Zamanla otururbunu nasıl anlatsam pek bilmiyorum mesela yaptığım bir şeyle anılmak, sürekli eyeliner kullanmak gibi, ya da klasikleşmiş bir davranışım bir sözüm bile yok. belirli bir duruşum yok gibi düşünüyorum. insanlar sadece iyi niyetli komik biri olduğumu söylüyorlar. kendimi çok silik biri gibi hissediyorum bunu yeni yeni kendime itiraf edebiliyorum ama öyle. insanların aa işte bu sellynin seveceği bir şey tam sellynin hareketi diyebileceği bir şeyim, böyle ortamda yokluğumun hissedileceği hiçbir şeyim yok. ezik hissediyorum yaşım 19
Belki de herkeste olan sen de olmayinca fark yaratırsın?bunu nasıl anlatsam pek bilmiyorum mesela yaptığım bir şeyle anılmak, sürekli eyeliner kullanmak gibi, ya da klasikleşmiş bir davranışım bir sözüm bile yok. belirli bir duruşum yok gibi düşünüyorum. insanlar sadece iyi niyetli komik biri olduğumu söylüyorlar. kendimi çok silik biri gibi hissediyorum bunu yeni yeni kendime itiraf edebiliyorum ama öyle. insanların aa işte bu sellynin seveceği bir şey tam sellynin hareketi diyebileceği bir şeyim, böyle ortamda yokluğumun hissedileceği hiçbir şeyim yok. ezik hissediyorum yaşım 19
İnsanlar hakkımda ne düşünüyordur, beni nasıl görüyorlardır düşüncesinden uzaklaşarak başlayabilirsin meselabunu nasıl anlatsam pek bilmiyorum mesela yaptığım bir şeyle anılmak, sürekli eyeliner kullanmak gibi, ya da klasikleşmiş bir davranışım bir sözüm bile yok. belirli bir duruşum yok gibi düşünüyorum. insanlar sadece iyi niyetli komik biri olduğumu söylüyorlar. kendimi çok silik biri gibi hissediyorum bunu yeni yeni kendime itiraf edebiliyorum ama öyle. insanların aa işte bu sellynin seveceği bir şey tam sellynin hareketi diyebileceği bir şeyim, böyle ortamda yokluğumun hissedileceği hiçbir şeyim yok. ezik hissediyorum yaşım 19
Yaş 19 ya o yüzden böyle hissediyorsun canım benim. Komik biriymişin buda bir duruş neşeli ☺ yaniiii demem o ki cokkktaaa önemli şeyler değil bunlar ya ohooo hayat yeni başlıyor kolay gelsin.bunu nasıl anlatsam pek bilmiyorum mesela yaptığım bir şeyle anılmak, sürekli eyeliner kullanmak gibi, ya da klasikleşmiş bir davranışım bir sözüm bile yok. belirli bir duruşum yok gibi düşünüyorum. insanlar sadece iyi niyetli komik biri olduğumu söylüyorlar. kendimi çok silik biri gibi hissediyorum bunu yeni yeni kendime itiraf edebiliyorum ama öyle. insanların aa işte bu sellynin seveceği bir şey tam sellynin hareketi diyebileceği bir şeyim, böyle ortamda yokluğumun hissedileceği hiçbir şeyim yok. ezik hissediyorum yaşım 19
Ahhhh keşke o zamanlara geri dönebilsek değil miBelki de herkeste olan sen de olmayinca fark yaratırsın?
Ne güzel yaşın var kendine bunlari dert edecegine yasını bana ödünç verir misin acaba
Selly sen bence harika bir kızsın
Daha çok gençsiniz ondan olabilir mi acaba ?bunu nasıl anlatsam pek bilmiyorum mesela yaptığım bir şeyle anılmak, sürekli eyeliner kullanmak gibi, ya da klasikleşmiş bir davranışım bir sözüm bile yok. belirli bir duruşum yok gibi düşünüyorum. insanlar sadece iyi niyetli komik biri olduğumu söylüyorlar. kendimi çok silik biri gibi hissediyorum bunu yeni yeni kendime itiraf edebiliyorum ama öyle. insanların aa işte bu sellynin seveceği bir şey tam sellynin hareketi diyebileceği bir şeyim, böyle ortamda yokluğumun hissedileceği hiçbir şeyim yok. ezik hissediyorum yaşım 19
Ben 30 yaşındayım ben de öyle hissediyorum. Bi sesim güzel bi de poğaçam sevilir o kadar. Arkadaşım da yok. Eşimin iş arkadaşlarıyla arkadaşlık etmeye çalışıyorum çok yalnız hissediyorum...bunu nasıl anlatsam pek bilmiyorum mesela yaptığım bir şeyle anılmak, sürekli eyeliner kullanmak gibi, ya da klasikleşmiş bir davranışım bir sözüm bile yok. belirli bir duruşum yok gibi düşünüyorum. insanlar sadece iyi niyetli komik biri olduğumu söylüyorlar. kendimi çok silik biri gibi hissediyorum bunu yeni yeni kendime itiraf edebiliyorum ama öyle. insanların aa işte bu sellynin seveceği bir şey tam sellynin hareketi diyebileceği bir şeyim, böyle ortamda yokluğumun hissedileceği hiçbir şeyim yok. ezik hissediyorum yaşım 19
Bende çocukkenden beri sinirliligimle fevriligim dik basliligimla anilirim. Adımın hevtigi her ortamda muhakkak anlaşılmaz bir tip oluşumun konusu geçer. İyi birşey değil çokta merak etmebunu nasıl anlatsam pek bilmiyorum mesela yaptığım bir şeyle anılmak, sürekli eyeliner kullanmak gibi, ya da klasikleşmiş bir davranışım bir sözüm bile yok. belirli bir duruşum yok gibi düşünüyorum. insanlar sadece iyi niyetli komik biri olduğumu söylüyorlar. kendimi çok silik biri gibi hissediyorum bunu yeni yeni kendime itiraf edebiliyorum ama öyle. insanların aa işte bu sellynin seveceği bir şey tam sellynin hareketi diyebileceği bir şeyim, böyle ortamda yokluğumun hissedileceği hiçbir şeyim yok. ezik hissediyorum yaşım 19
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?