duruşumun olmadığını hissediyorum

selly64

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
20 Mart 2021
527
276
53
bunu nasıl anlatsam pek bilmiyorum mesela yaptığım bir şeyle anılmak, sürekli eyeliner kullanmak gibi, ya da klasikleşmiş bir davranışım bir sözüm bile yok. belirli bir duruşum yok gibi düşünüyorum. insanlar sadece iyi niyetli komik biri olduğumu söylüyorlar. kendimi çok silik biri gibi hissediyorum bunu yeni yeni kendime itiraf edebiliyorum ama öyle. insanların aa işte bu sellynin seveceği bir şey tam sellynin hareketi diyebileceği bir şeyim, böyle ortamda yokluğumun hissedileceği hiçbir şeyim yok. ezik hissediyorum yaşım 19

Bu yaşlardan sonra zaten belli bir beğeni, karakter yavaş yavaş şekillenmeye başlar. Eğer siz bunu kendinizde dert ettiyseniz doğru yoldasınız. Kendinizi tanımak için daha çok çaba gösterin. Kendinize yaptığınız yatırım en doğru yatırımdır.

Zamanla oturur Daha siz kendinizi yeni yeni tanıyorsunuz keşfediyorsunuz, bu durumun bile henüz yeni farkına varmışsınız. Pandemi ile birlikte sosyal hayattan 2 yılımız silindi e sizinkini silince geriye zaten 17 yaş kalıyor, öyle olunca kendinizi sosyal ortamlarda tanımanız da tanıtmanız da şimdilik erken Bir universite hayatınız olsun aileden uzakta bakın kendinizi daha nasıl başka hissediyorsunuz ya da iş hayatına atılın daha kendinizle ilgili neler keşfedeceksiniz..

Sadece siz değil, Bulunduğunuz arkadaş ortaminin yapısı ile alakalı biraz da. 20li yaşların başında kendimi silik, beceriksiz olarak nitelendirirdim ama 30lu yaşlarda hayır demesini öğrendim, daha kolay kendimi ifade edebildim.

Kendinizi geliştirmek için farklı arkadaş grupları kitaplar öneririm size.

Insanların ne düşündüğünü nerden biliyorsunuz.
Bir insanı tanımak bazen bir ömür sürüyor.
Ki karakter tutum davranış sizin deyimizle imzanizin oluşacağı yaşlar daha lise ve sonrası başlıyor.
Daha 19 yaşındasınız. Asıl bundan sonra şekillenecek her şey.
Benim içinde o yaşlarda kimse birsey demezdi. Ama şimdi 34 yaşındayım ve insanlar diyor Ki sen eskiden beri hep çok azimliydin hirsliydin dikkafaliydin gibi gibi.
Daha ben bunları yeni duyuyorum.
Ayrıca( bence en önemlisi de bu) kendinizi bir kalıba sokmaya calismayin. Zamanla insanlar kimin ne olduğunu çözüyor. Rol yapılan şeyin devamı olmaz ama asıl olan seyin surekliligi çok olur ve ömür boyu unutulmaz.
Bırakın dağınık kalsın kendiniz gibi olun en kötü ihtimal selly64 u dağınık bilsin insanlar

Daha yavaş yavaş karakteriniz şekilleniyor oturuyor. Kendinizi daha iyi tanımaya keşfetmeye başlıyorsunuz ve bence insanın gelişim serüveni ölene kadar tamamlanmıyor. Sizin de zaman geçtikçe farklı zevkleriniz olacak. Okul iş hayatı derken farklı bakış açıları geliştireceksiniz. Bu da davranışlarınıza yansıyacak tabiki. Yani biraz zaman :)

Mutlaka sevdiğiniz birşey vardır ne bileyim Kore dizisi seversin bir müzik türü seversin bir roman türü seversin bir giyim tarzı seversin filan filan. O konuda derinleşin ve ambiyansı tarzınıza doğru taşıyın, mesela Kore dizisi seviyorsanız oradaki giyim tarzlarından bir şeyleri günlük giyime taşıyın mesela. Böylece sizi akılda tutucu bir imgeniz oluşur

Söyle düsünüyorum sahsen: 19 yasinda daha yeni yeni kendimizi kesfediyoruz. Oda buna maddi manevi firsatimiz varsa. Mesela benim kendi giyim tarzimi daha yeni buldum diyebilirim. Yas 38. Biz kendimiz olmayi önce ögrenmemiz lazim.mesela en cok neyi seviyorum? Neleri denemek isterim. Asla yakinindan gectigim.seyler neler? Bizi özel kilan kendimizi kesfedip hayata gecirmek. Ben buna maalesef gec basladim, cünkü dış etkenler coktu, ama simdi kendimi daha iyi tanidigim icin kendimi daha iyi ifaade edebiliiyorum.

Ha birde bana göre hayatta duruşu olmayan insanlar kim biliyor musunuz. Oyun hamuru kıvamında insanlar varya.istediginiz şekli verebildiginiz.
Mesela bir yere giderseniz grubun büyük çoğunluğu kahve sipariş etti diye kahve sevmemenize ragmen kahve icersiniz.
Erkek arkadaşım sarışın seviyor diye saçını sarıya boyatirsin.
Arkadaslarin seni gerikafali bulmasin diye sevdigin türküyü değilde içinde bir kelime anlamadigin yabancı şarkıyı dinlersin.
Işte o zaman bir durusun olmaz. Kimse senin ne olduğunu çözemez.
Kahve sevmiyorsan sevdiğin icecegi söylersen esmersen esmerlikten mutlu olursan sevdigin turkuyu bagira bagira soylerken karsi tarafa da saygi duyarsan bu dunyada bir imzan olur

Belki de herkeste olan sen de olmayinca fark yaratırsın?
Ne güzel yaşın var kendine bunlari dert edecegine yasını bana ödünç verir misin acaba
Selly sen bence harika bir kızsın

İnsanlar hakkımda ne düşünüyordur, beni nasıl görüyorlardır düşüncesinden uzaklaşarak başlayabilirsin mesela

Anın kıymetini bilip kendini önemsediğin zaman gerisi gelir

Ezik hissetme 19 yaşın getirdiği bunalım, at üstünden gitsin, herkesle aynı olmak zorunda değilsin. Sadece biraz zaman ver kendine...

hepinize cok tesekkur ederim..galiba tam kendimi taniyamadigim icin boyle hissediyorum

Yaş 19 ya o yüzden böyle hissediyorsun canım benim. Komik biriymişin buda bir duruş neşeli ☺ yaniiii demem o ki cokkktaaa önemli şeyler değil bunlar ya ohooo hayat yeni başlıyor kolay gelsin.

Belki de herkeste olan sen de olmayinca fark yaratırsın?
Ne güzel yaşın var kendine bunlari dert edecegine yasını bana ödünç verir misin acaba
Selly sen bence harika bir kızsın
Ahhhh keşke o zamanlara geri dönebilsek değil mi

Daha çok gençsiniz ondan olabilir mi acaba ?
Hele Üniversiteye gidin, Akademik eğitimin yanında dil öğrenmeye çalışsanız bir kaç kulübe girseniz, farklı farklı ortamlara girseniz fikriniz çok değişecek..

Daha ayakları üzerinde ve özgüvenli hissedeceksiniz.

Son düzenleme:
Ben 30 yaşındayım ben de öyle hissediyorum. Bi sesim güzel bi de poğaçam sevilir o kadar. Arkadaşım da yok. Eşimin iş arkadaşlarıyla arkadaşlık etmeye çalışıyorum çok yalnız hissediyorum...

Bende çocukkenden beri sinirliligimle fevriligim dik basliligimla anilirim. Adımın hevtigi her ortamda muhakkak anlaşılmaz bir tip oluşumun konusu geçer. İyi birşey değil çokta merak etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…