Dürüst Doktor Ayşe Karahasanoglu

Schreiber

Üye
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2020
52
11
18
45
İstanbul da doktor tavsiyesi arayışında iken karşıma çıkan bir isim ... Hakikaten pes dedim ... Bana "duymak istediklerimi" değil ... Doğruları en net haliyle hiçbir soru işareti bırakmadan paylaştı. .. Ben aramıştım ... Geri dönüş yaptı ... Böyle doktor kalmadı yok artık diyorken "evet varmış" dedim ... Walla helal olsun ... Tek kelime... Dürüst bir doktor mu arıyorsunuz ? ... Kesinlikle tavsiye ediyorum ...

İstanbul da doktor tavsiyesi arayışında iken karşıma çıkan bir isim ... Hakikaten pes dedim ... Bana "duymak istediklerimi" değil ... Doğruları en net haliyle hiçbir soru işareti bırakmadan paylaştı. .. Ben aramıştım ... Geri dönüş yaptı ... Böyle doktor kalmadı yok artık diyorken "evet varmış" dedim ... Walla helal olsun ... Tek kelime... Dürüst bir doktor mu arıyorsunuz ? ... Kesinlikle tavsiye ediyorum ...
İnanın bana çokta dürüst değil.! Burdan yazıyorum gidecek hemcinslerime fikir olsun boş yere hem umutlarından hemde paralarından olmasınlar. Biziimde çocuğumuz olmuyodu doktor arayışındaydık ve Ayşe hocaya gittik. Beni muayene etti ve bana hiç yumurtam kalmadığını 2 tane yumurtam olduğunu ve erken menapoza gireceğimi söyledi ki ben Ayşe hocadan önce birçok doktora gittim kimse bana böyle söylemedi her gittiğim doktor yumurta sayın iyi diyordu. Ben inanın 1 Hafta ağladım döktüğüm göz yaşımın haydi hesabı yok. Neyse Ayşe hocaya güvendik ve bir an önce tedaviye başlamamız gerektiği(!) söylemine inanıp başladık. Amh testi istedi bizden gelen sonuç yüksekti ve bize’ ben ne gördüğümü biliyorum bu sonuç yanlış diye ima ederek konuştu.Neyse Sonuç kimyasal gebelikle sonuçlandı ve beni arayıp böyle bir sonucun beklendiğini iki ay sonra tekrar gelip deneme yapmamız gerektiğini söyledi. Bir süre ara verdik dün memorial Semra hanıma gittim ve durumu anlattım beni muayene etti ve bana yumurta sayımın gayette iyi olduğunu asla böyle bir durum olmadığını,bana yumurta büyütme için verilen gonal-f dozunun çok yüksek olduğunu,verilen çatlatma iğnesinin bu kadar yumurtam varken yanlış olduğunu tek tek anlattı. Yanlış üzerine yanlış! Kesinlikle gitmeyin asla tavsiye etmiyorum !!!

Back