• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

durup dururken çıkan tartışmalar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Eee geldi mi eve
evet kendi aradı geliyim mi diye bi yere gitmemiş bende gel dedim sonra hava çok güzeldi mahvoldu günümüz falan diye yine uzun uzun söylenmeye başlayınca başlayınca ben aşağı iniyorum dedim gece 12de çıktık ve yolda da pek kimse yok tartışa tartışa gidiyoruz bi yere oturduk açık alanda ve nargile de içti bişey demedim. dönüşte de düzeldi aramız sorun yok.
ama burda eşime hak verenlere şaşırdım nargile içme diye sohbet modunda konuşurken bu tepkiler normal değil diye düşünüyorum hala. normal bi şekilde konuşabilir kızabilirdi yani haklı olacaksa. olayı 5 saat uzattı tek cümleme.

Size tavsiye eşinizin planlarına ayak uydurun. Bir arkadaşı ile de çıkıp nargile içebilirdi sizinle birşey yapmak istemiş. Bir daha teklif etmez bu daha kötü bişey. Hoşlanmıyor olabilirsiniz ama ayak uydurabilirdiniz
evet olabilir bende dışarı çıkmak istiyodum ama ben bi an öyle dedim sevmediğim için ses tonum da sakindi öyle bir tepki beklemiyordum.

Durup dururken çıkmamış ki kavga. Sizin gereksiz müdahalenizden çıkmış. Sanki adam nargilenin marpucunu burnunuza sokuyor gibi davranmanın anlamı ne?
ya bilmiyorum ben sohbet modunda dedim başka bişey yapalım anlamında sevmediğim için böyle duvarlara vuracak kadar tepki vermesine gerek yoktu yani ben bağırarak ya da sinirlenerek söylemedim ki

ya bilmiyorum ben sohbet modunda dedim başka bişey yapalım anlamında sevmediğim için böyle duvarlara vuracak kadar tepki vermesine gerek yoktu yani ben bağırarak ya da sinirlenerek söylemedim ki
Eski konularınızı bilmiyorum ama birikmiş ve patlamış adam belli ki. Bazen çok basit bir şeye birikim sonucu ani ve aşırı tepkiler veririz hepimiz.

ben başka birşey sorduğum halde şuan gündemde hiç olmayan eski bir konuyu açmanın anlamı yok. biz borçları ödediğimiz için o konuda mutluyuz.
Ee kocanızı bu kadar düşünüyorsanız sizde bir işe girip destek olabilirsiniz dimi ? Öyle adamın yediği içtiği şeylerede müdahale etmemiş olursunuz zira bu başlangıç bir patlama daha sık yaşayacaksınız. Kimse bu kadar ota boka müdahaleden hoşlanmaz eşi olmanız zevklerine sınırlarına karışıcaksınız demek olmuyor

Ee kocanızı bu kadar düşünüyorsanız sizde bir işe girip destek olabilirsiniz dimi ? Öyle adamın yediği içtiği şeylerede müdahale etmemiş olursunuz zira bu başlangıç bir patlama daha sık yaşayacaksınız. Kimse bu kadar ota boka müdahaleden hoşlanmaz eşi olmanız zevklerine sınırlarına karışıcaksınız demek olmuyor
şuan müdahale etmiyorum ama günde 2.5 lt kolayı bitiren birine sizde müdahale ederdiniz heralde. yani mevzu sadece para konusu değildi birşeyleri aşırı tüketmesinden de rahatsız oluyordum.

ay bu sucuk kaşarı iyi ki yazmışım her yerde karşıma çıkıyor :) o eşimin bekarken kalan bir borcu vardı onun içindi ve bizim gibilerin o borcu ödemesi için onlardan kısması gerekiyor. alınan maaş belli çünkü. yani yine eşim içindi icra gelecekti maaşına.

abartılı tepki vermedim gayet sakince konuşma tonuyla nargile içme dedim o birden parladı bağırmaya başladı. bu olay saatlerce sürdürdü ben hiçbir şey demedikçe o odaya çekildi geri geldi kalk git ben burda tv izlicem falan diyen oydu. sonra da duvar yumruklayıp dışarı çıkve birde kabul etmiyorsunuz
s

ben başka birşey sorduğum halde şuan gündemde hiç olmayan eski bir konuyu açmanın anlamı yok. biz borçları ödediğimiz için o konuda mutluyuz.
Siz buraya hep eşiniz ve evliliğiniz için konu açtınız. Başka bir şey soruyorum diye bir şey olamaz şu durumda. Durduk yere bu kadar abartılı tepkiler verilmez, kandırmayın kendinizi.

Buraya bunları yazmışsınız ki evliliğinize bir katkısı olsun diye eleştiri kabul etmiş oluyorsunuz bu sayese o zaman bende yazayım.. İlk olarak hiç kimse ne yediğine be içtiğine karışılmasınlar hoşlanmaz ona çocuk muamelesi yapmaktan vazgeçin bu size dışarı çıkamazsın demesi kadar gurur kırıcı bir davranış saygı duymayı öğrenin,, sonra onda ki öfke tek defalık değildir yanlış evet ama bu da sizin tarafınızdan oluşturulan bir öfke destek alsın bence...

Buraya bunları yazmışsınız ki evliliğinize bir katkısı olsun diye eleştiri kabul etmiş oluyorsunuz bu sayese o zaman bende yazayım.. İlk olarak hiç kimse ne yediğine be içtiğine karışılmasınlar hoşlanmaz ona çocuk muamelesi yapmaktan vazgeçin bu size dışarı çıkamazsın demesi kadar gurur kırıcı bir davranış saygı duymayı öğrenin,, sonra onda ki öfke tek defalık değildir yanlış evet ama bu da sizin tarafınızdan oluşturulan bir öfke destek alsın bence...

aynı evin içinde bazı davranışlar göze batınca söyleniyor işte rahatsız olduğum şeyleri söylemeyip içimde mi tutuyum. abartılı yeme davranışları olunca ister istemez zararlı dikkat et diye söylüyorum. hergün kola alıyorsa mesela bak dayanamayıp bende içiyorum alma diyorum.
telefonuyla ısrarla tüm yemek ve kahvaltılarda açıyor video izliyor. kaç kere uyardım sakin sakin yemeğimizi yiyelim, biraz da sohbet ederiz diye. halbuki yemek sonrası telefonla ilgilenmesine asla bişey demiyorum.

ve son olarak bu işte nargile içmek isteyince nargile içme dedim başka bişey yapalım anlamında. ama tepkileri normal gelmedi bana.

annesi misin demişler ama cidden bazen bir çocukla yaşadığımı düşünüyorum yaptığı davranış ve verdiği tepkilerden dolayı. normal bi şekilde konuşabilirdi canım bugün böyle nargile yapmak istedi diye mesela

Yahu adamın yediği içtiği şeylere niye karışıyorsunuz ? Aynı şeyi size yapsa hoşunuza gidecek mi ? Ayrıca bu olayın muhakkak önceside vardır ki adam baya bi dolmuş. Yoksa kocanızın böyle bir tepki vereceğini düşünmüyorum.

Yahu adamın yediği içtiği şeylere niye karışıyorsunuz ? Aynı şeyi size yapsa hoşunuza gidecek mi ? Ayrıca bu olayın muhakkak önceside vardır ki adam baya bi dolmuş. Yoksa kocanızın böyle bir tepki vereceğini düşünmüyorum.
bu eski bir konuydu ama tekrar açıldı burda. sürekli karışmıyorum burda düşünülen ben her gün bunu yapıyormuşum gibi. ama arada söylüyorum zararlı diye hem kilosu var ve almaya devam ediyor aynı evde yaşıyoruz bende sağlıklı beslenmeye çalışıyorum onu teşvik etmeye çalışıyorum hiç bişey söyleyemiyecek miyim anlamadım

bu eski bir konuydu ama tekrar açıldı burda. sürekli karışmıyorum burda düşünülen ben her gün bunu yapıyormuşum gibi. ama arada söylüyorum zararlı diye hem kilosu var ve almaya devam ediyor aynı evde yaşıyoruz bende sağlıklı beslenmeye çalışıyorum onu teşvik etmeye çalışıyorum hiç bişey söyleyemiyecek miyim anlamadım
valla kavga çıkacaksa onun iyilğini düşünmeyin derim

eşle alakasız fakat ben de sigara içiyorum, açık havaya gittiğimizde -yani rahatsız olacakları bir durum yokken- sigara içtiğimi bile bile benimle görüşen ve içme içme diye tutturan insanlara çok ayar oluyorum.
eşle ilgili kısımda herkesin keyif aldığı şeyi yapması, içmesi, yemesi taraftarıyım. eşinizin tepkisini normal bulmadığım gibi bu kadar karışılmasını da normal bulmuyorum. ama eşinizin tepkisi bende dolmuş olduğu hissini uyandırdı. içtiği kolaya kadar karışıyorsanız adam evde bir anneyle değil de bir eşle yaşamak istiyordur belki, sonuçta orası onun da evi. ne yiyip içeceğine kendi karar verebilir

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X