evlilikte elbette gizli saklı olmamalı heleki maddi konularda szin çok iyi anlıyorum aynı şeyleri benim eşimde yapıyodu ki bana maaşını bile göstermiyordu sonuçta benim eşim kumar oynuyordu her ne kadar gizlesede gerçek buydu..
sizin eşinize gelirsek muhtemelen arkadaşlarıyla okey oynadı tabiiki para kondu ortaya ve eşinizde kaybetti sizin birşeylerin farkında olduğunuzun farkındadır sadece açıklama yapmak istemediği için işi kavgaya kadar götürecektir.siz birşey soracaksınız diye sıkıntısından tırnaklarını yemeye başlamıştır. size açıklama yapacak cesareti yoktur. heleki babasınında kumar alışkanlığını göz önünde bulundurursak kendiside zamanında kızmış biri olarak sizin vereceginiz tepkiden korkuyordur.
sürekli kendisine para ayırıyosa ve size söylemiyosa bunun altında kumarban başka birşey çıkacagını sanmıyorum ben inş. alışkanlık boyutuna varmamıştır. iyi takip edin eşinizi altından başka şeylerde çıkmasın üzülen siz olacaksınız yine..
inş. ben yanılıyorumdur inş. ailesine gönderiyordur yada size süpriz yapacaktır sevgililer gününde onun için yüklü miktarda para yok olmuştur...