• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dürüst olun ve söyleyin ben deli miyim bu yaptığım aşırı mi?

herhangi bi siyasi görüsü savundugumdan degil de muhalet partili fakir yok mu bu ülkede? onlara aciyip iktidari savunan fakirlere acimiyor musunuz?
Yok canim. Muhalifler hep aydin ve zengin ve cokca unutkan okuyorlar. Garipler, dilenciler, yobazlar da iktidar yanlisi koyunlar...milleti dilenci yapan da onlar! Varmiydi hic dilencimiz? Ya gidin alla
Pardon da o cocugu ve ailesini taniyo musunuz ki iktidar partiye oy verdigine bu kadar eminsiniz
Propaganda icin uygun bi konu degil bence
şizofreni bir yaklasık gostermıs arkadasımız. Agzı kokan herkes ıktıdar yanlısı ya. Bu memlekette dılenenler de yeni turedi zaten. Meclis onunde Daktilolar firlatilip, ulke hortumlanirken, bir gece de iflaslari yuzunden onlarca intiharlar yasanirken herkes cok zengin ve huzurlu ve rahatti oyle mi? tepeden bakmayi ne cok seviyorsunuz. Umarim hep sadece bakarsiniz...

Bu yazdıklarınızdan dolayı sizi kınıyorum. İncitici, ayrıştırıcı, ötekileştirici...

Ayrıca bu konu ile siyasetin ne alakası var...

Söylemlerinizde saygıya dikkat edin.
Tekrarliyorum. Allah bu vatani sizin elinize dusurmesin. Maddi durumu iyiyse " ulkeyi soydular da boyle zenginler" doyorsunuz. Fakır tazı! İse de " dıze mustehak denıyor. Sızı sızofrenıler sızı

Cok guzel bir davranıs yapmıssınız asıl szinki insanlık vicdanlılık o ise cocugunun eski kıyafetini bile vermeyecek kadar bos insan

İnsanlığını sorguladığınız adam oğlunun küçülenlerini köye göderiyormuş yahu. Herhalde köyün müzesine değil, değil mi? Oradaki çocuklara gönderiyor. Bu adam zaten ihtiyaç sahibine düzenli yardım yapıyor yani. Acaba bu adamı burada insanlıktan nasibini almamış bir adam gibi lanse etmeye utanmadınız mı? Sizden çok daha insanlık sahibi bence. Yardım edeceği insanı bilinçli seçiyor hem de, gayet normal. Siz ise elaleme dolup oturup ağlamayı insanlık, vicdan sanıyorsunuz. Hareketinizin kimseye hayrı yok zira. Aksine, aşırılık ve saçmalıkmış, evet. Tüm yorumlarınızı okuyunca bu kanıya vardım.

Back
X