Evet sana güvenmiştim ve inanmıştım.. Senin için yapmayacağım şey de yoktu.. Evine götürdüğün ekmek bile benim alnımın teriydi helaldi!! Ailenin onca ahlaksızlığını senin yüzüne vurmadım.. Seni annene rağmen kabul ettim, çocuk gibi bağrıma bastım... Adi suçtan cezaevine girdin.. 9 ay ben baktım sana.. İnanmadım yaptığına.. Senin için savcılık avukat neresi varsa koşturdum... Sana yetim aylığımla orda baktımm..! Aman ezilmesin aman hor görmesinler 4 duvar arasında diye..! Nice sayfalarla yalanlar yazdım ailenle ilgili bana eziyet etmiyorlar diye..! Demedim ki sana annen beni hizmetçi gibi kullanıyor, kardeşim dediğin insanla adımı çıkardı diye..! Sırf sen üzülme diye oralarda eli kolu bağlı hissetme diye yüzüne güldüm arkandan ağladım..! Oturup bütün ailen arkamdan iş çevirdi seni bekledim... Çıktığında gel beni onlardan kurtar diye, benim hakkımı savun onları sustur diye... Sırf 5 dakka görebilmek için seni savcıya nasıl yalvardığımı bildin mi hiç?? Açık görüşün olduğunda sabah 6 da yola çıkıp numara alıp eve dönmek, görüş saatinde de senin o lanet aileni yataklarından kaldırıp cezaevine getirmek nedir bildin mi??? Ama sen ne yaptın??? Sen benim namusuma laf ettin... Sen benden yana şüpheye düştün ey nankör..! Sana verdiğim her bir emek haram zıkkım olsun..! Rabbime havale ederek çıktım o gün görüşten... 2 damla göz yaşı akıttım sana ve sen bittin... Mahfettiğin hayatımı toparlamak için kaç ayım harcandı biliyor musun gamsız!! Diplere düştüm, ahlar ettim.. Elimden tutacak dal mı vardı yanımda.... Sonra hayatımın en büyük destekçisini buldum... Şimdi onu çok seviyorum... Ve onunlayken hiçbir yaram sızlamıyor... Peki sen neden deli gibi mektuplar atıyorsun...! Boşuna uğraşma cevap gelmez benden sana günahkar..! Onca insan sosyal ağlardan ulaşmaya çalışıyor bana... Derdin ne senin... Çektirdiklerin yetmedi mi..! Son mektubunda "sana yanlış yaptım affet" demekle geçti mi herşey... Kabusum oldu seni tanıdığım anlar bana.... Şimdi git..... Ve sana layık 3 kuruşluk ailenin haram yoldan verdiği paralarla o 4 duvar arasında çıkış gününü bekle Allahsız..!!
Evet arkadaşlar yaşadıklarımı ona kinimi kusarak anlattım sizlere.. 4 bir yandan kudurmuşlar gibi çevresi bana ulaşmaya çalışıyor.. Ama ben istemiyorum... Şuan hayatımda birisi olduğunu biliyor... Ve tahminimce o delikten çıkınca peşime düşecek... Yakamı bırakmayacak.. Nasıl bir yol izlemeliyim sizce??