Düş Yakamdan Günahkar..!

allah çektiklerinin karşılığını vermiş ondanda ailesindende kurtulmuşsun

Böyle bir pisliğe yardımcı olduğunuz için kendinizden nefret ediyor olmalısınız..O kızın günahı neydi?

Hiç de kendimden nefret etmiyorum.. O anki pozisyonumda durumumda onu suçsuz bildiğimde tabiki yardım edecektim.. Biliyorsam ki suçu yok yüz üstü de bırakacak halim yoktu... Elimden birşey gelse zaten kıza yardım edicem.. Fakat kız onu seviyorum bana dönsün diye sayıklıyor hala! Bu durumda ben ne yapabilirim sorması ayıp???

Evet herşeyi olduğu gibi anlattım.. İzlemede henüz.. Hatta mektuplara sinirlendiği için ben cevap yazıcam falan dedi, ben de istemedim yazmasını.. Annem ve ben yaşıyoruz sadece..

Annem biliyor, ablalarım biliyor bir de tam ayrıntılı olmasa da dayım.. Hatta dayım geldiğinde sorar rahatsız eden var mı o taraftan diye.. Ama somut birşey olmadığı için yok diyordum hep..

kimseden bişey saklamamş olmanız çok güzel sizin yararınıza umarım korktuğunz şeyler başınıza hiç gelmez allah yardımcınız olsunn..bu memleketin kanunu var polisi var şikayet edersinz ciddi bi sorun olursada..çok şanslısınzki kurtulmşsunuz o çevredenn

kimseden bişey saklamamş olmanız çok güzel sizin yararınıza umarım korktuğunz şeyler başınıza hiç gelmez allah yardımcınız olsunn..bu memleketin kanunu var polisi var şikayet edersinz ciddi bi sorun olursada..çok şanslısınzki kurtulmşsunuz o çevredenn

iyi-kötü mutlaka çevremle paylaşırım ilerde Allah korusun birşey olduğunda müdahale edebilsinler yahut " ben biliyorum" diyebilsinler diye.. Evet yorumları okuyunca kurtulduğuma sevinmeme bir kez daha hak verdim.. Evet en ufak bir girişimde polise gideceğim..

Yani o bahsettiğin kızla duygusal bağlarıda olmuş hayatında sen varken
Daha sonrada tecavüz olyı olmuş hadi yaptıgın emekleri filan bırakta sana karşı bunca adiliği yapıp hala senden hesap sormayamı kalkıcak utanmadan
Bence Şehrini değiştirmekten başka çaren yok gibi yada yaptıklarını yüzüne söyleyip kendi yaptıklarınıda beni hakediyomusun diye sor
Belki farkında değil hala kendi yanlışlıklarının yada senin fedakarlıklarının
Şimdi kendini aldatılmış zor durumda bırakılmış zavallı halde görüyodur sana kin besliyodur kesin
Hataları gözüne gözüne sokulmalı..

Yani o bahsettiğin kızla duygusal bağlarıda olmuş hayatında sen varken
Daha sonrada tecavüz olyı olmuş hadi yaptıgın emekleri filan bırakta sana karşı bunca adiliği yapıp hala senden hesap sormayamı kalkıcak utanmadan
Bence Şehrini değiştirmekten başka çaren yok gibi yada yaptıklarını yüzüne söyleyip kendi yaptıklarınıda beni hakediyomusun diye sor
Belki farkında değil hala kendi yanlışlıklarının yada senin fedakarlıklarının
Şimdi kendini aldatılmış zor durumda bırakılmış zavallı halde görüyodur sana kin besliyodur kesin
Hataları gözüne gözüne sokulmalı..

Evet canım öyle... Onu bende düşündüm aslında.. Hiç olmadı illa konuşalım diye kapıma gelicektir.. O zaman yaptıklarını yüzüne vurup hangi birinde kendini savunacaksın deyip birşey demesine fırsat bırakmamayı düşündüm.. Olabilir yani en azından yediremez dicek lafı olmadığını anlar sonrasında da kendisi gidebilir diye düşündüm bende..

Ben boyle bir insanla yuz yuze gelmeye korkarim acikcasi. Madem o kadar mektup atiyor, bir mektup da ben yazar, butun icimdekini dokerdim. "Beni anlamani bekliyorum" gibilerinden yumusatici birseyler de eklerdim sonuna. Hayatta en korktugum seylerden birisidir boyle birinin basima bela olmasi.

Evet canım öyle... Onu bende düşündüm aslında.. Hiç olmadı illa konuşalım diye kapıma gelicektir.. O zaman yaptıklarını yüzüne vurup hangi birinde kendini savunacaksın deyip birşey demesine fırsat bırakmamayı düşündüm.. Olabilir yani en azından yediremez dicek lafı olmadığını anlar sonrasında da kendisi gidebilir diye düşündüm bende..

Bence uzaktan seni gözetleyen biri olmalı konuşurken
İnat edersen ve onunla muhattap olmazsan hırs yapar kötü şeyler olabilir ama konuşursan faydalı gibi
Yinede insan bişey diyemiyor canım en iyi sen bilirsin tanırsın nasıl davranman gerektiğini sana zarar verebilirmi..??

Evet sana güvenmiştim ve inanmıştım.. Senin için yapmayacağım şey de yoktu.. Evine götürdüğün ekmek bile benim alnımın teriydi helaldi!! Ailenin onca ahlaksızlığını senin yüzüne vurmadım.. Seni annene rağmen kabul ettim, çocuk gibi bağrıma bastım... Adi suçtan cezaevine girdin.. 9 ay ben baktım sana.. İnanmadım yaptığına.. Senin için savcılık avukat neresi varsa koşturdum... Sana yetim aylığımla orda baktımm..! Aman ezilmesin aman hor görmesinler 4 duvar arasında diye..! Nice sayfalarla yalanlar yazdım ailenle ilgili bana eziyet etmiyorlar diye..! Demedim ki sana annen beni hizmetçi gibi kullanıyor, kardeşim dediğin insanla adımı çıkardı diye..! Sırf sen üzülme diye oralarda eli kolu bağlı hissetme diye yüzüne güldüm arkandan ağladım..! Oturup bütün ailen arkamdan iş çevirdi seni bekledim... Çıktığında gel beni onlardan kurtar diye, benim hakkımı savun onları sustur diye... Sırf 5 dakka görebilmek için seni savcıya nasıl yalvardığımı bildin mi hiç?? Açık görüşün olduğunda sabah 6 da yola çıkıp numara alıp eve dönmek, görüş saatinde de senin o lanet aileni yataklarından kaldırıp cezaevine getirmek nedir bildin mi??? Ama sen ne yaptın??? Sen benim namusuma laf ettin... Sen benden yana şüpheye düştün ey nankör..! Sana verdiğim her bir emek haram zıkkım olsun..! Rabbime havale ederek çıktım o gün görüşten... 2 damla göz yaşı akıttım sana ve sen bittin... Mahfettiğin hayatımı toparlamak için kaç ayım harcandı biliyor musun gamsız!! Diplere düştüm, ahlar ettim.. Elimden tutacak dal mı vardı yanımda.... Sonra hayatımın en büyük destekçisini buldum... Şimdi onu çok seviyorum... Ve onunlayken hiçbir yaram sızlamıyor... Peki sen neden deli gibi mektuplar atıyorsun...! Boşuna uğraşma cevap gelmez benden sana günahkar..! Onca insan sosyal ağlardan ulaşmaya çalışıyor bana... Derdin ne senin... Çektirdiklerin yetmedi mi..! Son mektubunda "sana yanlış yaptım affet" demekle geçti mi herşey... Kabusum oldu seni tanıdığım anlar bana.... Şimdi git..... Ve sana layık 3 kuruşluk ailenin haram yoldan verdiği paralarla o 4 duvar arasında çıkış gününü bekle Allahsız..!!

Evet arkadaşlar yaşadıklarımı ona kinimi kusarak anlattım sizlere.. 4 bir yandan kudurmuşlar gibi çevresi bana ulaşmaya çalışıyor.. Ama ben istemiyorum... Şuan hayatımda birisi olduğunu biliyor... Ve tahminimce o delikten çıkınca peşime düşecek... Yakamı bırakmayacak.. Nasıl bir yol izlemeliyim sizce??

öncelikle geçmiş olsun yaşadıklarınız için inşallah tamamen kurtulursunuz bu seviyesiz insanlardan ,daha sonrasında size bir tavsiyem olsun kimsye hakettiğinden fazla değer vermeyin sizin en büyük hatanız bu olmuş

Bence uzaktan seni gözetleyen biri olmalı konuşurken
İnat edersen ve onunla muhattap olmazsan hırs yapar kötü şeyler olabilir ama konuşursan faydalı gibi
Yinede insan bişey diyemiyor canım en iyi sen bilirsin tanırsın nasıl davranman gerektiğini sana zarar verebilirmi..??

İşte akıl akıldan üstündür derler.. Gözetleme işi çok mantıklı.. En azından olaya anında müdahale edilebilir bu durumda.. Bana zarar verebilir mi emin değilim.. Aslında ben oldukça çirkefimdir.. O zamanlarda benim vereceğim tepkilerden çekinen biriydi.. Şiddete eğilimi yok diyemem çünkü tekme tokat kavga ettiğimizi de bilirim.. Yani ben asla pasif kalmam böyle birşeyde korkum da olmaz.. Fakat inanır mısın canım içeri girdikten sonra yürüyüşü bile değişmişti.. Konuşması falan.. Bana bile sevgi sözcükleri hitap ederken tabir-i caizse atarlı konuşurdu.. Orda ayakta durmanın bir rolü diye düşünüyordum bunu.. Son mektubunda çıksam da geri geleceğim yer burası yazmıştı.. Acaba ben mi üstüme alınmalıyım yoksa şikayet etti diye o kızdan mı bahsediyor çözemedim..

öncelikle geçmiş olsun yaşadıklarınız için inşallah tamamen kurtulursunuz bu seviyesiz insanlardan ,daha sonrasında size bir tavsiyem olsun kimsye hakettiğinden fazla değer vermeyin sizin en büyük hatanız bu olmuş

Teşekkür ederim svc.. Kesinlikle haklısın... Çok büyük dersler edindim kendime, çok sevsem de artık benden önemlisi yok.. :34:

canım konuyu okurken bile içim çok kötü oldu değil ki yaşamak çok ama çok daha zordur bunu:50: sana hiç bişey yapamaz canım içini rahat tut bu ülkede adalet denen birşey var en ufak bir rahatsızlığında önce uygun bir dille uyarırsın fakat tekrarlanırsa işi elbetteki savcılığa bildirirsin Allaha havale etmen çok güzel bir davranış olmuş ayrıca hiç kafana takma canım

canım konuyu okurken bile içim çok kötü oldu değil ki yaşamak çok ama çok daha zordur bunu:50: sana hiç bişey yapamaz canım içini rahat tut bu ülkede adalet denen birşey var en ufak bir rahatsızlığında önce uygun bir dille uyarırsın fakat tekrarlanırsa işi elbetteki savcılığa bildirirsin Allaha havale etmen çok güzel bir davranış olmuş ayrıca hiç kafana takma canım

Sadece beni hayata karşı güçlendirdi ve tecrübe sahibi etti.. Gerisi tamamen ucuzluk... Evet tatlım dediğin gibi yapıp önce uyarıp sonrasında da işi hukuki yerlere götürürüm.. yorumun için teşekkürler :31:

Sadece beni hayata karşı güçlendirdi ve tecrübe sahibi etti.. Gerisi tamamen ucuzluk... Evet tatlım dediğin gibi yapıp önce uyarıp sonrasında da işi hukuki yerlere götürürüm.. yorumun için teşekkürler :31:

daha çok çeker böyleleri önemli olan böyle şeyler karşısında güçlü ve sağlam adımlar atabilmek hayat bize zorluklarıyla tecrübeler kazanıdıyor keşke herkes bunun farkında olabilse :31:

evet sana güvenmiştim ve inanmıştım.. Senin için yapmayacağım şey de yoktu.. Evine götürdüğün ekmek bile benim alnımın teriydi helaldi!! Ailenin onca ahlaksızlığını senin yüzüne vurmadım.. Seni annene rağmen kabul ettim, çocuk gibi bağrıma bastım... Adi suçtan cezaevine girdin.. 9 ay ben baktım sana.. Inanmadım yaptığına.. Senin için savcılık avukat neresi varsa koşturdum... Sana yetim aylığımla orda baktımm..! Aman ezilmesin aman hor görmesinler 4 duvar arasında diye..! Nice sayfalarla yalanlar yazdım ailenle ilgili bana eziyet etmiyorlar diye..! Demedim ki sana annen beni hizmetçi gibi kullanıyor, kardeşim dediğin insanla adımı çıkardı diye..! Sırf sen üzülme diye oralarda eli kolu bağlı hissetme diye yüzüne güldüm arkandan ağladım..! Oturup bütün ailen arkamdan iş çevirdi seni bekledim... çıktığında gel beni onlardan kurtar diye, benim hakkımı savun onları sustur diye... Sırf 5 dakka görebilmek için seni savcıya nasıl yalvardığımı bildin mi hiç?? Açık görüşün olduğunda sabah 6 da yola çıkıp numara alıp eve dönmek, görüş saatinde de senin o lanet aileni yataklarından kaldırıp cezaevine getirmek nedir bildin mi??? Ama sen ne yaptın??? Sen benim namusuma laf ettin... Sen benden yana şüpheye düştün ey nankör..! Sana verdiğim her bir emek haram zıkkım olsun..! Rabbime havale ederek çıktım o gün görüşten... 2 damla göz yaşı akıttım sana ve sen bittin... Mahfettiğin hayatımı toparlamak için kaç ayım harcandı biliyor musun gamsız!! Diplere düştüm, ahlar ettim.. Elimden tutacak dal mı vardı yanımda.... Sonra hayatımın en büyük destekçisini buldum... şimdi onu çok seviyorum... Ve onunlayken hiçbir yaram sızlamıyor... Peki sen neden deli gibi mektuplar atıyorsun...! Boşuna uğraşma cevap gelmez benden sana günahkar..! Onca insan sosyal ağlardan ulaşmaya çalışıyor bana... Derdin ne senin... çektirdiklerin yetmedi mi..! Son mektubunda "sana yanlış yaptım affet" demekle geçti mi herşey... Kabusum oldu seni tanıdığım anlar bana.... şimdi git..... Ve sana layık 3 kuruşluk ailenin haram yoldan verdiği paralarla o 4 duvar arasında çıkış gününü bekle allahsız..!!

Evet arkadaşlar yaşadıklarımı ona kinimi kusarak anlattım sizlere.. 4 bir yandan kudurmuşlar gibi çevresi bana ulaşmaya çalışıyor.. Ama ben istemiyorum... şuan hayatımda birisi olduğunu biliyor... Ve tahminimce o delikten çıkınca peşime düşecek... Yakamı bırakmayacak.. Nasıl bir yol izlemeliyim sizce??

ne kadar basit kolay bir kızmışsın sen böyle şaştım kaldım açtığın konulara bakınca yukarda namuslu aileyi seven el öpmeye bayılan kız burda lanet ailen demişsin çok çirkin mahalle ağzıyla konuşmaların var arabeske bağlamışsın zaten o ayrı...bence başına bela olur hazır para yedirmişsin resmen seninle evlensin seni bırakmasın diye baya çaba göstermişsin belli bu kadar kolay lokma olma bence hayatındaki insan sıkılır senden zamanla .. Diğer arkadaşlar da yazmış biraz ağırdan sat kendini yaa o kadar da çirkin değilsindir sanırım?

ne kadar basit kolay bir kızmışsın sen böyle şaştım kaldım açtığın konulara bakınca yukarda namuslu aileyi seven el öpmeye bayılan kız burda lanet ailen demişsin çok çirkin mahalle ağzıyla konuşmaların var arabeske bağlamışsın zaten o ayrı...bence başına bela olur hazır para yedirmişsin resmen seninle evlensin seni bırakmasın diye baya çaba göstermişsin belli bu kadar kolay lokma olma bence hayatındaki insan sıkılır senden zamanla .. Diğer arkadaşlar da yazmış biraz ağırdan sat kendini yaa o kadar da çirkin değilsindir sanırım?

Sana birşey diyim mi... sen şu hayatta görüp görebileceğim en ucuz insansın.. üyeliğinin iptal edilmesine çok sevindim şimdi bunları görünce.. çünkü sen insanlık kelimesine bile yakışmıyorsun.. sen benim acımı kederimi öfkemi küçümsesen ne olur dalga geçsen ne olur.. o kadar zoruna gitmiş ki sana yazdıklarım, aynı sana o üyeliğinde ne yazdıysam sen de yazmışsın.. kendin ol biraz.. bari kelimelerin o küçük aklına ait olsun.. ben çevremde saygın bir insanım.. sen değilsin! senin için insanlar ancak arkandan konuşur, bana ise özel mesajla konuları hakkında fikir vermem için ricada bulunurlar.. farkımız bu işte.. evlisin hamilesin ve çocuksun hala.. kayın pederin ile kayın validen az yapmış sana.. doğacak çocuğundan kork bence benim ahımı bedduamı alma... :34: bir mazlumun bir de yetimin ahı çıkar göklere Rabbime.. bence bu yükün altına girme.. yazık doğmamış evladın çeker bedelini akıllı ol.. ayak oyuna gelmem ayrıca rahat ol sen

ya ben birşey sorucaktım size? o üstteki size kötü yorum bayanı tanıyor muydunuz yani önceden bir husumetiniz tartışmanız mı olmuştu forumda? neden size bu kadar acımasızca yazmış anlamadım ve merak ettim aranızdaki olayı? zalimce geldi çünkü bana yorumu

ya ben birşey sorucaktım size? o üstteki size kötü yorum bayanı tanıyor muydunuz yani önceden bir husumetiniz tartışmanız mı olmuştu forumda? neden size bu kadar acımasızca yazmış anlamadım ve merak ettim aranızdaki olayı? zalimce geldi çünkü bana yorumu

Merhaba.. Yüksek ihtimalle geçen konu açıp da üyeliği iptal edilen şahıs.. Çünkü benimle orada atışmıştı ben de editöre bildirdim ve cezasını aldı.. Ayrıca orada beni destekleyen bir arkadaşa da, kindarr nickli acayip iğrenç yorumlar yapıyor. Üyelik yeni, ve nehikmetse sadece bana ve o arkadaşa saldırıyor.. üstelik güncel konularımız da değil.. Kaşınıyor yani .. :47: yedirememiş cezasını sanırım.. Bütün konularımza bakıp saldırıyor.. Zaten yapabileceği en fazla bu..

Allah yardim etsin kardesim cok uzulerek okudum yazdiklarini

cok uzmus seni cok yipratmis.. keske kendine biraz zaman tanisa idin yeni bir iliskiye baslamak icin

gerci her sey nasip kismet , yaralarini sarmissin ama henuz o yaralar iyilesmemis

Rabbim yardim etsin insaALlah pesine dusup te seni rahatsiz etmez

Back
X