Düsmediler yakamizdan

Kumsal80

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2017
594
297
33
Selamlar hemen uzatmadan yazayim, geçenler bir konu açmıştım kaynım kızımı tehdit etti diye.
Neyse bunun kini geçmemiş heralde bu seferde bizi mahkemeye verecekmiş sebeb eşim babasının üstüne kredi çekmişti bitirdik şükür ama ikibin lira kadar kaldı.Tabiki ödenecek. Neymiş bu şikayet edecekmiş eşime diyorki sen babamı kandırıyorsun ona odeticeksin.Kp Allah var sanane diyor ama yok bir dayilanmalar bir evlenmeler .Eşimde ağzını açıp tek laf etmiyor.Konussun dursun diyor.Sinir oldum o tel açıyor eşim cevap vermiyor.Ya diyorum niye konuşamıyorsun mazareti boşver.Olurmu ya bu kadar pasiflik. Bana diyor karışma sen e o zaman sen konuş hallet diyorum.En azından derdin ne diye sor diyorum .Yok ya iş yok bu kadar pasiflik olamaz haksızmıyım sizce

Şimdi sen aç konuş diyeceğim de olmaz galiba. Aman ne manyak insanlar var ya. Ölmüyorlar da.

Karışma çünkü onun hakkından kendi türü gelir.kocanda kendi türünü biliyor ki karışmak istemiyor.

Herkes iyi olur sen kötü olursun ..

Versin mahkemeye , insanların da işi Yok emin ol bir oğulun babaya kalan 2000 lira borcu için uğraşacaklar ..

Selamlar hemen uzatmadan yazayim, geçenler bir konu açmıştım kaynım kızımı tehdit etti diye.
Neyse bunun kini geçmemiş heralde bu seferde bizi mahkemeye verecekmiş sebeb eşim babasının üstüne kredi çekmişti bitirdik şükür ama ikibin lira kadar kaldı.Tabiki ödenecek. Neymiş bu şikayet edecekmiş eşime diyorki sen babamı kandırıyorsun ona odeticeksin.Kp Allah var sanane diyor ama yok bir dayilanmalar bir evlenmeler .Eşimde ağzını açıp tek laf etmiyor.Konussun dursun diyor.Sinir oldum o tel açıyor eşim cevap vermiyor.Ya diyorum niye konuşamıyorsun mazareti boşver.Olurmu ya bu kadar pasiflik. Bana diyor karışma sen e o zaman sen konuş hallet diyorum.En azından derdin ne diye sor diyorum .Yok ya iş yok bu kadar pasiflik olamaz haksızmıyım sizce
Adam belki manyakla manyak olmak istemiyordur.

Eşin sorun etmiyor. Kp sorun etmiyor. Sen takılıyorsun anlamadım ben
Kp sorun ediyor tabiî kaç yaşında adamı aglatmis geldi benim evime hala ağlıyor du.Yok işte sen ödeyeceksin biliyorum zaten krediyi de sen ödedin falan demiş.O hala diyor işte mahkemeye falan giderse rezil oluruz diye üzülüyor. Dedim bisey yapamaz diye ama anlamıyor iste

Böyle bir konuda süründüremez .. ha başka bir olay varsa bilemem ama ..

Yapma etme elini ayağını öpelim falan demenizi bekliyordur belki de.. iplemeyin
Normalde hiç merhabamız bile yoktur ne olduysa son bir kaç aydır taktı kafayı. Bir cesaret gelmiş takmış kafayı siz babamın parasını yiyorsunuz diye.Isin komigide kp gidip gelemiyorum anlamıyorum bankamatikten diye senelerdir buna verdi kartını falan ki hala bunda yani.

Parayı banka hesabınızdan mı havale ediyordunuz kp’dere elden mi veriyordunuz?

Havale ediyorsanız dekontları gösterebilirsiniz.

Eşinizin duygusal zekası çok yüksek gaza gelip davranmıyor işte. Daha napsın adam.
Doğrusunuz bende işte ne bileyim diyorum niye uğraşıyor bizimle. Aslında kv dedi biseyler ne olacak kendi yuvası yıkıldı sizinde huzurunuzu kaçırmak istiyor diye.Normalde kv den hiç beklemezdim böyle bir hareket

Parayı banka hesabınızdan mı havale ediyordunuz kp’dere elden mi veriyordunuz?

Havale ediyorsanız dekontları gösterebilirsiniz.
Havale esiyorduk bitti zaten.Onceden işte atıyorum geç yatırdığımiz ayların cezası toplamı bu.Odenecek zaten mektupları bu almış bizim yeni haberimiz oldu.Kart bunda olduğu için ki yeni değil altı senedir olan bir mevzu.

Havale esiyorduk bitti zaten.Onceden işte atıyorum geç yatırdığımiz ayların cezası toplamı bu.Odenecek zaten mektupları bu almış bizim yeni haberimiz oldu.Kart bunda olduğu için ki yeni değil altı senedir olan bir mevzu.

Sizin kendi hesabınızdan havale ediyosanız vr bunun dekontu varsa köpeklerin yaptığı eylemi yapsın dursun... sallamayın

Sizin kendi hesabınızdan havale ediyosanız vr bunun dekontu varsa köpeklerin yaptığı eylemi yapsın dursun... sallamayın
Aynen de ne bileyim esimede kizginligim birazda ona üzuldugumden .Kardeş bu ya insan açığını kapatmalı bırakın kapatmayı daha çok düşsünler istiyor

Babasının adına dava açamaz zaten. İstediği mektubu toplasın. Herhalde kayınpederiniz de onun gazına gelip dava açmaz.

Babasının adına dava açamaz zaten. İstediği mektubu toplasın. Herhalde kayınpederiniz de onun gazına gelip dava açmaz.
Yok canım adamın bisey dediği yeni degilki kredi olayı.Ona bayağı saydırmış işte yalan söylüyorsunuz siz ödeyeceksiniz onun. Borcunu biliyorum. Dengesiz banka kartı onda eşimde diyorki kesin kendi bir işler çevirdi araya bunu sokuyor duyulmasın diye diyor.Bilmem artık çıkar kokusu.O değilde ben bu adamdan korkuyorum korkmakta değil de sinsi sinsi sürekli milletin işine çomak sokmaya uğraşıyor.

Komik olan da şu bu ayrı yaşadığı eşiyle beraber yapıyorlarmış bu işleri.Kv de söyledi beraber gidip tartışmışlar kv ve kp 'le. Eltiye ne oluyor acaba sana göre ne varda karışıyorsun.Dis kapının dış mandali.Ah eşim beni bırakmıyor biraksada ikisininde ağzının payını versem .O kadar doldumki artik

Back
X