Peygamber efendimiz (s.a.v.)a.s. sogan ve sarimsak yiyenlerin agzindan kötü koku geliyor diye mescide girmelerini yasaklar, girdikleri takdirde cikartilmalarini istermis...cemat rahatsiz oluyor diye...
Kendisi her zaman mis gibi kokar temizlige cok önem verir ve ümmetinede bunu her zaman söylermis...
Bosuna Temizlik imandan gelir diye demiyoruz....a.s
Toplu taşıma araçlarını bilirsiniz; balık istifi gibidir.
Adamlar 3 kuruş fazla kazanmak için, 15 kişilik araca , 30 kişiyi çekinmeden alır ! hAtta fazlasını !
Kıyıya köşeye sıkışanların sıcak havalarda vay haline !!
Henüz 2 gün önce eve gitmek için dolmuşa bindim.
tüm koltuklar dolana kadar bekledik durakta. Sonra yol aldık.
Ayakta yolcu almak yasak güya; Kimin umurunda !
İkinci durakta; oturan yolcu sayısı kadar yolcu alındı :)
İçlerinde bir bayan arkadaşım vardı. Kenarda oturan beylerden biri yer verdi.
Kızcağız oturdu ama; nasıl !!
Ayakta kalan beylerin tutunabilmek için sağa sola uzanan kollarının altından sızan kokular !!
Anladım tabi halinden, bana bile o kadar ulaştığına göre ; onu düşünemiyorum !
Yanımdaki arkadaş inince o oturdu.
Bu konuyu konuştuk :)
Söylenmeli mi ?? söylenmemeli mi ??
Söylenmeli dedik ama; nasılını bulamadık !!
Söylense de anlamazlar ki !!
Allah yaz boyunca yardımcımız olsun...
kelimesi kelimesine katılıyorum
temizlenmek bu kadar mı zor yaklava:
Peygamber efendimiz (s.a.v.)a.s. sogan ve sarimsak yiyenlerin agzindan kötü koku geliyor diye mescide girmelerini yasaklar, girdikleri takdirde cikartilmalarini istermis...cemat rahatsiz oluyor diye...
Kendisi her zaman mis gibi kokar temizlige cok önem verir ve ümmetinede bunu her zaman söylermis...
Bosuna Temizlik imandan gelir diye demiyoruz....a.s
Nasil söylenebilirki???CADIARZU
Kardesim kusura bakma ama resmen burnumun diregi sizladi...hemen evine git bir dus al güzel bir koku sürün...bak tüm ümmeti muhammed senden rahatsiz oldu...belki kendin fark etmedin seni uyarmayi bir insanlik görevi olarak gördüm...
Nasil sizce????????????:enbuyukkk:
O halde tanımaklarımıza bunu nasıl söylerizi bulalım hep beraber :)
Gülse diyor ki ; "Terlemişsiniz herhalde, sıcak tabii, ama belki kendiniz fark etmiyorsunuz, koku var!"
BUNU GELıŞTıRMELı :)
Nasil söylenebilirki???CADIARZU
Kardesim kusura bakma ama resmen burnumun diregi sizladi...hemen evine git bir dus al güzel bir koku sürün...bak tüm ümmeti muhammed senden rahatsiz oldu...belki kendin fark etmedin seni uyarmayi bir insanlik görevi olarak gördüm...
Nasil sizce????????????:enbuyukkk:
bence bi tane roll-on hediye etmeli en güzel kokanından yada sabun ve deodaranttan oluşan bir paket verirkende yaz aylarında etrafa hoş kokular yayamka lazım tabii demek lazım :dance::enbuyukkk: hani yeni doğan paketi oluyo ya bebeklere buda ter kokan paketi olarka hazırlnamabilir:
hahahahah koptum ya ben bunu gülmekten söyleyemem kikarşımdakineeee:roflol::roflol: harkasın valla ne diyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?