Düştüm yine ayağa kalkmaya calisiyorum

Nagihan 55

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Kasım 2018
81
50
38
46
Arkadaşlar eski konumu bilenler bilir .tam ben boşanma davasını açtım. Eş kişisi seni surundurecek diyerek anlaşmalıydı kabul etmedi. Bende çekişmeli açtım. 3 çocuğum var. 20 senelik evlilik . Şiddet, saygı, güven sevgi kalmayan , sadece beyefendinin düzeni bozulmasın diye ayrılmak istemiyor. Ben daha fazla dayanamadım. Ev hanımı olmama rağmen açtım davamı, ilk kredi kartını iptal ettirdi, telefonumun hattı onun üsteneydi onu kapattı . Ekmek parası hiçbirşey çocukları düşünüp vermedi.. ailem yanımda olmuyor. Bir kere bile aramadılar. Ve mezara girene kadar dayanacaksın dediler ne halin varsa gör. Idare etmeliydin dediler. Pes etmiyecem ,iş arıyorum, ayakda durmam gerek, insan sadece kendinden fayda var için o kadar rahatki. O olmayınca huzurluyum. Herşeyin üstesinden gelmek istiyorum .. bana manevi yönden asıl diyecek yorumlara ihtiyacım var. Hepinizi seviyorum

Diğer konularınızı bilmiyorum ama gücünüz kalbinizde ve dik duruşunuzda.
Tebrik ediyorum, imkansızlıklar içinde imkan oluşturmaya çalışıyorsunuz.
Ailenize de diyecek bir şey bulamadım.
Keşke şu toplum kötü evlilikleri devam ettirebilmeyi bir erdem saymasa artık.
Asıl erdem sizin yaptığınız.
Allah hayırlı kapılar açsın.

Diğer konularınızı bilmiyorum ama gücünüz kalbinizde ve dik duruşunuzda.
Tebrik ediyorum, imkansızlıklar içinde imkan oluşturmaya çalışıyorsunuz.
Ailenize de diyecek bir şey bulamadım.
Keşke şu toplum kötü evlilikleri devam ettirebilmeyi bir erdem saymasa artık.
Asıl erdem sizin yaptığınız.
Allah hayırlı kapılar açsın.
Tşk ederim

Pes etmeyin. Ortada cocuk varsa pasa pasa da nafakasini ödeyecek. Türkiyede bu konularda acil karar aldirabilirmisiniz cocuklar icin bilmiyorum. Burda avukat arkadaslar var daha iyi bilirler. Güclü durusunuzu takdir ettim. ❤Allah güc kuvvet versin

Çocuklarınız kac yasinda 18 yaş altında çocuğunuz varsa ( bir tanesinin de olması yeterli ) ekonomik yardim başvurusu için bulunduğunuz şehirdeki aile ve sosyal hizmetler il müdürlüğüne basvurun. Cüzi de olsa bir yardım biraz nefes aldırır. Ama iş bulmanız şart tabiki.

Evliliğin hak olduğu kadar boşanmanında hak olduğunu herkes kabul etmeli, size yük olan bir insanı sırtınızdan atmaya karar verdiğiniz için de tebrik ederim, hayat sizi biraz zorlayacak olsana ilerisi ferahlık unutmayın

Helal olsun size. Siz cok guclu bir kadinsiniz ve sizin basarmayacaginiz sey yok bence. Istemek basarmanin yarisidir. Bahanelere sarilmak yerine carelere sarilmissiniz. Yolunuz cok aydinlik ve guzel olsun. ❤

Arkadaşlar eski konumu bilenler bilir .tam ben boşanma davasını açtım. Eş kişisi seni surundurecek diyerek anlaşmalıydı kabul etmedi. Bende çekişmeli açtım. 3 çocuğum var. 20 senelik evlilik . Şiddet, saygı, güven sevgi kalmayan , sadece beyefendinin düzeni bozulmasın diye ayrılmak istemiyor. Ben daha fazla dayanamadım. Ev hanımı olmama rağmen açtım davamı, ilk kredi kartını iptal ettirdi, telefonumun hattı onun üsteneydi onu kapattı . Ekmek parası hiçbirşey çocukları düşünüp vermedi.. ailem yanımda olmuyor. Bir kere bile aramadılar. Ve mezara girene kadar dayanacaksın dediler ne halin varsa gör. Idare etmeliydin dediler. Pes etmiyecem ,iş arıyorum, ayakda durmam gerek, insan sadece kendinden fayda var için o kadar rahatki. O olmayınca huzurluyum. Herşeyin üstesinden gelmek istiyorum .. bana manevi yönden asıl diyecek yorumlara ihtiyacım var. Hepinizi seviyorum
Bulunduğunuz yerdeki belediyenin çözüm masasina başvurup durumunuzu anlatin ve ise ihtiyacınız olduğunu söyleyin. Onlar esnaftir isyeri sahipleridir tanırlar. Size is bulmada yardım edeceklerini dusunuyorum. Ayrica iskurun kursları oluyor sonrasında ise yerlestirirliyorsunuz oralara da başvurun muhakkak. İstemek başarmanın yarısıdır. İsteyin ve basarin siz güçlü bir kadınsıniz ❤

Kadin istedikten sonra başaramayacagi hiçbir şey yoktur. Belediye ve sosyal hizmete başvurun gerekli maddi manevi yardımcı oluyorlar. Babamın kuzeninden biliyorum. Oda 3 çocuklu ve biri daha 1 yaşında bile değil. Pes etmeyin.

Tebrik ederim dik duruşunuzdan ötürü. İnşallah kısa sürede ferahlara çıkarsınız, çocuklarınızla huzurlu bir ömür dilerim.

Canım öncelikle evin üzerine şerh koydur. Aile konutudur satılamaz diye. Sanırım muhtar dan bir kağıt alıyorsun. Onunla koyduruyorsun. Madem davayı açtın. Tedbir nafakasına başvur. Mahkeme sürecinde ödemek zorunda. Mahkeme sonuçlanana kadar onu öder sonra mahkemenin tayin ettiği rakamı öder.
Çocukların da büyükmüş. Onlar ne düşünüyorlar?
Babalarına açıp sen ne biçim insansın demiyorlar mı? Yanındalar mı?

Back
X