hadi dışarı çıkalım dedi. bende nereye dedim. o da ben nargile içiyim sende kahve içersin dedi. bende nargileden hiç haz etmediğim için nargile içme dedim. öyle dememle birlikte işte sen beni hiç düşünmüyosun da bir kere dışarı çıkalım dedim dinlemedin de. diyorum ki dışarı çıkmayalım demedim nargile içme dedim diyorum. anlamıyor. ben bunaldım ettim de sen böyle yapıyosun da. bir sürü laf.

halbuki daha önceki haftalarda ben zorluyodum bir değişiklik olur diye işinden bunalmıştı.

o yatak odasına gitti ordan laf sayıyor. sonra seslenmedim içeri geldi kalk git ben burda tv izlicem diyor. benim de kötü bir huyum var hemen gözlerim doluyor ağlamaya başladım. bu sefer içeri çağırdı. neyse ben gittim konuşmadım.

bu aradan zaman geçti ofluyor, kalktı duvarlara vuruyor. ben şok oldum. napıyosun sen piskopat mısın dedim. şimdi de dışarı çıktı kendi. nereye gitti bilmiyorum. merakta ediyorum arasam mı acaba?
Siz çok hassassınız, eşiniz de çocuk ruhlu biri sanırım. Yeni mi evliliginiz? Her istediğinin olmasına alışmış olabilir. Eşinizin bu tür abartı davranislarina mahal vermeyin. Yokmuş gibi davranin. Peşine düşüp gönül almaya çalışır veya neden böyle yapıyor diye kafanıza takarsaniz oyle alışır. Geldiğinde sakinlesince bir sey yokmus gibi davranin sadece sakince ben sadece nargile içmemeni söyledim bu kadar abartmaya gerek yoktu deyin susun. Kendi hassasliginizi ve kontrolculunuzu de azaltmaya çalışın. Eşinizi düzeltmeye calismayin, kabullenip rahatsiz oldugunuz durumlari olay yapmadan sogukkanlilikla olayı uzatmadan kibarca soyleyin.

durup dururken şimdi buna ne gerek vardı dediğimiz çıkışlar durup dururken oluşmaz. onlar dura dura oluşmuştur zaten.

insanları rahat bırakın, kontrol etmeyi bırakın. annesi değilsiniz.
delirtip duvarları yumruklatana kadar üzerlerine gitmeyin.
yapıyor ediyor bir de ağlıyorsunuz.

ah bu o üye miydi? hani kendisi çalışmadığı halde kocasının maaşını alıp yöneten,marketten sucuk kaşar almasına karışan üye? 🤦‍♀️
siz ne zaman tedavi olacaksiniz? esiniz robot degil insan bunu burada kac kez yazdik anlamiyorsunuz cidden. sizin profesyonel yardim almaniz lazim.
sucuk yemesin, abur cubur yemesin, kaşar yemesin, nargile içmesin. afedersiniz ama bu adam n’apsın b*k mu yesin?
Ama tartışma şey ya
Durduk yere 😂

Hepsinin birleşimi üye olduğunuzu hatırlasaydım
Yorumum daha farklı olurdu

Hemen güncelleyeyim
Adam sizin bu karışmalarınızdan yılmış yılmış
Ondan en ufak şeyde bağımsızlığını arayab ergen gibi öfke patlamaları yaşıyor

Nargile yasağı kalktı mı ki?
Lafta yasak😅 daha geçen gün nargile verilen bir mekan sahibi tanıdığımızla konuştuk bu konuyu. Herkes tanıdığı, bildiğine veriyor valla nargile. Hiç bir işlem de yapılmıyor. Bulundukları bölgenin polisi falan tanıdık oluyor hep. Cezasız bir şekilde, hatırla gönülle hallediliyor. Hatta polisle arası çok iyiyse şikayet gelince önden haber falan veriyorlar mekanlara.

Böyle ufak zevklere karışılması beni çıldırtıyor. Zararlıysa içene zararlı. Adam her gün içmiyorsa konuşmaya bile değmez. Adam keyfe gelmiş hadi çıkalım ben nargilemi sen kahveni iç demiş. Çıkın için işte. Minicik bir zevke karışmaya hiç gerek yok.
Eşiniz küçücük bir çocuk değil, zaten siz de annesi değilsiniz. Yediklerine falan da karışıyorsunuz adamın. Bir noktada böyle bir insanla ömür geçmeyeceğini düşünecektir. Salın biraz adamı da nefes alsın.

ay bu sucuk kaşarı iyi ki yazmışım her yerde karşıma çıkıyor :) o eşimin bekarken kalan bir borcu vardı onun içindi ve bizim gibilerin o borcu ödemesi için onlardan kısması gerekiyor. alınan maaş belli çünkü. yani yine eşim içindi icra gelecekti maaşına.

abartılı tepki vermedim gayet sakince konuşma tonuyla nargile içme dedim o birden parladı bağırmaya başladı. bu olay saatlerce sürdürdü ben hiçbir şey demedikçe o odaya çekildi geri geldi kalk git ben burda tv izlicem falan diyen oydu. sonra da duvar yumruklayıp dışarı çıktı
Ne kadar düşünceli bir eşsiniz öyle 😌

Sizinle ilgili düşüncelerim yine değişmedi tabi.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X