- 3 Kasım 2014
- 262
- 161
- 53
- 34
- Konu Sahibi Hayalimdekiben
Hakkınızda hayırlısı olsun.
Kararlıysanız sakın gerilip ağlamayın, geçen bir konuda konu sahibi ağlamış, hakim boşamamıştı.
Hatırlıyorum ben de öyle bişey umarım yaşamam ben de
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hakkınızda hayırlısı olsun.
Kararlıysanız sakın gerilip ağlamayın, geçen bir konuda konu sahibi ağlamış, hakim boşamamıştı.
Hatayı sanirim onu çocuğunuz gibi görmekte yapmışsınız..Ya ben onu o kadar iyi tanıyorum ki şu an yemeden içmeden kesildi iyice zayıfladı daha çok sigara içiyo ağzını bıçak açmıyo etrafına öfke saçıyo mutsuz
Ya o benim çocuğun gibiydi öyle bakardım ben ona ama bunlaro hak etmedim ben
Evlilik anne çocuk ilişkisi değildir ki. Zaten sizinki daha çok köle efendi ilişkisine dönmüş. Dayak, her türlü şiddet, istediğini yaptırma vs.... Hiç düşünmeyin bunları artık. Yeni bir sayfa açın. Birçok insan boşandı yalnız değilsiniz...Ya ben onu o kadar iyi tanıyorum ki şu an yemeden içmeden kesildi iyice zayıfladı daha çok sigara içiyo ağzını bıçak açmıyo etrafına öfke saçıyo mutsuz
Ya o benim çocuğun gibiydi öyle bakardım ben ona ama bunlaro hak etmedim ben
Hatayı sanirim onu çocuğunuz gibi görmekte yapmışsınız..
Çok büyük kararlar aldım bundan sonrası için umarım her şey yolunda gider bundan sonra kendimi düşünücem artıkEvlilik anne çocuk ilişkisi değildir ki. Zaten sizinki daha çok köle efendi ilişkisine dönmüş. Dayak, her türlü şiddet, istediğini yaptırma vs.... Hiç düşünmeyin bunları artık. Yeni bir sayfa açın. Birçok insan boşandı yalnız değilsiniz...
Hakkınızda hayırlısı olsun, 5 yıllık evlilikte her basit olayda bile boşanma tehditi ile her istediğini yaptırmaya çabalayan adamı, sabrım tükendiğinde ağzıma hiç boşanma lafı almadan tek celsede boşadım. Duruşmaya kesinlikle birlikte gitmeyin bu çok saçma olur. Çok kısa sürüyor biz de anlaşmalı boşandık, sevgimden o kadar emindi ki duruşma anına kadar blöf yaptığımı zannedip boşanmayı kabul etti, hakimin karşısında tüm yaşadıklarım gerçekten film şeridi gibi gözlerimin önünden geçti, özellikle kötü anlar, hakaretleri, annesinin yaptıkları....Hakim sorduğunda o kadar sağlam ve kendimden emin bir şekilde boşanmak istediğimi söyledim ki, o an eski eş inanın hüngür hüngür ağladı hakimin karşısında, çocuk gibi ağladı, hani beni boşayacak adam nerde dedim içimden...Çıkınca da al işte istediğin buydu bu kadar basitti onca yılı mahvetmek, emekleri sevgimi harcamak istediğin oldu, mutlu ol dedim ve evime döndüm. Gerçekten de karar okunduğunda hissettiğim buydu, bunca yıl bir kaç dakikada hiç oluyor. Sevginiz bitmişse zaten kararlı ve güçlü durursunuz. İnşallah bundan sonra çok mutlu olun.Merhaba arkadaşlar hemen konuya girmek istiyorum
Önümüzdeki salı günü 7 sene 10 aylık evliliğimi kendi isteğimle karşı tarafın da benim isteğim karşısında önce direnip kabullenmeyip sonra ikna olmasıyla anlaşmalı boşanma evrağını imzalamasıyla ve ara ara yazmalarına özledim seviyorum pişmanım tekrar deneyelim taleplerine karsın bitiriyorum.
Salı günü davamız görülücek ve ben duruşma günü nasıl davranmam gerektiğini bilmiyorum.karşı taraf tek gel duruşmaya ben seni alırım beraber gideriz dedi ama kabul etmedim sinirlerim bozulsun hakim karşısında net olmayan tavır sergilemiyim diye çünkü biliyorum ki çabaları yine devam edicek.
Bazen diyorum ki keşke o gün hiç gelmese hiç karşılaşmadan bitse bazen de off ne olacaksa olsun bitsin de kurtulayım şu esaretten diyorum.
Neden bitiyo peki evlilik kısmına değinecek olursam sevgim bitti son 2 yıldır özellikle kadın olduğumu insan olduğumu benim de isteklerim düşüncelerim hayallerim duruşum olduğunu unuttum.
Bu evlilikte bi çok insanın yaşadığı her türlü problemi ben de yaşadım iyi günlerimiz de oldu yanlış anlaşılmasın ama totalde baktığımda kötüler iyileri bastırdı ve geleceğe inancım güvenim isteğim sabrım umudum kalmadı
İçeriğine girersem çok dağılır konu sayfalar sürer anlatmak ama kısaca bahsedicek olursam önce aileler arası problemler sonra maddi manevi problemler benim annemle olan problemler ilgisizlik değersiz hissettirilmek gururumun onurumun defalarca kırılması korkutulmak pasifleştirilmek benim ona gösterdiğim değerin ilginin çeyreğini görememek ruhumun okşanmaması sen yapamazsın nidaları sen bensiz hiçsin nidaları kendi sorunlarında boğulup beni de boğup ona destek olmama kendimi hiçe saymama rağmen aynı özveriyi onda görememek fiziksel ve psikolojik şiddet oldu.
Tüm bumların sonunda artık onu sevmiyorum.biliyorum şundan adım kadar eminim ki o beni çok seviyor ama onunki bağımlı sevgi.
Seviyor ama bunu gösterecek hiçbir çabası yok sözde evet çok seviyo aşkım canım cicimler havada uçuşuyor.onunki bağımlı kötü sevgi ne olursa olsun ben ona ne yaşatırsam yaşatayım benden vazgeçemez o sebeple benim onun için çabalamama gerek yok diyor kendince.şundan çok çok eminim bir daa beni bu kadar çok seven bana bağlı bi insan asla çıkmayacak karşıma ama ben onun bu sevgisini istemiyorum.
Neyse şunları şunları yaşattı diye belki daha sonra anlatırım ama konunun özüne dönecek olursak ben bu kabus bir an önce bitsin istiyorum duruşma günü hakimin karşısında net olmalıyım sesim bile titrememeli ki hakim biraz daha düşünün erteliyorum demesin ağlamamalıyım dik durmalıyım.
Kızlar biraz anlatsanıza bana yol yordam gösterin nasıl davranayım ne demeliyim nasıl gerçekleşicek hiçbir bilgim yok bu konuda duanızı da esirgemeyin benden olur mu..
Teşekkürler şimdiden
Bir de arkadaşlar ekleme yapayım boşananlar başından bu süreç geçenler maddi ve manevi anlamda nasıl güçlü oldunuz eminim ki çok mücadeleler verdiniz biraz anlatın umut olun bana da
Hakkınızda hayırlısı olsun, 5 yıllık evlilikte her basit olayda bile boşanma tehditi ile her istediğini yaptırmaya çabalayan adamı, sabrım tükendiğinde ağzıma hiç boşanma lafı almadan tek celsede boşadım. Duruşmaya kesinlikle birlikte gitmeyin bu çok saçma olur. Çok kısa sürüyor biz de anlaşmalı boşandık, sevgimden o kadar emindi ki duruşma anına kadar blöf yaptığımı zannedip boşanmayı kabul etti, hakimin karşısında tüm yaşadıklarım gerçekten film şeridi gibi gözlerimin önünden geçti, özellikle kötü anlar, hakaretleri, annesinin yaptıkları....Hakim sorduğunda o kadar sağlam ve kendimden emin bir şekilde boşanmak istediğimi söyledim ki, o an eski eş inanın hüngür hüngür ağladı hakimin karşısında, çocuk gibi ağladı, hani beni boşayacak adam nerde dedim içimden...Çıkınca da al işte istediğin buydu bu kadar basitti onca yılı mahvetmek, emekleri sevgimi harcamak istediğin oldu, mutlu ol dedim ve evime döndüm. Gerçekten de karar okunduğunda hissettiğim buydu, bunca yıl bir kaç dakikada hiç oluyor. Sevginiz bitmişse zaten kararlı ve güçlü durursunuz. İnşallah bundan sonra çok mutlu olun.
Neler yaşadım taş olsa çatlardı, ama geçiyor hepsi de ve güçlendiriyor insanı. Siz de güçlü olacaksınız emin olun.Gücünüze hayran kaldım inanın siz de az şeyler yaşamadınız anladığım kadarıyla
Güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim siz de hep mutlu olun
Birincisi durusma salonunda buz gibi bir ortam var. O ortamda aglayamiyorsun bile.
Ikincisi esinin yuzune bakmazsin olur biter. Bir yerde ayri dur. Yalniz gitme. Bir arkadasin da olur. Durusma saati geldiginde adini cagirdiklarinda iceri gir. Hakim anlasma metnini okuyormus. Sonra bosanmak isteyip istemediginizi soruyormus. Sonra da bitiyor. 5 dakika... eger aglamakli olursan durusmayi erteliyormus. Notr ol. Kendin ol. Zaten aglayamiyorsun. Bittiginde once bir tuhaf oluyorsun. Ben gerci anlasmali bosanmadim cekismeliydi nizimkisi. Bizimki uzun surdu. Cekismeli yipraticiydi. Ben 3 yil taziye donemi yasadim. Her ayriligin bir taziye donemi var. Benimki biraz uzun surdu. Sonra kabillenme ve alisma donemi basliyor. Sonra da iyi ki bitmis diyorsun. Gecmis olsun.
Evet aynen dediğiniz gibi, o an sadece evliliği bitirme sebepleri düşünüldüğünde boşanmak zor gelmiyor insana.Biz kadınlar hep sırtlanan tarafız evliliği.Hep biz itekliyoruz yürütmek için.Oraya gittiğinizde sizi bu raddeye getiren herşeyi düşünün.İçinizden şunu geçirin ben bu aşamaya kadar sabrettim çabaladım.Demek ki artık kurtarılacak bişi kalmamış..
Evet aynen dediğiniz gibi, o an sadece evliliği bitirme sebepleri düşünüldüğünde boşanmak zor gelmiyor insana.
Atlatacaksınız ve kendinizle gurur duyacaksınızSöyledikleriniz o anda hep aklımda olucak kızlar iyi ki varsınız
Tesekkurler. Merak etme durusma salonu ve davalar filmlerdeki gibi degil. Ve davalar cok kisa suruyor. Oyle filmlerdeki gibi itiraz ediyorum falan da yok. Zaten sen konusmuyorsun. Ne sorulursa evet ya da hayir diyorsun. Ben o ortami gorunce Allah beni bir daha bu koridorlardan yurutmesin demistim ve adliyeyi hic sevmemistim. Buz gibi ortam. Ve hersey cok cabuk sen kinusmadan bitiyor. Yaninda biri olsun. Ve esinin yuzune bakma. Hakime bak. Sonrasi corap sokugu gibi geliyor. Cok abarti frapan giyinme. Salaş da gitme. Hafif makyaj yap. 5 dakikada bitiyor ama soyadinin degismesi icin bir kac ay bekliyorsun. Cunku nufusa falan bildiriliyor. Karar yazisini da sonra aliyorsun gerci benimki cekismeliydi. Neyse sen bunlari simdi dusunme. Yuklerinden kurtulmaya bak.Çok çok teşekkür ederim bilgiler için ve desteğin için
Çekişmeliyi şu psikolojide asla kaldıramazdım iyi ki ikna oldu gerçi onun için sürpriz olmadı daha 7 ay önce bu duruma gelmiştik
Siz de hep mutlu olun
1 tokat icin bosadim ben hic pisman olmadim.hic acimadim ve hic aglamadim.bosanma surecim seninki temiz degildi.gece yarilari evi basti kirdi gecirdi polis karakol ugrastim 19 yasindaydim barismayi dusunmedim bile .hakim bunca cekismeye ragmen tek kelimemle ilk celsede bitirdi.Zaten bu aralar son 10 gündür ağlama krizlerim geçti aklıma kötüleri getirmeye çalışıyorum hep beni öldüresiye dövdüğünü çırpınışımı en son pes edip nefessiz kalışımı yatağın başındaki duvarda tepemde kırılan telefonumun duvarı zedelemesi gözümün önünde şu evin içinde yaşadıklarım hiçbiri gitmiyor
Zaten bu aralar son 10 gündür ağlama krizlerim geçti aklıma kötüleri getirmeye çalışıyorum hep beni öldüresiye dövdüğünü çırpınışımı en son pes edip nefessiz kalışımı yatağın başındaki duvarda tepemde kırılan telefonumun duvarı zedelemesi gözümün önünde şu evin içinde yaşadıklarım hiçbiri gitmiyor
1 tokat icin bosadim ben hic pisman olmadim.hic acimadim ve hic aglamadim.bosanma surecim seninki temiz degildi.gece yarilari evi basti kirdi gecirdi polis karakol ugrastim 19 yasindaydim barismayi dusunmedim bile .hakim bunca cekismeye ragmen tek kelimemle ilk celsede bitirdi.