- 30 Ocak 2015
- 1.276
- 821
- 123
- Konu Sahibi bendekidurumlar
-
zaten o gün gece 12de aşağı indim. giderken yürüyerek tartışa tartışa açık alan bir yere gittik ve yapacağını yaptı içti nargileyi zaten dönüşte bişey olmamış gibi el ele geldik değmedi gerçekten o da diyor böyle basit bi mesele yüzünden yaptığımıza bak diyeAstım hastasıyım, asla dumana gelemiyorum ve eşim günde 2 paket sigara içiyoryine de bana dese ki kafeye gidelim ben nargile içeyim sen çay kahve içersin kabul ederdim zaten tütün ürünleri açık havada serbest sizi rahatsız etmeyecek pozisyonda oturur keyfinize bakardınız ama onun yerine ağlamayı seçmişsiniz napalım sağlık olsun
Hanımefendi açıklayayın o zaman böyle böyle diye sizin yazdiklarinizdan sadece benim yaptığım yorum ortaya cikiyor.hiç banane değil o benim eşimse ve zaman içerisinde 30 kilo almışsa benim onu yönlendirmeye hakkım var. askeri disiplin söz konusu değil. ben bunu tepki vererek de yapmıyorum. normal bir şekilde konuşarak söylüyorum. sürekli yaptığım birşey de değil. ama istisnasız hergün eve 2.5 lt kola giriyorsa söylerim o bile bu konuda böyle tepki vermedi sanane diye
Nargile içmeye çıkmıştır. Ben suç bastırdığını düşünmüyorum muhtemelen yaşadığı hayattan sıkılmaya başlamıştır. Siz de ayak uydurun bence nargileye vs karışmayın kendi keyfi kendi bilirbugün eşim evdeydi akşama kadar fena değildi vakit geçti yani. akşam bir anda hadi dışarı çıkalım dedi. bende nereye dedim. o da ben nargile içiyim sende kahve içersin dedi. bende nargileden hiç haz etmediğim için nargile içme dedim. öyle dememle birlikte işte sen beni hiç düşünmüyosun da bir kere dışarı çıkalım dedim dinlemedin de. diyorum ki dışarı çıkmayalım demedim nargile içme dedim diyorum. anlamıyor. ben bunaldım ettim de sen böyle yapıyosun da. bir sürü laf.
halbuki daha önceki haftalarda ben zorluyodum bir değişiklik olur diye işinden bunalmıştı.
o yatak odasına gitti ordan laf sayıyor. sonra seslenmedim içeri geldi kalk git ben burda tv izlicem diyor. benim de kötü bir huyum var hemen gözlerim doluyor ağlamaya başladım. bu sefer içeri çağırdı. neyse ben gittim konuşmadım.
bu aradan zaman geçti ofluyor, kalktı duvarlara vuruyor. ben şok oldum. napıyosun sen piskopat mısın dedim. şimdi de dışarı çıktı kendi. nereye gitti bilmiyorum. merakta ediyorum arasam mı acaba?
yok geri geldi, telefonda o aradı bende aşağı iniyim dedim benle çıktı sonra da nargile içti seslenmedim artık.Nargile içmeye çıkmıştır. Ben suç bastırdığını düşünmüyorum muhtemelen yaşadığı hayattan sıkılmaya başlamıştır. Siz de ayak uydurun bence nargileye vs karışmayın kendi keyfi kendi bilir
Bence siz boşanın yoksa bu işin sonu şiddete gidecek gibi.Herkes için daha sağlıklısı boşanmak gibi duruyor. Çünkü gerçekten de insanı çıldırtan bir tavrınız var. Size ne yaa adamın nargilesinden. Bu kadar da karışılmaz ki bi insana.bugün eşim evdeydi akşama kadar fena değildi vakit geçti yani. akşam bir anda hadi dışarı çıkalım dedi. bende nereye dedim. o da ben nargile içiyim sende kahve içersin dedi. bende nargileden hiç haz etmediğim için nargile içme dedim. öyle dememle birlikte işte sen beni hiç düşünmüyosun da bir kere dışarı çıkalım dedim dinlemedin de. diyorum ki dışarı çıkmayalım demedim nargile içme dedim diyorum. anlamıyor. ben bunaldım ettim de sen böyle yapıyosun da. bir sürü laf.
halbuki daha önceki haftalarda ben zorluyodum bir değişiklik olur diye işinden bunalmıştı.
o yatak odasına gitti ordan laf sayıyor. sonra seslenmedim içeri geldi kalk git ben burda tv izlicem diyor. benim de kötü bir huyum var hemen gözlerim doluyor ağlamaya başladım. bu sefer içeri çağırdı. neyse ben gittim konuşmadım.
bu aradan zaman geçti ofluyor, kalktı duvarlara vuruyor. ben şok oldum. napıyosun sen piskopat mısın dedim. şimdi de dışarı çıktı kendi. nereye gitti bilmiyorum. merakta ediyorum arasam mı acaba?
bizim evde ne olursa olsun boşanma ve ayrılık lafı hiç geçmiyor.Bence siz boşanın yoksa bu işin sonu şiddete gidecek gibi.Herkes için daha sağlıklısı boşanmak gibi duruyor. Çünkü gerçekten de insanı çıldırtan bir tavrınız var. Size ne yaa adamın nargilesinden. Bu kadar da karışılmaz ki bi insana.
Mikimmilbizim evde ne olursa olsun boşanma ve ayrılık lafı hiç geçmiyor.
Hiç geçmez diye birşey yok. İnsanların sabrını sınırsız sanmayın.bizim evde ne olursa olsun boşanma ve ayrılık lafı hiç geçmiyor.
Adam normal değil o tmm da.bugün eşim evdeydi akşama kadar fena değildi vakit geçti yani. akşam bir anda hadi dışarı çıkalım dedi. bende nereye dedim. o da ben nargile içiyim sende kahve içersin dedi. bende nargileden hiç haz etmediğim için nargile içme dedim. öyle dememle birlikte işte sen beni hiç düşünmüyosun da bir kere dışarı çıkalım dedim dinlemedin de. diyorum ki dışarı çıkmayalım demedim nargile içme dedim diyorum. anlamıyor. ben bunaldım ettim de sen böyle yapıyosun da. bir sürü laf.
Zaten boşanma ayrılık lafla değil icraatla oluyor. Gerçekten bunu yapacak kişi de bosanma lafını ağzına sakız etmiyor. Lafını yapmiyor diye icraatta da yapamaz sanmayın.bizim evde ne olursa olsun boşanma ve ayrılık lafı hiç geçmiyor.
Kaç yıllık evlisiniz? Hep mi böyle? Yoksa dolunaydan diycembugün eşim evdeydi akşama kadar fena değildi vakit geçti yani. akşam bir anda hadi dışarı çıkalım dedi. bende nereye dedim. o da ben nargile içiyim sende kahve içersin dedi. bende nargileden hiç haz etmediğim için nargile içme dedim. öyle dememle birlikte işte sen beni hiç düşünmüyosun da bir kere dışarı çıkalım dedim dinlemedin de. diyorum ki dışarı çıkmayalım demedim nargile içme dedim diyorum. anlamıyor. ben bunaldım ettim de sen böyle yapıyosun da. bir sürü laf.
valla olayı boşanmaya kadar nasıl götürdünüz bilmiyorum da bizim ev sürekli böyle bir yer değil normal sürekli yaşanan bir şey olsa buraya yazmazdım artık normalleştiği içinZaten boşanma ayrılık lafla değil icraatla oluyor. Gerçekten bunu yapacak kişi de bosanma lafını ağzına sakız etmiyor. Lafını yapmiyor diye icraatta da yapamaz sanmayın.
İçmek istiyorsa içsin niye karışıyorsunuz ki?bugün eşim evdeydi akşama kadar fena değildi vakit geçti yani. akşam bir anda hadi dışarı çıkalım dedi. bende nereye dedim. o da ben nargile içiyim sende kahve içersin dedi. bende nargileden hiç haz etmediğim için nargile içme dedim. öyle dememle birlikte işte sen beni hiç düşünmüyosun da bir kere dışarı çıkalım dedim dinlemedin de. diyorum ki dışarı çıkmayalım demedim nargile içme dedim diyorum. anlamıyor. ben bunaldım ettim de sen böyle yapıyosun da. bir sürü laf.
Siz bizim evde bosanma lafi geçmez demişsiniz o yorumunuza karşılık olarak ? Gerisini bilemem.valla olayı boşanmaya kadar nasıl götürdünüz bilmiyorum da bizim ev sürekli böyle bir yer değil normal sürekli yaşanan bir şey olsa buraya yazmazdım artık normalleştiği için
pardon bence siz boşanın diyen üye sandım sizi kusura bakmayınSiz bizim evde bosanma lafi geçmez demişsiniz o yorumunuza karşılık olarak ? Gerisini bilemem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?