Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ama kumarsa büyük tepki veririm kızımın rızkı
ben ailemde düzen gördüm
ama evlediğim aile tam tersi çıktı
bilmyorum ne yapacağımı
ne yapmaya çalıştığını inşallah altından kötü bişey çıkmaz
çıkarsa belkide bizim için artık sona gelindi
Arabanız varsa, belki benzin için olabilir..kızlar kafam biraz karışık eşim bana karşı dürüst olmuyor yada bana öyle geliyor
güvenimi sarstı bazı konularda içimden hep onu eleştriyorum her hareketine dikkat kesiliyorum
sebebiyse bana dürüst olmaması
kazandığım paranın bi kısmını ev kirası bi kısmını bakıcı parası kredi kartı borcu derken onun maaşı kalıyor oda Allah var getiriyor elime sayıyor fakat nedense her seferinde cüzdanının bi köşesine 400 - 500 tl bırakıyor nerden biliyosun derseniz güvenim sarsılmış bir kere kontrol etmekten kendimi alamıyorum ve sabah bi his yine bakmamı söyledi baktım cüzdandaki parası yok ben içime bi kurt düştü eve bişeyde almadı herhangi bi borcuda yok soramıyorumda ben ne yapmalıyım bu durumda ne zamana kadar kendi kendimi yiyecem bunun bir çözümü olmalı
Aynen öyle. İster konuşsun ister konuşmasın sen gerekli seyleri söyle, ondan sonrasını kendi bilir.
Birilerine yardım ediyor ya da biriktiriyor olabilir. Bu tür şeyler şüphe getirir ve insanı mahveder. Bence çok takıldığında sormalısın açıkça. Birbirinize hesap sorma hakkınız var
karşına alıp konuşmaktan başka çaren yok canım bu kurt içini yer bitirrir emin ol, sonucu ne olursa olsun senin içinin rahat olması için konuşmalısın..
belkide hiç tahmin edemediğimiz bir şey yapıyodur, bazen erkeklerin aklına gelen şeyleri biz düşünemeyebiliyoruz, belkide kendini boş yere üzüyosundur kimbilir bunları konuşarak öğrenebilirsin ancak..
Arabanız varsa, belki benzin için olabilir..
neden sormuyorsunuz bunu hoş bir dilde?
belki acil bi durum oldu...
belki bankaya yatırdı...
belki birine borç verdi...
o kadar çok belki var ki..
sormadan öğrenemezsin...
ha bu arada madem tuhaf buluyorsan arkadaşım yorum yapmama hakkına sahipsin
dikkat edersen yapmadım zaten.
seviyenden şüphe ettim doğrusu yorum yapmadında ben başka konudan alıntımı yaptım
bal gibi konumun içine yorum yaptın iyi yada kötü
bence sen vakit geçirmek için konu açmışsın.benim bir yorumuma bu kadar takıldıgına göre kocanın yaptıklarına da fazlasıyla takılmışsındır.bir şeyi atlayacagını sanmıyorum.burdaki kişilerin boşuna zamanını alma
böyle içine dert olacağına bence açık açık konuşmalısın tatlı dille,hiç bir zaman olayların yada soru işaretlerin üzeri kapanmamalı diye düşünüyorum...çözülmeyen her sorun başka sorunu doğuruyor hep...
kızlar kafam biraz karışık eşim bana karşı dürüst olmuyor yada bana öyle geliyor
güvenimi sarstı bazı konularda içimden hep onu eleştriyorum her hareketine dikkat kesiliyorum
sebebiyse bana dürüst olmaması
kazandığım paranın bi kısmını ev kirası bi kısmını bakıcı parası kredi kartı borcu derken onun maaşı kalıyor oda Allah var getiriyor elime sayıyor fakat nedense her seferinde cüzdanının bi köşesine 400 - 500 tl bırakıyor nerden biliyosun derseniz güvenim sarsılmış bir kere kontrol etmekten kendimi alamıyorum ve sabah bi his yine bakmamı söyledi baktım cüzdandaki parası yok ben içime bi kurt düştü eve bişeyde almadı herhangi bi borcuda yok soramıyorumda ben ne yapmalıyım bu durumda ne zamana kadar kendi kendimi yiyecem bunun bir çözümü olmalı
konu baslığı gibi sende eşine dürüst ol bence:) açıkça söyle böyle bir para gördüm de veya ondan para iste bakalım ne dicek ... ayrıca aldığı maaşı bilmiyormusun? neden eksik oldunu sor
ben de açıkçası 14 şubat ta hediye için sakladığını düşünüyodum bide düşünün ben kamudayım o özelde şuan işsiz küçük bi ilçedeyiz bir çay ocağında sürekli vakit geçiriyr arkadaşlarına güvenmiyorum açıkçası içim hiç rahat değil
konuyla alakalı olarak dün akşam eşimle konuştum sakin sessiz yumuşakça sordum
dedim bi miktr para görmüştüm şimdi yok
o benim değildi dedi
istanbuldan erken gelen bi arkadaşı vardı
onun kalan parasını eşime vermişler
oda pazartesi günü adamın yeğeniyle karşılaşıp vermiş
bu sefer yanıldım sanırım içimden bi oh çektim kumar olayı olmasında dedim
çok şükür bak demiştim sana erkekler bizim düşünemeyecegimiz şeyleri yapabiliyolar bizlerde neler neler kurduk yahuu :))
burdan şu anlaşılıyor ki bizlerin erkeklere karşı hiç ama hiç güvenimiz kalmamış..
senin adına çok sevindim.. inş. böyle birşeyi yeniden yaşamazsın canım...