durup dururken çıkan tartışmalar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Siz sevmiyorsunuz diye adam neden içmesin ? Buhran geçirdi sanırım kendi haline bırakın bence

Aramayın eşiniz manyak o kesin de size kimse nargile iç dememiş ki sırf siz sevmiyorsunuz diye adam niye keyfinden vazgeçsin bazı şeyleri fazla mı dert ediyorsunuz madem haz etmiyorsunuz içmezsiniz olur biter

zaten çoğu zaman birşey demiyorum ama her gün litre litre kola alıp tüketmesi, kahvaltıda 6-7 açma yemesi vb. bir sürü şey var, şuan zaten fazla kilosu var. bende sinirli demiyorum sohbet ederek söylüyorum biraz dikkat et kendine diye. biraz farkında olsun diye ama pek umrunda değil

O ücretsiz olduğu için yiyebilir , konu sahibi cimri çünkü.
ben o konumu tekrar okudum bu yorumlardan dolayı ne yazmışım diye ama bence abartılı birşey yazmamışım o kadar, mesela örnek olarak sucuk, kaşar alınmasa da olur bence yazmışım çünkü her hafta sonu alınıyor diye belirtmişim. o yiyecekler sadece bir örnekti.

bu arada eşimin bir borç meselesi vardı o kapanınca para açısından eskisi gibi birşey demiyorum.

sadece birşeyleri aşırı tüketiyor. ve eşimde yeme bozukluğu olduğunu düşünüyorum o yüzden ara sıra söyleme gereği duyuyorum biraz farkında olsun diye. fazla kilosu var ve kilo almaya devam ediyor bu konuda birşey demiyeceksem ben nasıl eşi oluyorum acaba? kimse eşini kilo alırken uyarmaz mı?

Yahu eşiniz kaç yaşında bu adam istediğini yer ya !
Ay hayır size ne size neeeeee
Ben sizi anlayamıyorum isterse tüm gününü açma yiyerek geçirebilir ,isterse yulaf isterse bla bla bla o ev onun da evi insanı evinde rahat ettirin canım bu ne böyle askeri disiplin gibi

Sonra huzurumuz yok çok tartışmaya başladık diye konu açarsınız .Bağıra bağıra geliyor işte

Ben nargile seviyorum=sen içme o zaman ablacığım..
Ne diye adama müdahale ediyorsun, ne güzel dışarı çıkalım demiş işte, sonra da ağladım zırladım!!

O konu tamamen maddi harcamalar üzerineydi eşinizin yediklerinin gözünüze battığını uzun uzun anlatmıştınız, şimdi tepki alınca biraz sağlık kısmındaki endişelere takılmış gibi davrandığınızı düşünüyorum, ve yine ısrarla cevap vermediğiniz başka bi nokta var siz neden çalışmıyorsunuz?? Eve çocuk olmadan üç kuruş fazla para girse olmaz mı?

Bakın ben sizi tüm konularınızla birlikte değerlendirince o nargile mevzusunu tamamen anneanne mantığıyla “Masraf çıkmasın guzum” içsesinizle eleştirdiğinizi düşünüyorum. Adam da bunu bildiği için delirmiş bence.

Bu kadar çok müdahil olursanız eşiniz zaten size haber bile vermeden artık me yapacaksa yapacak, nitekim yapmış.

Her dk koca adamın peşi sıra çocuk gibi koşamazsınız. Bırakın yaptıklarının sonucunu kendi görsün, biraz sağlığı teklerse sağlıklı beslenmeye başlar. Sağlıklı beslenme sucuğu kaşarı kısarak olmuyor ama, proteine de ihtiyaç var, üzgünüm.

Eğer her şeye müdahele ediyorsanız bir noktadan sonra patlak verir.

Benim ailemden birisi böyle.
Sürekli akıl verme modunda ve bir süre sonra o kadar sinir bozucu bir hale geldi ki haklı olduğu şeyde sinirlenip tepki gösterdim. Haksızdım ama artık bıkmıştım.

Yani eşinizde de birikmiş olabilir. Bu yüzden bu kadar büyük tepkiler veriyor olabilir.
Ama hep böyle öfke sorunu varsa bir tedavi almalı.
Ama aman bunu siz söylemeyin başkası desin

Biri eski konuyu yazıyor ondan sonra herkes ona odaklanıyor, halbuki ben burda başka bir konu açmışım. maddi açıdan eşim hala bana bırakıyor. soruyor herşeyi, eğer sorun olsa kendisi alırdı. konuyu 3 ay önce açmışım şimdi evde mevzusu geçmiyor. hiçbir şeye takılıp da her gün birşeylere müdahale eden biri değilim bu nerden çıktı anlamadım yorumlardan birileri böyle başlayınca herkes öyleymiş gibi yorum yapıyor.

benim söylediğim şeyler bunlar dedim başka birşey var mı diye soranlara.yani eşin olunca ve bazı gıdaları sürekli ve aşırı tüketince sağlığına dikkat et diye uyarmak normal değilse bilmiyorum. (çünkü tanıştığımdan beri 30kilo aldı.) kahvaltıda yemekte telefondan video izliyorsa daha önce söylediğim halde yine açıyorsa buna da birşey denir heralde. benim anladığım kimse eşine birşey demiyor.

çalışmıyorum çünkü hem iş fırsatı yok şuan hem de doktora yapıyorum ona odaklanmaya çalışıyorum. doktora olmazsa devam edemezsem vs. işe girmeyi düşünüyorum

hiç banane değil o benim eşimse ve zaman içerisinde 30 kilo almışsa benim onu yönlendirmeye hakkım var. askeri disiplin söz konusu değil. ben bunu tepki vererek de yapmıyorum. normal bir şekilde konuşarak söylüyorum. sürekli yaptığım birşey de değil. ama istisnasız hergün eve 2.5 lt kola giriyorsa söylerim o bile bu konuda böyle tepki vermedi sanane diye

Eşinizin bir sıkıntısı var.
Dışarı çıkmak istemiş, keşke çıksaymışsınız, nargilesini de sevmeseniz de içseymiş.
Hırsını alamamış, gelip gidip sizi rahatsız etmiş, sizden de bir karşılık alamayınca, kavga da edemeyince, duvarlara patlamış.
Güne özel değil, genel bir sıkıntısı var bence.

Bak güzelim ben de on yıllık evliyim bazı sorunların bazı tepkilerin öyle bi günde ortaya çıkmayacağını uzun birikimler sonucu insanları o hale getirdiğini biliyorum, kaşar sucuk örneğinden dem vururken aslında bugünkü tavrının sebebi bu ve bunun gibi örnekler demek istiyoruz. Yaşadıklarını geçmişten bağımsız değerlendiremeyiz ki tabi ki yeri gelince önceki konulardan bahsedicez, yani biz de hatırlıyoruz bazı üyeleri hafızamızı mı sildirelim, on kere kayınvalideye gitmeyle ilgili konu açana kimse artık ciddi öneri bile vermiyor senin evlilik sorunların da bu minvalde gidiyor ve üstüne basa basa diyoruz ki o tartışmalar da öyle durup dururken çıkmıyor ,pasif agresif tavırla alçak ağlamaklı ses tonuyla bıd bıd herşeyi eleştirip ay ben çok hassasım ya oturdum ağladım dersen de en azından bak ben yemiyorum, koynunda yattığın kocan hiç yememiştir, karşılıklı çeki düzen verin kendinize.

evet işi ile ilgili sorunları var. istediğim şeyleri seninle yapmak istedim diyince hak verdim. nargile sevmediğimi zaten biliyor seni çıkarıp yolda mı söyleyip huzursuz etseydim evde baştan söyledim falan dedi. konu kapandı zaten anlaştık ikimiz de kabul ettik yanlışlarımızı da umarım bir daha böyle tepki görmem. cidden ellerim falan titremişti korkuttu beni baya

Fikir almaya değil onay almaya gelmiş. '' Evet ya aynen, eşin dengesiz besleniyor, sorumsuz davranıyor, çocuk çocuk hareketleri var, ah yazık sana, evet evet iş stresini senden çıkartıyor. '' de, rahatlasın.

Fikir almaya değil onay almaya gelmiş. '' Evet ya aynen, eşin dengesiz besleniyor, sorumsuz davranıyor, çocuk çocuk hareketleri var, ah yazık sana, evet evet iş stresini senden çıkartıyor. '' de, rahatlasın.

Farklı üyelik açıp bendekidurumlar yerine sendeki ondaki şundaki durumlar diyeydi belki derdim ama bu üyeye onu demem

Ya bazı üyelere farkındalık kazandırıp ciddi ciddi yuvasını kurtarmaya çalışıyoruz valla anlamıyor katip

Ben nargile seviyorum=sen içme o zaman ablacığım..
Ne diye adama müdahale ediyorsun, ne güzel dışarı çıkalım demiş işte, sonra da ağladım zırladım!!
benimki öyle sevmemek değil. görüntüsünden, kokusundan, dumanından herşeyinden nefret etmek. mesela sigara da öyle. iyiki sigara içmiyor sigara içen biriyle evlenemezdim. yanımda biri sigara içse nolur yanımda içme bi daha diyorum. işte tuhaf tuhaf huylar

Astım hastasıyım, asla dumana gelemiyorum ve eşim günde 2 paket sigara içiyor yine de bana dese ki kafeye gidelim ben nargile içeyim sen çay kahve içersin kabul ederdim zaten tütün ürünleri açık havada serbest sizi rahatsız etmeyecek pozisyonda oturur keyfinize bakardınız ama onun yerine ağlamayı seçmişsiniz napalım sağlık olsun

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…