- 20 Şubat 2015
- 4.863
- 2.616
- 133
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba hanimlar.
Size birşey soracağim ama öyle arkadaşim falan deyip yalan konuşmayacağım. Bu dert benim deyip, derdime sahip çıkıyorum. Birisi var. Seviyorum ama onun haberi yok. Bu konuda hınzır planlarım var evet. Su an aynı sehirde değiliz ama. Ben çok gülen biriyim ve de dişlerim eğri. Simdi ben gülünce adam ' ay dişlere baak' demelik bir durum mu? Foto ekleyeceğim. Kabul ediyorum. Deli midir nedir diyebilirsiniz. Bilenler bilir. Butun yorumlara acigimEki Görüntüle 2019437 Eki Görüntüle 2019438
bence cok sekerMerhaba hanimlar.
Size birşey soracağim ama öyle arkadaşim falan deyip yalan konuşmayacağım. Bu dert benim deyip, derdime sahip çıkıyorum. Birisi var. Seviyorum ama onun haberi yok. Bu konuda hınzır planlarım var evet. Su an aynı sehirde değiliz ama. Ben çok gülen biriyim ve de dişlerim eğri. Simdi ben gülünce adam ' ay dişlere baak' demelik bir durum mu? Foto ekleyeceğim. Kabul ediyorum. Deli midir nedir diyebilirsiniz. Bilenler bilir. Butun yorumlara acigimEki Görüntüle 2019437 Eki Görüntüle 2019438
Benim bir çekincem yok yani en azından KV derdim yok. Rahat olun.Daha once konunuz varmis demekki sizin dislere takintiniz var tel taktirin olsun bitsin
Bana gore iticideyil
Yuzunuzu kapatmis gibi dusunsenizde eger basiniz gercekten ortuluse burada sizi taniyan varsa pat diye taninicak durumdasiniz gerek yoktu bukadar acik fotoya
aynen katılıyorumÇok şekersiniz.Evet bazen bedenimizde herkese normal hatta sevimli görünen yerlerimizi takıntı haline getirebiliyoruz. Bana sorarsanız sevimli olan türden çok karakteristik bir diş yapınız var. Bence olduğu gibi bırakın. Gerçekten bu haliyle gülümsemeniz size çok yakışmış.
Ha hala takıntı haline getiriyorsanız da kusur olarak gördüğünüz yeri o vakit kendinizi nasıl mutlu hissediyorsanız öyle davranın. Hiç birşey sizin kendinizi sevmeniz ve kendinizle barışık olmanızdan önemli değil
(Not: Lütfen hemen Ebru Gündeşin "Sen Allahın bir lütfusun" klibindeki sevimli gülüşlerine ve diş yapısına dikkat edin, bir de şimdiki estetik harikası dişlerine(!) göz gezdirin. Eskiden ne sevimliydi diyorum ben. O yüzden bırakın doğallığınız kalsın )