Düşme sonucu morluk ve şişlik

ecemmr11

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
625
Puanlar
18
Kızlar selam Nereye yazacağımı bilemedim 3 gün önce görümcemin düğünü vardı elbisem biraz uzun ve topuklu ayakkabımda yüksek ve rahatsızdı elbiseme takılıp yüzüstü düştüm o an pek bir şeyim yoktu zaman geçtikçe burnumun üstü kısmı yani tam alnımla birleşim yerimin şiştiğini farkettim sonra 2 gözüm de morardı ve şişti burun estetiği olmuşum gibi duruyo resmen buz tutuyorum biraz daha indi gibi ama çok ağrım var burnum kırılsa dayanamazdım diye düşünüyorum önemli bir şey midir ne yapsam geçer? 2 gün içinde en azından büyük ölçüde azaltmam gerek tatile gideceğim rezervasyon iptali yada erteleme de yapamıyorum

Güncelleme: herkesi tek tek alıntılayamayacağım için burdan yazıyorum. Hastaneye gitmedim ve yazdıktan 2 gün sonra iyileşti bi problemde yaşamadım. O kadar kötü olmamın sebebi bazı kişilerin yapay zekaya neden sormadın dedi ama sordum ve 2 3 gün geçtiyse sıcak kompres yapabilirsin yazdığı ve bunu denediğim için kötüleştim. Darp gibi bir durum söz konusu değil zaten aksine olsa giderdim. Sadece daha önce düşerek kıkırdağını çatlatmış bir insan olarak kırık yada çatlağı anlayabilirim herhalde kendi vücudumdaki bu yüzden gitmeye gerek duymadım. Zaten kolay kolay hastalanan yada en ufak şeyde hastaneye giden bi insanda değilimdir. Eşin neden götürmedi diye soranlara cevap olarakta defalarca kez teklif etti ama reddettim. Bu olaydan birkaç gün önce de dişimde şiddetli ağrı olması sebebiyle 2 gece üst üste hastaneye gittik ve bebeğim asla uyumadı dokunduğum an uyanan bir bebek ve direniyor. Gündüz gitme gibi bir şansım da yok eşim işten geç geliyor zaten gündüzde çocuğum durmuyor hiç. Çocuğu al git demesi kolay desteksiz çocuk büyütmeyen anlamaz. Bu yorumu yaparken uykusuzluktan zombiye dönmüş bir şekilde 7 aylık durmadan heryere emekleyen herşeyi karıştıran sürekli tutunarak ayağa kalkıp sonrada düşen bir çocuğun peşinde koşturacak olanın siz olmadığınızı da hatırlayın. Sizlere düştüğümü ve bunun sonucunda oluşan morluk ve şişliği geçirmenin alternatif bir yolu var mı diye sormuştum ama maşallah sorduğum soru dışında herşey konuşulmuş gerçekten bu sitenin üyeleri çok enteresan. Yardımcı olmak yerine yargılıyor suçluyor hatta konu sahibinin adını yalan söylemekle bile anıyorsunuz. Bence kötü yorum yapan veya kendince yargıladığını sanan üyeler oturup hayatlarını sorgulasınlar. Muhtemelen hayatta hiçbir gayeniz yada mutluluğunuz yok, reeldeki mutsuzluğunuzu da klavye başında insanlara nefret saçarak atıyorsunuz. Böyle bir konuda bile böylesine yorumlar yapıp kaos ortamı oluşturmaya çalışıyorsunuz. Ve inanın ki ne benim ne de konusuna saldırdığınız diğer üyelerin hiç umrunda değil ama bence kendi hayatınızdaki problemlere odaklanırsanız sizler için iyi olur. Çünkü kimse sizlere bu konuyu gördünüz ve yorum yapmak zorundasınız diye birşey söylemiyor. Bilmeyen varsa kuralları site adminlerinden öğrenebilir. Yada bdv bölüm kurallarının sonunda yazan bir ibare var sizlerle de paylaşmak isterim.

Son Hatırlatmalar
  • Kimse sizleri yorum yazmaya zorlamıyor.
  • Yorum yapmazsanız kimse üzülmez, ama yazdığınız her yorumun sorumluluğu size aittir.
  • Lütfen saygılı, düşünceli ve bilinçli bir üye olun.
İyi veya kötü yorum yapan herkese teşekkürler.

Son düzenleme:
Kızlar selam Nereye yazacağımı bilemedim 3 gün önce görümcemin düğünü vardı elbisem biraz uzun ve topuklu ayakkabımda yüksek ve rahatsızdı elbiseme takılıp yüzüstü düştüm o an pek bir şeyim yoktu zaman geçtikçe burnumun üstü kısmı yani tam alnımla birleşim yerimin şiştiğini farkettim sonra 2 gözüm de morardı ve şişti burun estetiği olmuşum gibi duruyo resmen buz tutuyorum biraz daha indi gibi ama çok ağrım var burnum kırılsa dayanamazdım diye düşünüyorum önemli bir şey midir ne yapsam geçer? 2 gün içinde en azından büyük ölçüde azaltmam gerek tatile gideceğim rezervasyon iptali yada erteleme de yapamıyorum
Geçmiş olsun büyük nazara gelmişsin sadaka var kendin için. Bu durum da en önemli şey sağlık bir an önce doktora gitmen lazım tatilde bir şey olmasın

Bir yere yazmadan neden bir sağlık kuruluşuna başvurmadın?
Yani hastane sağlık ocağı seni gören bilen kimse değil
Yapay zeka bile değil
Kadınlar külübünde bir derdim var köşesi daha mı yetkin
İlginç!!!
Birincisi yaşayan varsa belki yardımcı olur diye yazdım yapay zekada zaten soğuk kompres dışında bir şey söylemiyor ama belki başka bilen vardır diye sordum ikincisi acilden girince doğru düzgün ilgilenmiyorlar alan doktoruna gitmem gerek ama hastane yaşadığım yere uzak ve çocuğum durmuyor emanet edebileceğim kimse de yok böyle bir şeyde bile yardımcı olacağınıza eleştiriyorsunuz ne bu düşmanlık? Sizin akıl edebildiğinizi bende edebiliyorum demekki şartlarım uygun değil. Eğer yararlı bir cevabınız yoksa yorum yapmadan da geçebilirsiniz. Teşekkürler

Geçmiş olsun büyük nazara gelmişsin sadaka var kendin için. Bu durum da en önemli şey sağlık bir an önce doktora gitmen lazım tatilde bir şey olmasın
Teşekkür ederim evet birazda nazar bencede sadaka düzenli veriyorum ama bende de çocuğumda da hep nazar oluyor. Doktora da gidemiyorum belli şartlardan dolayı ama cuma gününe kadar geçmezse doktora giderim eşimi erkenden çağırıp belki

Teşekkür ederim evet birazda nazar bencede sadaka düzenli veriyorum ama bende de çocuğumda da hep nazar oluyor. Doktora da gidemiyorum belli şartlardan dolayı ama cuma gününe kadar geçmezse doktora giderim eşimi erkenden çağırıp belki
Gidin mutlaka ihmal etmeyin bende bir kaç ay önce düştüm iki ayagım birden doku bağ zedelenmesi oldu hala geçmedi düşünün

Burun kırık olabilir

Birincisi yaşayan varsa belki yardımcı olur diye yazdım yapay zekada zaten soğuk kompres dışında bir şey söylemiyor ama belki başka bilen vardır diye sordum ikincisi acilden girince doğru düzgün ilgilenmiyorlar alan doktoruna gitmem gerek ama hastane yaşadığım yere uzak ve çocuğum durmuyor emanet edebileceğim kimse de yok böyle bir şeyde bile yardımcı olacağınıza eleştiriyorsunuz ne bu düşmanlık? Sizin akıl edebildiğinizi bende edebiliyorum demekki şartlarım uygun değil. Eğer yararlı bir cevabınız yoksa yorum yapmadan da geçebilirsiniz. Teşekkürler
Şaka yapıyorsunuz değil mi? Gözünüze kadar şişmiş haldesiniz şu an vücudunuz ne hasarlar aldı bilmiyorsunuz,çocuğu alın kucağınıza hemen acile gidin röntgen çeksinler ,sizi bu halde görünce müdahale ederler merak etmeyin Benim oğlum beden dersinde kolu kırıldı hiç ağrısı olmadı Ertesi gün şişlik oluşunca acile gittik parçalı kırıkmış zor iyileşti.

Konuyu okurken sandım ki doktora gittiniz. Alternatif olarak rahatlatmak ya da morluğu çabuk geçirmek için fikir isteyeceksiniz. Burnunuz mu kırıldı yoksa çatladı mı, başka hasar mı aldınız bilmeden kim ne yorum yapsın. Her düşen, her burnuna darbe alan aynı hasarı mı alıyor da bilmeden fikir versin.

Burunda kırıkta olabilir çatlakta hic birşey olmayadabilir. Doktor elle muayene edip gerekirse röntgen ister. Anlasilir. Ozel hastanede 1 gunde halledilecek seyler. En azindan morluklar icin krem verir doktor

İyi de nerden bilebiliriz ki biz? Binin bir taksiye doktora gidin ki doktor görse dahi hasarı gözle anlamayıp röntgen çekebilir size ona göre tedavi uygular. Burdan burnunuz kırıldı diye biz teşhis koysak evde kendi imkanlarınızla mı iyileştireceksiniz burnunuzu. Ayrıca bu kadar büyük hasara rağmen hala tatil rezervasyonunu düşünmeniz tuhafıma gitti açıkçası.

Ben de darbe aldım burnuma. Gidip tomografi çektirmiştim bir şey çıkmamıştı ama burunda oluşan şişlik ve ödemler çok geç iyileşiyor 6 ayı bile bulabilir iyileşmesi demişti doktor.
Fakat benim öyle gözüm moraracak şekilde bile olmadı daha hafifti ona rağmen hemen acile gitmiştim.
Sizde bence hemen şimdi acile gidin dediğim gibi bi röntgen tomografi artık neyse çekilir içiniz rahat eder en azından.

Acilin ben doktor değilim 😏

Kibrini sustur önce, konuna şartlarını yazsaydın bizde sormazdik, çaren mi var hastaneden başka, kırık cikigini tespit edebilecek durumumuz yok, hicbirimizin çocuğu durmuyor ama acil durum da varsa mecbur gidilir. Tatilde nasıl duracak çocuğun, oraya sıkıntı yokta hastaneye mi gidemiyorsun. Nereye yorum yapacağımıza da konu sahipleri karar veriyor ya tilt oluyorum. Gitme sen hastaneye buz koy buz. Hararetini de alır.

Hemen röntgen mr ne varsa çekelim sanal olarak isterseniz?

eşiniz nerde sizi neden hastaneye götürmedi ben buna takıldım özür dileyerek

Back
X