Hakkınızda hayırlısı olsun, 5 yıllık evlilikte her basit olayda bile boşanma tehditi ile her istediğini yaptırmaya çabalayan adamı, sabrım tükendiğinde ağzıma hiç boşanma lafı almadan tek celsede boşadım. Duruşmaya kesinlikle birlikte gitmeyin bu çok saçma olur. Çok kısa sürüyor biz de anlaşmalı boşandık, sevgimden o kadar emindi ki duruşma anına kadar blöf yaptığımı zannedip boşanmayı kabul etti, hakimin karşısında tüm yaşadıklarım gerçekten film şeridi gibi gözlerimin önünden geçti, özellikle kötü anlar, hakaretleri, annesinin yaptıkları....Hakim sorduğunda o kadar sağlam ve kendimden emin bir şekilde boşanmak istediğimi söyledim ki, o an eski eş inanın hüngür hüngür ağladı hakimin karşısında, çocuk gibi ağladı, hani beni boşayacak adam nerde dedim içimden...Çıkınca da al işte istediğin buydu bu kadar basitti onca yılı mahvetmek, emekleri sevgimi harcamak istediğin oldu, mutlu ol dedim ve evime döndüm. Gerçekten de karar okunduğunda hissettiğim buydu, bunca yıl bir kaç dakikada hiç oluyor. Sevginiz bitmişse zaten kararlı ve güçlü durursunuz. İnşallah bundan sonra çok mutlu olun.