durup dururken çıkan tartışmalar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
zaten o gün gece 12de aşağı indim. giderken yürüyerek tartışa tartışa açık alan bir yere gittik ve yapacağını yaptı içti nargileyi zaten dönüşte bişey olmamış gibi el ele geldik değmedi gerçekten o da diyor böyle basit bi mesele yüzünden yaptığımıza bak diye

eşiniz çocuğunuz değil ki çocuğunuzu bile yönetemezsiniz. eski konunuzu da hatırlıyorum, kaşar-sucuk yemesi mevzuları vs.
adam dolmuş taşmış artık. herşeye laf söyleyenler, eleştirenler, yönetmeye çalışanlar bir yere kadar idare edilir. bir noktadan sonra daha fazla tepki görürsünüz yada terkedilirsiniz.

Hanımefendi açıklayayın o zaman böyle böyle diye sizin yazdiklarinizdan sadece benim yaptığım yorum ortaya cikiyor.
Kaldı ki eşiniz pek ciddiye alıyormuş gibi görünmüyor malesef

Nargile içmeye çıkmıştır. Ben suç bastırdığını düşünmüyorum muhtemelen yaşadığı hayattan sıkılmaya başlamıştır. Siz de ayak uydurun bence nargileye vs karışmayın kendi keyfi kendi bilir

yok geri geldi, telefonda o aradı bende aşağı iniyim dedim benle çıktı sonra da nargile içti seslenmedim artık.

Bence siz boşanın yoksa bu işin sonu şiddete gidecek gibi.Herkes için daha sağlıklısı boşanmak gibi duruyor. Çünkü gerçekten de insanı çıldırtan bir tavrınız var. Size ne yaa adamın nargilesinden. Bu kadar da karışılmaz ki bi insana.

bizim evde ne olursa olsun boşanma ve ayrılık lafı hiç geçmiyor.

Adam normal değil o tmm da.
Sen nargile icme ben sevmiyorum nedir ya?
Evlendiniz diye ona da mı siz karar veriyorsunuz?
Söyle söyleyeyim benim esim alkol almıyor,ben arada blush falan iciyorum.
Adam bana dese icme diye velim misin sen derim?

Kaç yıllık evlisiniz? Hep mi böyle? Yoksa dolunaydan diycem

Ben haklı olduğunuzu düşünüyorum. Borçlu durumdayken eve pahalı şeyler almak yemek beni de çok rahatsız eder. Ben de eşime benzer şeyler söylemiştim. Benim için öncelik her zaman zamanı gelen borcun ödenmesidir. Nargile konusunda da ben sevmiyorsam ve eşimin sağlığını da düşünüyorsam ki ben de yanında olacağım (bildiğiniz pasif içicilik) karşı çıkardım. Bu iki durumu da eşim onun iyiliğini düşündüğüm için söylediğimi anlar ona göre tepki verirdi. Eşiniz neden böyle bir tepki verdi anlayamadım.

Zaten boşanma ayrılık lafla değil icraatla oluyor. Gerçekten bunu yapacak kişi de bosanma lafını ağzına sakız etmiyor. Lafını yapmiyor diye icraatta da yapamaz sanmayın.
valla olayı boşanmaya kadar nasıl götürdünüz bilmiyorum da bizim ev sürekli böyle bir yer değil normal sürekli yaşanan bir şey olsa buraya yazmazdım artık normalleştiği için

İçmek istiyorsa içsin niye karışıyorsunuz ki?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…