• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

dürüst olmak bu kadar zor mu

Ben olsam zaten oraya gitme buraya gitme demezdim. Nisanlanacak adam nereye gidecegine karar veremiyor mu? Esime de herhangi bir yere gitmem demem, o da bana demez. Kac yasinda insanlariz, hakarettir bu. Sen nereye gidecegine karar veremiyorsun'dur. Hos degil.

Gidecegi yeri yalan soyleyen, katakulli yapan adamla da evlenmem. Yaptiginin arkasinda duramiyor diye.

karar veremiyor baksanıza. benim öyle bir arkadaşım olsa ben uzak dururum ondan ama o öyle değil. üstelik etkileniyor da ondan kötü anlamda. küfürlü konuşmaya başlıyor hareketler tuhaflaşıyor. ben de onu uyarma ihtiyacı hissediyorum.

karar veremiyor baksanıza. benim öyle bir arkadaşım olsa ben uzak dururum ondan ama o öyle değil. üstelik etkileniyor da ondan kötü anlamda. küfürlü konuşmaya başlıyor hareketler tuhaflaşıyor. ben de onu uyarma ihtiyacı hissediyorum.

Ya hu arkadasim adam kufurlu konusuyor diye arkadasiyla gorusmesine mi engel olacaksin? O da yarin arkadasin etek giyiyor diye senin biriyle gorusmeni engellesin o zaman. Hatta onu geciyorum erkek cekistiriyoruz diye kkya girmeni engellesin. Ayni mantiksizlik.
Onun yaptigi bastan sona hatali da sen de masum degilsin.

Ya hu arkadasim adam kufurlu konusuyor diye arkadasiyla gorusmesine mi engel olacaksin? O da yarin arkadasin etek giyiyor diye senin biriyle gorusmeni engellesin o zaman. Hatta onu geciyorum erkek cekistiriyoruz diye kkya girmeni engellesin. Ayni mantiksizlik.
Onun yaptigi bastan sona hatali da sen de masum degilsin.

öyle yapıyor ama. bir arkadaşım vardı kız biraz çapkın biraz. kızla pek samimiyetimiz yoktu ama ona rağmen görüşme onunla diyebildi. ve ben sonunda o kızla iletişimi tamamen kesmek zorunda kaldım...

merhaba... içinden çıkamadığım bir durumdayım. nişanlıyım ve nişanlımı seviyorum. 3 sene flört ardından 1 senedir nişanlıyız. sorun şu: nişanlım sürekli yalan söylüyor ! daha önce pek çok yalanlarına şahit oldum ve her seferinde özürler diledi bir daha olmayacak dedi ama hala devam ediyor. bunlar hep basit şeyler oluyor yani durumu düzgünce açıklasa bu hale gelmeyecek. yani ben şuraya gitme diyorum mesela tamam gitmeyeceğim söz diyor sonrasında yalan söyleyerek gidiyor başka yere gittiğini söylüyor. durumu açıklasa yine tolerans göstereceğim bir nebze ama yalan söyleyip hem benim dediğimi yapmış gibi idare ediyor hem de istediğini yapıyor. her seferinde özürler, bir daha olmayacaklar.. ama her seferinde yeniden oluyor. o zaman neden söz veriyor ki madem tutmayacak bildiğini okuyacak. son olayda yine özür diledi ama artık dedim ki güvenim çok kırıldı kalbimi de çok kırdın bilmiyorum beni nasıl ikna edersin nasıl telafi edersin bu olanları. her seferinde özür diledin tekrar oldu, demek ki özür dilemek bunların bir daha yaşanmayacağına bir teminat değil dedim. ben özür diledim şimdi senin de bir adım atman gerek falan diyor. tamam ayaklarıma kapansın demiyorum ama böyle bir özürle yırtabileceğini zannediyor ve ne yazık ki her özür dilenişten sonra tekrar yaşanıyor bunlar... bugün de aradım annesi açtı, telefonunu evde unutmuş çıktı geç geleceğini söyledi dedi. bunların hepsi bahane. bilerek bırakmıştır telefonu. benim peşine düşmemi istiyor. of çok gerginim :KK43:

bence çok kontrolcü bi yapın var oyüzden yalana alışmış...

Soyle bisey var evlenenlar cok iyi bilirlar evlendiktan sonra sevgili hayati az olsada bitecegini hayat daha cok zorlasaycegini.bu adam simdi o kader yalan konuşsa evlendikten sonra ne olacek?nisanliyiken geri dönüş var ama evlendikten sonra isler değişir.iyi düşün bu hayat senin

merhaba... içinden çıkamadığım bir durumdayım. nişanlıyım ve nişanlımı seviyorum. 3 sene flört ardından 1 senedir nişanlıyız. sorun şu: nişanlım sürekli yalan söylüyor ! daha önce pek çok yalanlarına şahit oldum ve her seferinde özürler diledi bir daha olmayacak dedi ama hala devam ediyor. bunlar hep basit şeyler oluyor yani durumu düzgünce açıklasa bu hale gelmeyecek. yani ben şuraya gitme diyorum mesela tamam gitmeyeceğim söz diyor sonrasında yalan söyleyerek gidiyor başka yere gittiğini söylüyor. durumu açıklasa yine tolerans göstereceğim bir nebze ama yalan söyleyip hem benim dediğimi yapmış gibi idare ediyor hem de istediğini yapıyor. her seferinde özürler, bir daha olmayacaklar.. ama her seferinde yeniden oluyor. o zaman neden söz veriyor ki madem tutmayacak bildiğini okuyacak. son olayda yine özür diledi ama artık dedim ki güvenim çok kırıldı kalbimi de çok kırdın bilmiyorum beni nasıl ikna edersin nasıl telafi edersin bu olanları. her seferinde özür diledin tekrar oldu, demek ki özür dilemek bunların bir daha yaşanmayacağına bir teminat değil dedim. ben özür diledim şimdi senin de bir adım atman gerek falan diyor. tamam ayaklarıma kapansın demiyorum ama böyle bir özürle yırtabileceğini zannediyor ve ne yazık ki her özür dilenişten sonra tekrar yaşanıyor bunlar... bugün de aradım annesi açtı, telefonunu evde unutmuş çıktı geç geleceğini söyledi dedi. bunların hepsi bahane. bilerek bırakmıştır telefonu. benim peşine düşmemi istiyor. of çok gerginim :KK43:

hiç gelemez erkekliğine laf yemeye. bu sefer olay onun yalanından çıkıp benim saygısızlığıma döner iş...

herhangi bir tartışma esnasında ses yükselirse hakaret olursa bunun yapan taraf saygısızlık yapmış oluyor ve eğer bunu yapan bensem o o kadar baskın oluyor ki sanki ben onun hatasından daha büyük bir şey yapmışım yeni suçlu ben olmuşum gibi. pişkin yani.

insanın aklına da türlü türlü sorular geliyor böyle demişti inanmıştım güvenmiştim o da yalan mı acaba, söz vermişti tutuyor mu acaba...

öyle yapıyor ama. bir arkadaşım vardı kız biraz çapkın biraz. kızla pek samimiyetimiz yoktu ama ona rağmen görüşme onunla diyebildi. ve ben sonunda o kızla iletişimi tamamen kesmek zorunda kaldım...

çok yıpratıcı oluyor gerçekten. örnek vereyim bir arkadaşı var nişanlımı kötü etkilediğini düşünüyorum adam iğrenç bir tip kızlara sarkar laf atar içki sigara içer küfürlü konuşur. o arkadaşınla samimi olma diyorum ben zaten samimi değilim ama aynı ortamda olmak zorundayız 1 sene mecbur idare ediyorum başka yardım alabileceğim kimse yok diyor ben de tamam dedim ama aranı mesafeli tut bari onun evine kalmaya falan gitme dedim tamam söz dedi. geçenlerde de bana bir akrabasına kalmaya gideceğini söyledi meğerse sonradan öğrendim ki o arkadaşına gitmiş. ben mi çok baskı yapıyorum şimdi?

"yalan"dan çok daha fazla probleminiz var
sürekli takiptesiniz, sürekli beyniniz meşgul
o sürekli baskın,
her dediğini yapıyorsunuz vs vs vs
bence olayları tek tek değil, bütün olarak ele alın ve hayatınıza, ilişkinize tekrar bakın

"yalan"dan çok daha fazla probleminiz var
sürekli takiptesiniz, sürekli beyniniz meşgul
o sürekli baskın,
her dediğini yapıyorsunuz vs vs vs
bence olayları tek tek değil, bütün olarak ele alın ve hayatınıza, ilişkinize tekrar bakın

BU KADAR GÜZEL ÖZETLENEBİLİRDİ...

yalan adamın g*t*ne yuva yapmış resmen sen bununla evlenirsen aldatılırsın demedi deme , özellikle neredesin neredeydin sorularına söylenen yalanlar bu işi bitir kesinlikle benden tavsiye , evlenirsen de ne kadar haklı oldugumu anlıycaksın.

yalan adamın g*t*ne yuva yapmış resmen sen bununla evlenirsen aldatılırsın demedi deme , özellikle neredesin neredeydin sorularına söylenen yalanlar bu işi bitir kesinlikle benden tavsiye , evlenirsen de ne kadar haklı oldugumu anlıycaksın.

Zaten birlikteliği boyuncada aldatılıyodur.Bu tarz adamlar gider parayla birlikte olur yine aldatır.Kadını kandırmayı da adamlıktan sanarlar.

alışkanlık artık onunkisi...iyi bir ders vermeli..mesela affetmemek gibi...

Yalan söylemeyi neden kendine zorunlu görüyor anlamadım. Sadece bu konuda mı böyle yalan konuşuyor?

Ciddi ciddi söyleyin bir daha yalan konuşursan biter ilişkimiz deyin bunu söyleyin. Sizi kaybedecek kadar önemlimiymiş gittiği yerler..

çok baskı yaptıysan gitme etme yapma su bu adam yalan söylemiştir.. söylemsi hos deil ama sanki sebin baskının da etkisi var gibi

Yapmayın arkadaşlar aldatma gibi bir şey olmadı ki kendisi de kızlara karşı mesafeli biridir dinine bağlı biridir böyle şeylere yaklaşmaz. Hele de parayla falan... Hiç cinsel birlikteliği olmadığını söylemişti. Hoş belki o da yalandır diyeceksiniz ama...

Yalan söylemeyi neden kendine zorunlu görüyor anlamadım. Sadece bu konuda mı böyle yalan konuşuyor?

Ciddi ciddi söyleyin bir daha yalan konuşursan biter ilişkimiz deyin bunu söyleyin. Sizi kaybedecek kadar önemlimiymiş gittiği yerler..

Bir şey yapma veya şuraya gitme diye rica ettiğim şeylerde çıkıyor yalanları hep. Öyle durup dururken her şeye yalan konuşmak değil. Ben bunu yapma diyorum konuşuyoruz kabul ediyor ama sonra öğreniyorum ki o şeyi yapmış bana da yalan söylemiş.

Bir şey yapma veya şuraya gitme diye rica ettiğim şeylerde çıkıyor yalanları hep. Öyle durup dururken her şeye yalan konuşmak değil. Ben bunu yapma diyorum konuşuyoruz kabul ediyor ama sonra öğreniyorum ki o şeyi yapmış bana da yalan söylemiş.

Ama illa aldatmasi gerekmiyor ayrilman icin. Ya evlenince hep boyle giderse dayanabilecek misin? Yalan ve Adamlik ikisi bir arada zor.

hepimiz zorda kalınca yalan söyleriz,ama bazı ınsnalar çok gereksız basit şeylere yalan söylüyor,örneğin erkek arkadaşımla buluşsam,ağbim arasa,yada yeğenlerım erkekle gezıyorum dıyemem,arakadaşal derim,bunun gıbı yalan,ama senın huy edınmış,kişilik bozukluğu var,

Back
X